BIOAQUA Koltukaltı ve Özel Bölgeler için Aktif Enzim Kristal Beyazlık Sabunu 50 gr x 2 ADET

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BIOAQUA Koltukaltı ve Özel Bölgeler için Aktif Enzim Kristal Beyazlık Sabunu 50 gr x 2 ADET

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 2 ADET 50 gr'lık Sabun
  • Doğal aktif enzim kristalleri içerir. Kristal yapısı oksijen bakımından zengindir. Düzensiz melanin üretimi ciltte lekelenme ve koyulaşmalara neden olur. En çok koltukaltı, genital bölgeler, göğüs uçları, dudak, diz ve dirsek bölgelerinde kararma gözlemlenir.
  • Estetik görünümü bozan ve kişiyi sosyal ve psikolojik olarak rahatsız eden ciltteki kararmaların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Kararan bölgelerin renginin zamanla açılmasına, daha beyaz ve aydınlık görünüm kazanmasına yardımcı olur.
  • KULLANIMI: Etkili sonuçlar için ürünü talimatlara uygun şekilde ve düzenli kullanmak gerekmektedir. Arzu edilen bölgelerde en az 1 ay boyunca her gün düzenli olarak, günde 2 defa kullanılması gerekir. Sabunu uyguladıktan sonra etki etmesi için ciltte 2-3 dakika bekletin. Çok küçük olan enzim kristalleri, su ile temasta çabuk eridiği için, aşırı su ile kullanmayınız ve suda bekletmeyiniz. Sadece ihtiyacınız olan bölgelerde ve belirtilen şekilde kullanınız. Aşırı hassas ciltlerde kullanmadan önce küçük bir alanda test ediniz.
Geri Bildirim Ver