BioBellinda Yağ Ve Kir Temizleyici

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
250 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Yağ Ve Kir Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Le Marais Paris Satıcı Ünvanı: HAYATİ KARADANA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5080443610
    Bu ürün Le Marais Paris tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Bakış
  • Zorlu yağ ve kir lekeleri gerek mutfağınızda gerek kıyafetlerinizde sizi oldukça zorluyor olabilir. BioBellinda Yağ & Kir Temizleyici, özel formülü sayesinde en zorlu lekeler ile bile etkin bir şekilde savaşır. Siz de mutfağınızdaki yüzeylerin ve kıyafetlerinizin tüm yağ ve kirden arınmasını, her an pırıl pırıl görünmesini istiyorsanız, BioBellinda Yağ & Kir Temizleyici'yi hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Özellik
  • BioBellinda Yağ & Kir Temizleyici, güçlü formülü ile mutfağınızda ovmayı gerektiren tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle ocak, aspiratör ve fırın gibi yağ kalıntılarının sıklıkla görüldüğü yerlerde kullanarak dakikalar içinde tertemiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Pratik tasarımı ile dilediğiniz yüzeye saniyeler içinde uygulanır ve etkisini hızla gösterir. Kıyafetlerinize bulaşan yağ ve kir kalıntılarını yok etmekte de oldukça etkilidir. BioBellinda Yağ & Kir Temizleyici, kolay durulanan bir yapıya sahiptir. Mutfağınızdaki silinebilir yüzeylere ya da kumaşa uyguladıktan sonra ilgili bölgeyi kolayca temizleyebilirsiniz. Ürünü alüminyum malzemeler ile temas ettirmemeniz tavsiye edilir. Kullanım
  • BioBellinda Yağ & Kir Temizleyici'yi pratik püskürtme aparatı ile kıyafetlerinize ya da mutfağınızdaki yüzeylere direkt olarak uygulayın. Daha sonra kıyafetlerinizi çamaşır makinesinde sıcak su ile yıkamanız ve durulamanız yeterlidir. Ürünü uyguladığınız yüzeyleri temiz bir bez yardımı ile silebilir ya da yıkayabilirsiniz. Ağır yağ lekelerinde kullanırken ürünü sulandırmadan, günlük temizleyici şeklinde kullanırken ise 1/3 ya da 1/5 oranında sulandırarak püskürtme aparatı ile kullanın.
Geri Bildirim Ver

BioBellinda Yağ ve Kir Temizleyici

Mutfak ve banyolardaki zorlu yağ ve kir lekeleri pek çok açıdan hayatı zorlaştırır. BioBellinda yağ ve kir temizleyici, özel formülü sayesinde zorlu lekelerde dahi etkin ve güçlü bir şekilde performans gösterir. Banyo ve mutfak yüzeyleriyle birlikte kıyafetlerin de kirden arınmasını sağlar. Her zaman temiz ve parlak görünüm sunar. BioBellinda yağ çözücü özellikle mutfak temizliğinde önemli rol oynar. Ocak, fırın, aspiratör, tencere gibi hem yağın hem de kirin fazla olduğu tüm yüzeylerdeki lekelerle savaşarak hijyenik temizlik sağlar. Banyolarda ovmayı gerektiren tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılır. Amonyak ve fosfat içermeyen bileşimi sayesinde uygulandığı yüzeylerde aşınmanın önüne geçer. Kolay durulanan yapısı ve pratik tasarımıyla temizlik esnasında zaman kazandırır. Ürünü alüminyum yüzeylere fazla temas ettirmeyerek kullanım ömrünü ekstra uzatabilirsiniz.

  • Kolay durulanma
  • Güçlü formül
  • Etkili içerik

BioBellinda Yağ Çözücü Özellikleri

BioBellinda Yağ Çözücü Özellikleri

Zor kirlerde kolay temizlik felsefesiyle üretilen ürün, etkili formülü sayesinde yüzey temizliğinde oldukça güçlü bir rol oynar. Bu nedenle müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Biobellinda yağ sökücü, pratik püskürtme aparatıyla kıyafetlere, banyo ve mutfak yüzeylerine direkt olarak kolayca uygulanır. Biobellinda yağ kir temizleyici kullanımı oldukça pratiktir. Kıyafet üzerine uygulandığında, kıyafetleri çamaşır makinesinde sıcak su ile yıkayıp durulamak yeterlidir. Ürünün uyguladığı yüzeyler temiz bir bez ile silinebilir. Dilerseniz yüzeyleri yıkayabilirsiniz. Kolay durulanan yapısı sayesinde kullanılan yüzeylerde herhangi bir kalıntı bırakmaz. Ürün ağır yağ ve kir lekelerinde kullanılacaksa sulandırılmaması tavsiye edilir. Günlük temizlikte kullanılacağı zaman kirin ve yağın yoğunluğuna bağlı olarak ⅓ ya da ⅕ oranında sulandırılarak kullanılır. Püskürtme aparatıyla kullanmak yüzeylere erişimi kolaylaştırır. Yağ ve kir kalıntılarını yok etmekte oldukça etkili olan ürünü temizlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hijyenik BioBellinda Yağ ve Kir Temizleyici

Hijyenik BioBellinda Yağ Ve Kir Temizleyici

Mutfak ve banyo yüzeylerinde kısa sürede etkili temizlik sağlayan ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen temizlik ürünleri arasındadır. Biobellinda yağ kir temizleyici kullananların yaşadığı kolaylıklar ve avantajlar zamandan ve efordan tasarruf sağlar. Kısa sürede etki eden güçlü yapısı sayesinde uygulandığı tüm yüzeylerde oldukça etkili temizlik sunar. Kolay durulanan yapısı ve arkasında bıraktığı eşsiz parlaklıkla mutfak ve banyoların hem temiz hem de hijyenik görünmesine yardımcı olur. Kıyafetlerin üzerinde oluşan güçlü yağ ve kir lekelerinde de son derece etkilidir. Ürün, leke üzerine pratik aparatı aracılığıyla püskürtüldüğünde güçlü yapısıyla kalıntıları yok eder. Mutfak ile banyo yüzeylerinin ve kıyafetlerin etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar. Her an pırıl pırıl görüntü hayal eden müşteriler BioBellinda marka yağ ve kir temizleyiciye kolay bir şekilde sahip olabilirler.

Avantajlı BioBellinda Yağ Kir Temizleyici Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı BioBellinda Yağ Kir Temizleyici Fiyatı ve Yorumları

BioBellinda yağ kir temizleyici fiyatı ürünün sahip olduğu tüm detaylar göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün, müşteriler tarafından, mutfak, banyo ve kıyafet temizliğinde sık sık tercih edilir. Ürünü satın almadan önce BioBellinda yağ ve kir temizleyici yorumlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bu ürünü daha önce satın alıp deneyimlemiş kişilerin yaptığı yorumları okumak, satın alma aşamasında size yardımcı olur. Ürün yorumlarına göz atarak seçenek hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Biobellinda yağ kir çözücü fiyatını inceleyerek seçim yapabilirsiniz. Kalitesi sayesinde müşteriler tarafından yoğun ilgi görür. Yorumlarda ürünü önceden deneyen müşteriler tarafından değerlendirme yapılır. Doğal ve zararlı kimyasallardan arındırılmış içeriği sayesinde oldukça güvenilir bir seçenektir. Bu sayede güven içinde tercih edebilirsiniz. Ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz.