BIOAQUA Kararmalara Karşı İnci Tozlu Beyaz Görünüm Veren Vücut Kremi 180 gr

719,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BIOAQUA Kararmalara Karşı İnci Tozlu Beyaz Görünüm Veren Vücut Kremi 180 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimas Kozmetik Satıcı Ünvanı: MİNİMAS KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621045934500010 Vergi Kimlik Numarası: 6210459345
    Bu ürün Minimas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zamanla ve pigment hücrelerinin çalışma ritminin bozulmasıyla vücutta bazı bölgelerde kararmalar olabilir. En çok koltukaltı, genital bölgeler, göğüs uçları, dudak, diz ve dirsek bölgelerinde kararma gözlemlenir. Estetik görünümü bozan ve kişiyi sosyal ve psikolojik olarak rahatsız eden bu kararmalara karşı doğal içerikli cilt bakım sunar. Beyazlatıcı aydınlatıcı inci tozu, besleyici, nemlendirici shea yağı ve yumuşatıcı yatıştırıcı yulaf ekstresi, E vitamini içeren onarıcı besleyici avokado ekstresi, gliserin ve maya ekstresi ile formüle edilen ürün cilde beyaz, aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm vermeye yardımcı olur. Günlük vücut kremi gibi kullanılan inci tozu içeren ürün, vücudu yumuşatıp nemlendirirken, kararma görünümü mücadele ediyor ve görünümünü hafifletmeye yardımcı oluyor. Etkili sonuçlar için düzenli şekilde kullanılması tavsiye edilen ürün, lekeleri hem kapatıyor , hem de görünümlerini hafifletmeye yardımcı oluyor. Suya dayanıklıdır. Cilde beyaz ve aydınlık bir görünüm vermek için, tek başına veya vücut losyonlarına eklenerek kullanılabilir. Kullanımı: Duştan sonra yeterli miktarda ürünü vücudunuza sürün. 10-15 dakika bekletin ve tamamen emilene kadar masaj yapın. Kararma ve leke olan bölgelerde daha fazla masaj yapılması tavsiye edilir. Yüzde kullanıma da uygundur. İpucu: Yüzde aydınlatıcı olarak veya fondötene eklenerek kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver