BioBellinda Oda Parfümü Bahar Ferahlığı 500 ml

79,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Oda Parfümü Bahar Ferahlığı 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MSM ARANAN ÜRÜN Satıcı Ünvanı: HATİCE KÜBRA KÖSE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1564422963200001 Vergi Kimlik Numarası: 5870711653
    Bu ürün MSM ARANAN ÜRÜN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oda kokusu ürünleri, evinize tazelik katmak için kullanacağınız tamamlayıcı ürünlerdendir. BioBellinda Oda Parfümü Bahar Ferahlığı kullanıldığı alanda uzun süre kalıcılık sağlar. Yaşam alanınızda hoş kokulu ve doğal oda parfümü etkisini bahar ferahlığı sayesinde yayabilirsiniz. BioBellinda Oda Parfümü Bahar Ferahlığı ile evinizi baharın taze esintileri ile buluşturun!• %91’den fazla doğal kaynaklı bileşenler içerir.• Ekolojik sertifika güvencesi ile, tüm kişisel bakım ve temizlik ürün formülleri, ambalajları ve üretim süreci ile dünyamızı koruyor, doğal kaynaklarımıza ve insan sağlığına zarar vermiyoruz. ÖZELLİKEtkileyici Bahar Ferahlığı BioBellinda Oda Parfümü Bahar Ferahlığı ile evinizde eşsiz bir ambiyans yaratabilirsiniz. Baharda açan çiçek kokuları ise sizin ve sevdiklerinizin enerjisini değiştirecek. Ürün aynı zamanda evinizde oluşan kötü kokuları da yok ederek rahat nefes almanızı sağlar.Etkileyici ferahlığı ile ruh halinizi değiştirir ve en güzel bahar anılarınızı hatırlayabilirsiniz. Ev dekorunuzda ihtiyaç duyduğunuz o son dokunuşu BioBellinda Oda Parfümü ile yaratabilirsiniz. Evinize kişisel bir dokunuş eklemek ve cıvıl cıvıl bir atmosfer yaratmak için ürünü yavaşça püskürtmeniz yeterli. BioBellinda Oda Parfümü Bahar Ferahlığı'nı, istediğiniz yüzeylere uygulayarak evinizin her alanında ferahlık sağlayabilirsiniz.KULLANIMKolay Kullanım, Doğal FerahlıkÖzel olarak geliştirilmiş püskürtme aparatı ile pratik bir kullanım olanağı sunan BioBellinda Oda Parfümü Bahar Ferahlığı, sadece inatçı kötü kokuları önlemekle kalmaz, aynı zamanda kalıcı olarak da yok eder. Kullanıldığı anda geriye hafif ve ferah bir koku bırakan ürünün püskürtme mekanizmasını, “On ve Sprey” konumu üste gelecek şekilde çevirip kumaş yüzeylere 30 cm mesafeden püskürtebilir ve yaşadığınız ortamın havasını tazeleyebilirsiniz. Halı, perde ve koltuk gibi kumaş yüzeylerde de kullanıma uygun olan BioBellinda Oda Parfümü Bahar Ferahlığı’nı sepetinize ekleyebilir, avantajlı kargo fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Çeşit Sprey
Geri Bildirim Ver