BioBellinda Doğal Konsantre Pas & Kireç Temizleyici 1000 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Doğal Konsantre Pas & Kireç Temizleyici 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KLANEX Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN DERİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2930380041
    Bu ürün KLANEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal konsantre pas & kireç temizleyici 1000 ml
Geri Bildirim Ver

BioBellinda Doğal Konsantre Pas & Kireç Temizleyici 1000 ml

Evinizde lavabo ve fayans yüzeyleri gibi birçok yer bir süre sonra pas ve kireç tutmaya başlar. Bu duruma sağlık açısından dikkat edilmesi gerekir. Aynı zamanda da göze güzel gelmeyen bir görünüm oluşur. Dolayısıyla BioBellinda pas kireç temizleyici ile bu durumun önüne geçebilirsiniz. Bu ürün, güçlü formülü sayesinde yoğun kirli yüzeyleri temizleye yönelik oldukça idealdir. Pas ve kireç gibi artıkları çıkartarak derinlemesini temizlik ve parlaklık sağlar. Ürün, birçok farklı yüzeyde rahatlıkla kullanılabilir. Dolayısıyla tercih edilebilen alanlar göz önünde bulundurularak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, %100 organik asit yapısı ile başka bir madde karıştırma ihtiyacı duymadan rahatlıkla kullanılabilir. Doğal kaynaklı maddeler içeren ve püskürtme aparatsız tercih edilmesi gereken ürünün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Organik içerik
  • Kolay kullanım
  • Etkili formül

Güçlü Formülü ile BioBellinda Pas ve Kireç Temizleyici

Güçlü Formülü ile BioBellinda Pas ve Kireç Temizleyici

Ürün, ekolojik güvenilirlik sunan ve insan sağlığına zarar vermeyen yapısı ile birçok kişinin ilgisini çeker. Mutfakta ya da banyoda kullanılabilen bu ürün, tesisat ve demir alaşımları için de tercih edilebilir. Önleyici ve giderici etkisi ile karşınıza çıkar. Kullandığınız alanı ilk günkü gibi temiz ve parlak bir hale getirir. Bu sayede uzun vadede kullanım imkanı sunar. Etkili formülü içerisinde bulunan doğal bileşenler, lekelerin kısa sürede ortadan kalmasına yardımcı olur. Bu sayede zaman kaybetmeden ve güç harcamadan işlerinizi halletmenize katkı sağlar. Ayrıca temiz bir görünüm sunmanıza yardımcı olan ürün, içerdiği etkin maddeler ile uygulanan bölgede bulunan bütün kalıntıları yok etmeyi başarır. BioBellinda doğal Konsantre pas & kireç temizleyici 1000 ml temas ettiği alanda yıpratma yapmadan rahatlıkla kullanım imkanı sunar. Bu sayede dilediğiniz gibi ürünü kullanabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile BioBellinda Doğal Konsantre Temizleyici

Müşteri Deneyimi ile BioBellinda Doğal Konsantre Temizleyici

BioBellinda pas-kireç çözücü kullananlar, ürün ile ilgili görüşlerini ve memnuniyetlerini yorum bölümüne yazarak birçok kişinin fikir sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Bu sayede kararsız kalan müşteriler kapsamlı bir şekilde bilgi alabilir. Ürün, sahip olduğu özel formülü sayesinde birçok kişi tarafından sevilerek kullanılır. Temizleyiciyi temas ettirdiğiniz alan bez ya da fırça ile ovularak kolaylıkla kir ve lekelerden arındırılabilir. Çok kullanılan alanlar arasında yer alan ve suyun sıklıkla döküldüğü küvet, lavabo ve klozet gibi bölgelerde geliştirilen formülü ile rahatlıkla tercih edilebilir. Klor, paraben, alkol ya da boya içermeyen ürün müşterilerine güven verir. Kalıcılığını bozmayan yapısı ile dikkat çeker. BioBellinda doğal konsantre pas & kireç temizleyici 1000 ml kullananlardan ve yorum bölümünde bulunan yazılardan ürün deneyimi ve memnuniyeti ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla BioBellinda Pas Kireç Temizleyici

Avantajlı Fiyatlarıyla BioBellinda Pas Kireç Temizleyici

Bu ürün, güven veren yapısı ve formülünde bulunan maddeler sayesinde çaydanlıklarda da etkili sonuç almanıza yardımcı olur. Ürünün kullanım anında dikkat etmeniz gereken birkaç nokta mevcuttur. Bunlardan ilki, su ile birleşince güçlenen çözücü ve temizleyici etkisidir. Ürün, kutusunun üzerinden bulunan belirli miktar ile su seyrelterek kullanılır. Bulaşık ve çamaşır makinelerinde de karşınıza çıkan paslanma ve kireçlenme sorununun ortadan kalkmasına yardımcı olarak kurtarıcı görev görür. Bu şekilde kullanıldığında elektronik eşyaları boşken çalıştırıp yıkayarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz. BioBellinda doğal konsantre pas & kireç temizleyici 1000 ml fiyat aralığı, ürünün özellikleri göz önüne alınarak oluşturulur. Her bütçeye hitap eden yapısı ile içiniz rahat bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. BioBellinda doğal konsantre pas & kireç temizleyici 1000 ml yorum bölümünde bulunan yazıları okuyarak detaylı bilgi edinebilir ve Trendyol üzerinden ürüne sahip olabilirsiniz.