BioBellinda Oto Şampuanı

168 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
250 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
114,90 TL
Kurumsal Fatura
120,70 TL
Kurumsal Fatura
142,32 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BioBellinda Oto Şampuanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Le Marais Paris Satıcı Ünvanı: HAYATİ KARADANA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5080443610
    Bu ürün Le Marais Paris tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç sahiplerinin temizlik amacıyla yararlanabileceği oto şampuanı ürünleri sayesinde aracınızın yeni gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Parlaklık yaratan ürünler sayesinde otomobilinizde arzu ettiğiniz dış görünüşü kısa sürede elde ederek arabanıza daha estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz. BioBellinda Oto Şampuanı, araç kaportasına zarar vermeyen formülüyle araç sahiplerinin beğenisini kazanır. Parlaklık ve Hijyen Bir Arada BioBellinda Oto Şampuanı, güçlü kimyasal formülü ile kısa sürede köpürür. Su ile beraber kullanabileceğiniz bu ürünü BioBellinda mikrofiber bezleri ile aracınızın tüm yüzeyine yayabilirsiniz. Yeterince köpük elde ettikten sonra tazyikli suyla ya da kovayla dökeceğiniz sularla arabanızı durulayabilirsiniz. Araç bakım ürünleriyle otomobilinizin üzerinde oluşan kir ve toz katmanlarıyla böcek, kuş gibi canlıların oluşturduğu pislikleri kısa bir zamanda yok eden şampuanla, pürüzsüz bir yüzey oluşturabilirsiniz. Modern Formül Sayesinde Elde Edilen Yüksek Etki BioBellinda Oto Şampuanı'nda kullanılan modern formül daha etkili sonuçlar alabilmenizi sağlar. Aracınızın kaporta boyasına zarar vermeyen özel formülü sayesinde kirleri ortadan kaldırıp otomobilinizin rengini ve parlaklığını muhafaza edebilirsiniz. Parlatıcı etkiye sahip özellikteki araba şampuan ürünleri yüzeye anında etki ederek inatçı lekelerden kurtulmanızı sağlar. Suyla Beraber Etkisini Gösteren Oto Şampuanı Garajınızda, bahçenizde ya da benzin istasyonlarında yapacağınız yıkama işlemleri sırasında suyla beraber kullanabileceğiniz BioBellinda Oto Şampuanı, köpüklü yapısı ve parfümlü kokusuyla aracınızın çehresini değiştirmeyi başarır. Ürünü köpürttükten sonra uzun ya da kısa fırçalarla yüzeyi ovalayabilirsiniz. Ürünü avantajlı kargo fırsatı ile satın alabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver