BioBellinda Ev Temizlik Ürünleri 3x Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 750 gr

99 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
109 TL107 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Ev Temizlik Ürünleri 3x Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 750 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mercan collectioon Satıcı Ünvanı: AYBİKE TOPOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8541037062
    Bu ürün mercan collectioon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 750 gr
  • Biobellinda 3X Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 750 Gr Beyazlığını yitirmiş ve zamanla grileşen çamaşırlarınızı ilk günkü haliyle korumak zor bir iştir. Bembeyaz çamaşırlar çoğu kadının hassas olduğu bir konudur. Severek aldığınız kıyafetlerinizin rengini korumak ve yıpratmadan temizliğini yapmak için fazladan harcanan zaman ve emek birçok kadının ortak sıkıntısı. Çamaşır beyazlatmada kullanılan BioBellinda Ultra Çamaşır Beyazlatıcı bu konuda imdadınıza yetişir. Çamaşır beyazlatıcıyla artık sararan ve grileşen çamaşırlara "elveda" diyebilirsiniz. Zahmetsizce Bembeyaz Çamaşırlar
  • Beyaz çamaşırlarınızda ve ağartma istediğiniz yerlerde, kaynar suyla birlikte istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Çamaşırlarınızı ıslatacak miktarda kaynar suya bir kapak BioBellinda Ultra Çamaşır Beyazlatıcı’yı koyun ve 10 dakika bekletin. Bu süreden fazla bekletme yapmayın. Daha sonra elde veya makinede dilediğiniz gibi yıkama yapabilirsiniz. Ürünü çamaşırlarınıza doğrudan dökmeyin. Demlik ve metal mutfak ürünlerinde kullanırken de kaynatma yöntemini deneyebilirsiniz. BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı'yı avantajlı kargo fırsatıyla hemen satın alın!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Toz
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 750 gr

BioBellinda doğal içerikli ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı özel oluşturulmuş bir yapıya sahiptir. Oksijen içerikli formülüyle beyazlığını yitirmiş olan kıyafetlerin eski görünümüne kavuşmasını sağlar. Hem beyaz hem de renkli ürünler için kullanılabilir. İlk kullanımdan itibaren farkı görebilirsiniz. Ürün, kıyafetlerin yanı sıra tül ve perdelerde de kullanılabilir. Sıklıkla çatal, bıçak, tencere, çaydanlık gibi mutfak ürünlerinin temizliğinde tercih edilen ürün, eşyaların dokusunu yıpratmadan beyazlatmaya yardımcı olur. Klor, SLES, parfüm, amonyak, fosfat ve paraben gibi zararlı kimyasallar içermez. Doğa dostu yapısı sayesinde hayatın her alanında rahatlıkla kullanılabilir. BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 750 gr, kalıntı bırakmayan yapısıyla kullanıldığı yüzeylerden rahatlıkla temizlenir. Beyazlatıcı sayesinde tek bir ürünle pek çok farklı eşya üzerinde beyazlık ve parlaklık yakalayabilirsiniz.

  • Doğal kaynaklı bileşenler
  • Renk soldurmayan içerik
  • Oksijen bazlı formül

Hoş BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 750 gr

Hoş BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı 750 Gr

BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 750 gr BL02, içerdiği aktif oksijen molekülleri sayesinde müşterilere hijyenik bir temizlik sunar. İçerdiği bileşenlerin %98’inden fazlası doğal kaynaklıdır. Rengini yitirmiş tüm çamaşırları eski haline getirmede etkilidir. Kullanım alanı geniş olan ürün, mutfak eşyalarının parlatılmasında ve temizlenmesinde sıklıkla tercih edilir. Özellikle çatal, bıçak, kaşık, tencere ve çaydanlık gibi kararmaya müsait mutfak eşyalarının temizliğinde büyük rol oynar. Eşyaları parlatarak beyazlatır. Salonların şıklığını yansıtan tül ve perdelerin beyaz görünmesi için tercih edilen etkili bir yöntemdir. Kullanım talimatına uygun bir şekilde kullanıldığında renkli çamaşırlarda da canlılık sağlar. Ürün, çamaşır makinesinde ya da elde yıkamalarda kullanılabilir. Ürünün kıyafetlerle doğrudan temasından kaçınılmalıdır. Çamaşır beyazlatma konusunda kullanım talimatlarını dikkatli şekilde okumalısınız. Kaynar su ile birlikte istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kaliteli BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı

Kaliteli BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı

BioBellinda ürünü çamaşırlarda, perdelerde ve belli mutfak ürünlerinde kısa sürede etkili beyazlık sağlar. Doğal içeriği sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Çamaşırların zamanla kullanıma bağlı olarak kaybettikleri parlaklık ve beyazlıkları geri getirir. Solgun görünümlerden kurtulmalarını sağlayarak şıklığı sunar. Ev dekorasyonunda odaları ön plana çıkaran tül ve perdeler zamanla sararır. BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 750 gr kullananlar, evlerine parlak beyazlığın geri gelmesini sağlarlar. Mutfak ürünlerinin solgun görünümü çoğu zaman can sıkıcı olabilir. Demlik içleri ya da tencere gibi eşyalar ısıya ve klora bağlı olarak zamanla sararır. Buna bağlı olarak parlaklık yok olur. Ürün sayesinde mutfak eşyaları ışıltısını geri kazanır. Ekstra temiz bir görünüme kavuşur. Birçok farklı kullanım alanı bulunan ürün sayesinde hayatınızın değişik alanlarında beyazlığı ve parlaklığı yakalayabilirsiniz.

BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı Fiyatı

BioBellinda Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı Fiyatı

BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 750 gr fiyatları ürünün sahip olduğu farklı özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Fiyat üzerinde etkili olan unsur sayısı oldukça fazladır. Bu ürün, ev ve kıyafet temizliğinde de sık sık tercih edilir. Ürünü satın almadan önce BioBellinda ultra konsantre çamaşır beyazlatıcı 750 gr yorumlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bu ürünü önceden satın alıp deneyimlemiş kişilerin yaptığı yorumlar, satın alma sürecinde yardımcı bir rol oynar. Karar verme sürecine doğrudan etki eder. Ürün yorumlarına göz atıp bu beyazlatıcının kullanımı ve içeriğine dair fikir sahibi olabilirsiniz. Kalitesi sayesinde müşteriler tarafından yoğun ilgi gören ürün, yine satın alan müşteriler tarafından değerlendirilir. Doğal ve zararlı kimyasallardan arındırılmış içeriği sayesinde oldukça güvenilirdir. Bu ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz.