BioBellinda Bl26 - Biyomoleküler Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Bl26 - Biyomoleküler Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Biobellinda bl26 - Biyomoleküler jel bulaşık makinesi deterjanı bl26 - Biyomoleküler jel bulaşık makinesi deterjanıenzim ile gelen mükemmel temizlik..ürün kodu: Bl26 birim:750 mlözellikler:Özel parlatıcı efekti sayesinde ek bir parlatıcı kullanmanıza gerek kalmadan, bulaşıklarınız sadece biobellinda jel ile pırıl pırıl olacaktır.
  • Içeriğindeki aktif maddeler, biyolojik olarak parçalanma özelliğine sahip olup 'fosfat içermeyen formülü' ile mükemmel temizlik sağlar.
  • Suda iyi çözünme etkisi ile kalıntı bırakmadan temizlik sağlar, porselenlerinizin rengini korur ve özel parlatıcı formülü ile mükemmel parlaklık sağlar.Mükemmel temizliksuda iyi çözünme muhteşem kokuporselenlerde renk korunumuyoğun kıvamı ile kullanım kolaylığıkalıntı bırakmamaparlatıcılı özel formülkullanımı:1 kapak dolusu ürün = 35 ml 750 ml şişe = 30 kullanımnormal kirli bulaşıklar için 25 ml (yaklaşık 2/3 kapak dolusu) ürün kullanınız.
  • Deterjan kullanımını bulaşıkların kirlilik derecesine göre artırıp azaltabilirsiniz.Not: Rd blue line dokunmatik ekran özellikli metal tükenmez kalem hediyemizdir.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
Geri Bildirim Ver