4
Yüz Kremi kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Bioderma Atoderm Cream Ultra Normal Ve Kuru Ciltler Için Nemlendirici Yüz Ve Vücut Bakım Kremi 200 ml

359,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
18 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
415,35 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Atoderm Cream Ultra Normal Ve Kuru Ciltler Için Nemlendirici Yüz Ve Vücut Bakım Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BIODERMA Satıcı Ünvanı: NAOS İSTANBUL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607034414500015 Vergi Kimlik Numarası: 6070344145
    Bu ürün BIODERMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Kuru ciltler için nemlendirici, besleyici ve koruyucu bakım kremiİçerisindeki aktif içerikler sayesinde cildin yatıştırılmasına yardımcı olur. • Cildin tolerans seviyesinin yükseltilmesine yardımcı olur.Cildin nemlendirilmesine, dayanıklılık ve yumuşaklık kazanmasına destek olur. • Atoderm Shower Gel veya Atoderm Shower Oil ile temizlenmiş cilde, günde 1 veya 2 kez uygulanabilir. • Hafif nemli cilde (banyo, duş veya mist sonrasında) uyguladığınız takdirde, Atoderm Cream’in nemlendirici etkisi artar. • Bebek, çocuk ve yetişkinler için yüz ve vücut kullanımına uygundur.Bebek, Çocuk, Genç ve Yetişkin kullanımı için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 200-399 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Bioderma Atoderm Cream 200 ml ile Hassas Bakım

Kişisel bakım oldukça geniş bir alana sahiptir. Hem kadın hem de erkekler için önemli ve gerekli olması sebebiyle bazı ürünler ortaya konulur. İhtiyacınıza, şikayetinize veya cilt tipinize uygun tercihler yapmanız size avantaj sağlar. Hem tam performans almak hem de üründen memnun kalmak amacıyla özelliklere dikkat etmelisiniz. Kuru bir cilt yapısına sahipseniz sizin için üretilen modelleri tercih etmeniz gerekir. Bioderma Atoderm Cream 200 ml kuru bir cilde sahipseniz size mükemmel bir nemlendirme sağlar. Cildizini yumuşatarak güzel bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Sağladığı birçok özellik sayesinde güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Kuru Ciltler İçin
  • Nemlendirir, Besler ve Korur
  • Yüz ve Vücut Kremi

Bioderma Atoderm Cream Özellikleri

Bioderma Atoderm Cream Özellikleri

Kişisel bakım alanında ortaya farklı ürünler konulmasının sebebi her cilt yapısının birbirinden farklı olmasıdır. Aynı zamanda cilt sorunları ve ihtiyaçlar da farklılık gösterir. Bu sebeple birçok ürün çeşidi vardır. Şikayetinizi ve ihtiyacınızı doğru bir şekilde saptadıktan sonra sizin için uygun ürünü bulabilirsiniz. Atoderm cream özellikle kuru bir cilt yapısı olan insanlar için uygundur. Derinlemesine bir nemlendirme sağlayarak cildinize ihtiyacı olanı verir. Besleyici ve koruyucu özelliği sayesinde güzel ve sağlıklı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Bioderma Atoderm Cream 200 ml içeriğinde yer alan aktif maddeler sayesinde cildinizin yatışmasını sağlar. Uzun süreli kullanımda başarılı sonuçlar alabileceğiniz bu ürünü hem yüzünüze hem de tüm cildinize güvenle uygulayabilirsiniz. Cildin tolerans seviyesinin yükseltilmesine yardımcı olan bu ürünü alarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Atoderm Cream 200 ml ile Cildinizi Güzelleştirin

Atoderm Cream 200 ml ile Cildinizi Güzelleştirin

Kişisel bakımı düzenli ve özenli bir şekilde yapmak güzel ve sağlıklı bir cilt için önemlidir. Doğru ürünler kullanmanız halinde tam verim almanız kolaylaşır. Günlük kullanım için uygun olan Atoderm Cream 200 ml ile rahat edebilirsiniz. Özgüveninizi tazeleyen ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bioderma Atoderm Cream 200 ml ne işe yarar sorusuna verilebilecek birçok cevap vardır. Kuru ciltlere hak ettiği nemi verir, koruma ve özenli bir bakım sağlar. Dayanıklılık ve yumuşaklık kazandırır. Tüm bölgeler için uygundur. Baştan aşağıya derinlemesine bir bakım yapmak isterseniz sizin için uygun olacaktır. Temiz cilde günde 1 veya 2 kere kullanabileceğiniz 3,4014E+12 kodlu ürün, her yaş grubu için uygundur..

Bütçe Dostu Atoderm Cream 200 ml Fiyatları

Bütçe Dostu Atoderm Cream Fiyatları

Bütçe dostu Bioderma Atoderm Cream 200 ml fiyatı için sayfaya göz atabilirsiniz. Kararsızlık yaşamanız halinde Bioderma Atoderm Cream 200 ml kullananlar tarafından yapılan ürün yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu özellik sizlerin güvenli alışveriş yapmasını ve hızlı karar verebilmesini sağlar. Ayrıca müşteriler tarafından yapılan Bioderma Atoderm Cream 200 ml yorumları sayesinde ürünler hakkında kullanmadan önce fikir sahibi olabilir ve doğru alışveriş yapabilirsiniz. Trendydol’da Atoderm Cream 200 ml ürününü her zaman en uygun fiyatlarla bulabilir ve yalnızca birkaç adımda kolayca satın alabilirsiniz.