Bio PetActive Aloe Vera Özlü Kedi Köpek Kuru Köpük Şampuan 20 0ml

248,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
198 TL195 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bio PetActive Aloe Vera Özlü Kedi Köpek Kuru Köpük Şampuan 20 0ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EhliPet Satıcı Ünvanı: ENEM GRUP ARAÇ VE ASİSTANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334110033000001 Vergi Kimlik Numarası: 3341100330
    Bu ürün EhliPet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BioPetactive Aloe Vera Özlü Kuru Yıkama Köpük Şampuan 200Ml Kedi ve köpekler için, derinlemesine temizlik sağlayan, deri ve tüyleri besleyerek parlaklık kazandıran, aloe vera özleri içeren, kuru şampuandır.* İçeriğindeki doğal aloe vera özleri özellikle hassas cilde sahip kedi ve köpeklerde, deriyi onarır ve besleyip nemlendirerek, kurumasını önler.* Tahriş, kuruma ve benzeri cilt problemlerine karşı derinin savunma gücünü arttırırken, cildin yağ tabakasını korur.* Tüylere parlaklık ve canlılık kazandırır.* Kedi ve köpeğinizin üzerinde hoş ve kalıcı bir koku bırakır.* Özellikle kış dönemleri için kolay ve etkin bir temizlik sağlar. Özellikle kış dönemlerinde yıkanması zor olan kedi ve köpekler ve günlük gezintiler sonrasında pati temizliği için idealdir.Ürünün Kullanım Şekli
  • * Uygulama öncesi tüylerin kuru olmasına dikkat ediniz.* Köpük şeklindeki şampuanı kuyruk bölgesinden baş bölgesine doğru tüylerin çıkış yönünün tersine tüy diplerine sıkınız.* Hafifçe masaj yaparak şampuanı tüm vücuda yediriniz ve fırça yardımıyla şampuanı yayınız.* Daha sonra bir bez veya havlu yardımıyla şampuanın fazlasını alınız.Uyarılar
  • * 6 haftalıktan küçük kedi ve köpek yavrularında kullanılmamalıdır.* Göz ile temasından kaçınılmalıdır.* Uygulanan bölgede irritasyon görüldüğü takdirde uygulamaya son verilmeli ve veteriner hekime başvurulmalıdır.* Ürün yiyecek, içecek ve yem maddelerinden uzakta muhafaza edilmelidir.* Oda sıcaklığında saklanmalıdır.* Direkt güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır.* Çocukların ulaşamayacağı bir yerde ağzı kapalı olarak muhafaza edilmelidir. KARGO TESLİM UYARISI Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı telefon veya mail ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. TUTANAK TUTULMAMIŞ HİÇBİR HASARLI ve EKSİK ÜRÜN BİLDİRİMİ DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka tarafımıza bildirilmelidir. Şirketimizin haberi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.
Geri Bildirim Ver