BioBellinda Konsantre Doğal Fırın Ve Yanmış Yağ Temizleyici 1000 Ml Paraben, Klor, Amonyak, Fosfat, Boya Içermez

180 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
215 TL145 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Konsantre Doğal Fırın Ve Yanmış Yağ Temizleyici 1000 Ml Paraben, Klor, Amonyak, Fosfat, Boya Içermez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MESKA TİCARET Satıcı Ünvanı: AHMET MESİH KABA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4841191266
    Bu ürün MESKA TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanışlı tasarım, güçlü formül Biobellinda fırın ve yanmış yağ temizleyici, jel formunda yağ çözücü bir yapıya sahip olduğu için kolay uygulama sağlayarak size zamandan kazandırır. Ürünü uyguladığınız bölgeleri uzun süre ovmak zorunda kalmazsınız. Güçlü formülündeki aktif bileşenler sayesinde yaklaşık yarım saat içinde yağ kalıntılarını çözer ve dilediğiniz yüzeyi kolayca temizlenebilir hale getirir. Fırın iç yüzeyleri ve paslanmaz çelikte kullanılabilir Biobellinda fırın ve yanmış yağ temizleyici'yi, fırınınızın iç yüzeylerinde ve paslanmaz çelik ile kaplı ızgaralarda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Alüminyum, krom ve boya kaplı yüzeyler için kullanılması uygun değildir. Günlük kullanım yerine birikmiş ve zorlu yağ lekeleri üzerinde kullanmanız tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver

BioBellinda Konsantre Doğal Fırın ve Yanmış Yağ Temizleyici 1000ml - Klor, Amonyak ve Fosfat İçermez

Yağ temizleyicilerin başta mutfaktaki zorlu yağları temizlemek üzere pek çok kullanım alanı bulunur. Temiz ve doğa dostu içeriğe sahip olan BioBellinda konsantre doğal fırın ve yanmış yağ temizleyici 1000 ml arındırması güçlü yağ lekeleri ile başa çıkar. Amonyak, fosfat içermeyen bir yapıda bulunur ve doğal kaynaklı ham madde içerir. Ekolojik sertifika sahibi olması sebebiyle doğayı korur. Çevreye zarar vermeden temizlik yapmanıza katkıda bulunur. Kokuya hassas olan müşteriler ve doğal içerikli ürün kullanmayı sevenler tercih edebilir. Düzenli kullanım sayesinde yağ oluşumunu azaltır ve ovalamaya gerek kalmadan lekeleri arındırır. Mutfak, banyo gibi kullanım alanlarının yanında kıyafetlerde, barbekü gibi eşyalarda tercih edilebilir. Özel formülü sayesinde yağlar üzerine karşı savaş açar, yüzeyde iz bırakmaz.

  • Güçlü yağ parçalayıcı formül
  • Kolay ve derinlemesine temizlik
  • Ambalajlı ve doğa dostu üretim

Temiz İçerikli BioBellinda Yağ Temizleyici Kullanımı

Temiz İçerikli BioBellinda Yağ Temizleyici Kullanımı

Ekolojinin tahrip olması, sanayileşme, gelişmiş teknoloji, sürdürülebilirlik ile müşteriler temizlik ihtiyaçları için ürün seçimlerini doğal içeriklerden yana yapar. BioBellinda konsantre yağ temizleyici 1000 ml ise doğal içeriğe sahip olup amonyak, fosfat, klor, paraben, boya, SLES, parfüm içermez. Doğal maddelerden oluşan ürünün ek olarak ekolojik kaynaklı sertifikası vardır. Çevre dostu ürün sayesinde temizliğinizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Doğal kaynakların yanında birey sağlığını da önemseyen yapısı ile kokuya hassas bireyler ve solunum ya da boğaz yolundan kronik rahatsız olan bireyler için uygun olur. Çevreye karşı duyarlı olan bu ürün sayesinde evinizde, işletmenizde konforlu bir temizlik yapmanıza yardımcı olur. Siz de temiz içerikli bir ürün kullanmak isterseniz ürünü inceleyebilir ve doğal formülüyle güvenli bir şekilde evinizde hijyeni sağlayabilirsiniz.

İşlevsel ve Doğal BioBellinda Yağ Çözücü Konsantre

İşlevsel ve Doğal BioBellinda Yağ Çözücü Konsantre

Mutfak başta olmak üzere yağ çözücünün pek çok kullanım alanı bulunur. BioBellinda yağ çözücüyü yağlı olan yüzeye püskürtme aparatı ile sıkarak kolayca uygulayabilirsiniz. Sonrasında ise yüzeyi veya bir bez yardımı ile silebilirsiniz. Yüzeyleri püskürtme işleminden sonra silmeniz yeterli olup kıyafetleri çamaşır makinesinde sıcak suyla yıkayıp durulayabilirsiniz. Zorlu ve inatçı lekelerde ise direkt olarak leke olan yere yağ çözücü uygulayıp biraz bekletebilirsiniz. Bu işlemden sonra kuru bir bez ile silebilirsiniz. Günlük kullanımda yağ çözücüyü biraz sulandırıp kullanabilirsiniz. Jel yapıya bulunur ve ovalanma durumu oluşturmayıp pratik sonuç vererek zahmetsiz bir temizlik sağlar. Mutfakta ocak, mangal, fırın, fırın ızgaraları, aspiratör, barbekü ızgaraları gibi farklı noktalarda kullanabilirsiniz. Bunların yanı sıra kıyafetler, banyolar, paslanmaz çelik kaplı tavalar, tencereler ve çaydanlıklar gibi birçok farklı eşya ve yüzey için de tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı BioBellinda Yağ Temizleyicisi

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı BioBellinda Yağ Temizleyicisi

Pratik ve rahat tasarımı ile dikkat çeken konsantre formdaki BioBellinda yağ temizleyicisi beğenilerek kullanılır. BioBellinda konsantre doğal fırın ve yanmış yağ temizleyici 1000 ml fiyatları ürünlerin özelliklere göre belirlenir. Bütçe dostu olan bu fiyatları inceleyerek alışverişinizi yapabilirsiniz. Pratik bir yapı ile kolay uygulama sağlayan tasarımı sizin için avantaj oluşturur. BioBellinda konsantre yağ temizleyici 1000 ml fiyatları oluştururken her bütçeye uygun olması sağlanır. Diğer müşterilerin ürünle ilgili deneyimlerini öğrenmek için yorumlar kısmını inceleyebilirsiniz. Bu sayede BioBellinda markalı yağ çözücü hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Temiz içeriği ve kolay temizleme etkisi ile güçlü yağların ve lekelerin üstesinden gelebilirsiniz. Güzel akşam yemeklerinin bitiminde yağ sıçrayan kıyafetinizde kolaylıkla zorlu yağlardan kurtulabilirsiniz. Doğa dostu bu ürünü Trendyol’dan inceleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.