Bio PetActive Diamond Beyaz Tüylü Köpek Şampuanı 250 ml

248,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bio PetActive Diamond Beyaz Tüylü Köpek Şampuanı 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EhliPet Satıcı Ünvanı: ENEM GRUP ARAÇ VE ASİSTANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334110033000001 Vergi Kimlik Numarası: 3341100330
    Bu ürün EhliPet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pet Active Beyaz Tüylü Köpek Şampuanı 250 Ml
Geri Bildirim Ver

Beyaz Tüylü Köpek Şampuanı ile Sağlıklı Köpekler

Bio petactive diamond beyaz tüylü köpek şampuanı 250 ml zarar vermeden köpeklerin cildini ve tüylerini temizler. Hindistan cevizi kokulu olarak üretilmekte olup yıkanma sonrası güzel bir koku meydana getirir. Beyaz tüylü köpeklere özel tasarlanmıştır ve tüylerin görünümünü canlandırır, parlaklık sağlar. Bio petactive diamond beyaz tüylü köpek şampuanı 250 ml içeriği kısmında yer alan ultraviyole filtresi nedeniyle dışarda dolaşmayı ve oynamayı seven köpekleri güneşin zararlı ışınlarından korur. Gün içerisinde güneşe çok fazla maruz kalan beyaz renkli köpeklerin tüylerinde renk değişiklikleri ve kırmızı renk tonları görülebilmektedir. Ayrıca içeriğinde bulunan optik beyazlaştırıcı materyal sayesinde tüyler daha da beyaz görünür.

  • Kolay Kullanım
  • Bakımlı ve Sağlıklı Köpekler
  • Yüksek Derecede Etkili

Bio PetActive Diamond Beyaz Tüylü Köpek Şampuanı İçeriği

Kediler kendi kendilerini temizleyebilme özelliğine sahipken köpeklerde bu duruma rastlanmamaktadır. Bu nedenle sahipleri tarafından düzenli aralıklarla uygun görülen bir şampuanla hijyeni sağlanmalıdır. Köpek şampuanları arasında daha çok sıvı formda olanları tercih edilmektedir. Çok fazla köpürme yapmayan sıvı şampuanlar belirtilen dozda kullanılmalıdır. Genel olarak katı ve sıvı olarak bulunmakla birlikte özelde pek çok çeşidine rastlanabilir. Köpek şampuanı satın alınacağı zaman üzerinde yaş veya tüy rengi ve tipiyle ilgili herhangi bir mevcut değilse bütün köpekler üzerinde kullanılabilen genel bir üründür. Bioline köpek şampuanı ise beyaz tüylü köpeklere özel üretilmiştir. 8698931092533 beyaz tüylü köpekler, koyu renk tüylü köpekler ve yıpranmış tüylü köpeklere özel şampuanlar piyasada bulunmaktadır.

Bio PetActive Diamond Beyaz Tüylü Köpek Şampuanı Özellikleri

Bio köpek şampuanı çeşitleri genel olarak kuru ve sıvı olmak üzere iki farklı modele ayrılmaktadır. Köpekler yıkanırken onlara uygun bir şekilde üretilen şampuanı kullanmak gerekir. Şampuan kullanılmadan yıkanan köpeklerin tüyleri ve derisi zarar görebilir. Köpeklerin rutin bir şekilde temizlenmesi dışarıdan gelebilecek hastalıkların da önüne geçmektedir. Yaz aylarında ayda en fazla iki kere, diğer zamanlarda ise ayda bir kere köpeklerin yıkanması uzmanlar tarafından önerilmektedir. Bio petactive diamond beyaz tüylü köpek şampuanı 250 ml kullanımı oldukça kolay olup herkes tarafından gerçekleştirilebilir. Uygulamaya başlanılmadan önce köpeğin bütün vücudunun ıslatılması gerekir. Kullanılacak olan şampuan miktarı yaklaşık 5 katı kadar su ile karıştırıldıktan sonra köpeğin bütün vücuduna uygulama yapılır. Yaklaşık 5 dakika sonra köpükten arındırılarak havlu yardımıyla kurulanması gerekir.

Bio PetActive Diamond Beyaz Tüylü Köpek Şampuanı Fiyatları

Bio petactive diamond beyaz tüylü köpek şampuanı 250 ml fiyatı modellerine ve miktarına göre değişiklikler gösterebilmekle beraber genellikle her bütçeye uygundur. Bu sayede köpek sahibi olan kişiler beklentileri ve köpeklerinin özelliklerini göz önünde bulundurarak bir seçim yapabilirler. Köpeğin ırkı, tüylerinin rengi ve yapısı şampuan seçerken dikkat edilmesi gereken önemli unsurlardır. Piyasada bulunan pek çok marka arasından içeriği en temiz ve kaliteli olanlar hem köpeğin hem de evde yaşayan diğer kişilerin sağlığı için çok önemli bir yere sahiptir. Bio petactive diamond beyaz tüylü köpek şampuanı 250 ml yorumları hem nasıl kullanılacağına dair hem de kullanmış olan kişilerin memnun olup olmadığına dair ipuçları içermektedir. Bu nedenle satın almadan önce yapılan yorumların detaylı bir şekilde incelenmesi tercihler konusunda yönlendirici olacaktır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.