5
Bebek Şampuanı kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Bioderma Abcderm Foaming Gel 1 Lt

489 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kargo Bedava
679,50 TL509,50 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bioderma Abcderm Foaming Gel 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FARMAKOZMETİK Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN YÜKSEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6955312052800001 Vergi Kimlik Numarası: 9920050508
    Bu ürün FARMAKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİODERMA ABCDERM FOAMİNG GEL TEMİZLEME JELİ 1 LT Ürün Adı Bioderma Abcderm Foaming Gel 1 LT Ürün Markası Bioderma Ürün Boyutu 1000 ML Ürün Faydası Nazik bir temizleyici olan ABCDerm Foaming Cleanser tüm cilt ve saç tiplerine uygundur. Saçlı deri ve cildi arındırırken, cildin nemlendirilmesine yardımcı olur. Bebek ve çocukların hassas cildinin doğal dengesinin korunmasına destek olur. Doğumdan itibaren kullanımı uygundur. Mükemmel cilt ve göz toleransına sahiptir. Gözleri yakmaz. Uygun Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri İçin Ürün Kullanım Şekli Nemli vücut saçlara uygulanır. Köpürtülür ve durulanır. Nazikçe kurulanır. Ürün Stok Kodu: DER-BİO-002 Ürün Barkodu: 3401397163618

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Cilt Tipi Hassas
Geri Bildirim Ver

Bioderma 3401397163618 1 l ABCDerm Foaming Cleanser

Kişinin cildi kendine özgü bir ekosistemdir. Buna uygun ürünlerin kullanılması da iyi bir bakım yapmanın temelidir. Bioderma markası, bunu temel alarak cildin yapısına saygı duyan ürünler üretir. Sağlık uzmanlarının geliştirdiği formüller, etkili sonuçlar almanızı sağlar. Birçok farklı serisi sayesinde geniş bir kitleye hitap ederek herkesin kendine uygun ürünü tercih etmesini mümkün kılar. Cilt dokusunu bozmadan cildi daha sağlıklı bir hâle getiren markanın ürünlerini, günlük bakım rutinlerinize dâhil edebilirsiniz. Bioderma 1 l ABCDerm foaming cleanser, bebek ve çocuklara uygundur. Normal ve kuru ciltlerde etkili olur. Yüz, vücut ve saçta kullanılabilir. Miniklerin hassas ciltlerine uygun olarak geliştirilen ve göz yakmayan formülü, ebeveynlerin ürünü gönül rahatlığıyla tercih etmesini mümkün kılar.

  • Ürünün boyutu 1 litredir.
  • Mavi pompalı ambalajındadır.
  • Durulanabilir günlük temizleyicidir.

Bioderma Abcderm 1 l Cleanser Ne İşe Yarar?

Bioderma Abcderm 1 l Cleanser Ne İşe Yarar?

Bioderma 1 l ABCDerm foaming cleanser, bebek ve çocukların bakım rutininde etkilidir. Kuru ve normal ciltlerde kullanılabilen bu ürünü birçok bölgede tercih edebilirsiniz. Yüz, vücut, saç ya da saçlı deride kullanıma uygundur. Hassas temizleyici, uygulanan bölgeyi nazikçe temizler. Cildin ya da saçın da yumuşamasını sağlar. Göz yakmayan formülü ise çocuklara duş aldırırken kolaylık sağlar. Ayrıca günlük temizlik esnasında da ürünü kullanabilirsiniz. Cildi arındırırken nemlendiren ürün, hassas ciltlerde kullanıma uygundur. Doktorların da hastalarına tavsiye ettiği bu ürünün güzel kokusu, ürünün diğer sevilen özelliğidir. Ayrıca Dermatolojik Güvenlik İlkeleri’ne uygun olarak üretilir. Bu da birçok kullanıcı için önemli bir kriterdir. Ürünü çocuklarında kullanan ebeveynler, temizleyicinin etkisini gördükten sonra uzun süreli olarak bu jeli tercih eder.

Bioderma Foaming Cleanser’ın Faydaları Nelerdir?

Bioderma 1 l ABCDerm foaming cleanser, tüm bebek ve çocuklarda kullanıma uygundur. Cildi ve saçı arındıran bu jel, nemlendirici etkisi sayesinde pürüzsüz ve yumuşak görünümün korunmasını sağlar. Özel içeriği sayesinde atopik dermatit rahatsızlığı olan ciltlerde dahi kullanılabilir. Cilt dengesini koruyan ürün, cildin nemlenmesine yardımcı olduğu için kuruluk problemi yaşamanızı da önler. Nazikçe temizlemesinin yanı sıra göz yakmaması da bebek ve çocukların banyo sırasında ürünün güvenle kullanılabilmesini mümkün kılar. Ayrıca cilt ve saçta yumuşak etki bırakan temizleyici, herhangi bir olumsuz etkiye sebep olmaz. Özel olarak geliştirilen formülü, alerjik reaksiyonları minimize eder. Bunun yanı sıra ürünün içerisinde paraben ve sabun yoktur. Temiz içeriği sayesinde doğumdan itibaren kullanıma uygundur. Kullanan kişilerin deneyimlerini Bioderma 1 l ABCDerm foaming cleanser yorumlarından öğrenebilirsiniz.

Bioderma Bebek ve Çocuk Foaming Cleanser Nasıl Kullanılır?

Bioderma 1 l ABCDerm foaming cleanser, bebek ve çocuklarda kullanılır. Ürün; nemli yüz, saç ve vücuda uygulanabilir. Ardından ilgili bölgeyi köpürterek nazikçe temizleyebilirsiniz. Arındırmak için de bol suyla iyice durulamanız gerekir. Son olarak kurulayıp temizliği tamamlamanız mümkündür. Cilt ve göz çevresine yüksek toleransı olan ürün, herhangi bir yanma ya da alerjik reaksiyona sebep olmaz. Bu sayede yenidoğanlarda dahi kullanılabilir. Prematüreler hariç 0 ila 5 yaş arasındaki bebeklere uygundur. Ayrıca ürünün pompalı şişede olması da kullanım kolaylığı sağlar. Böylece yeterli miktarda ürünü alabilirsiniz. Banyoda kullanabileceğiniz gibi günlük kullanımda da tercih edebilirsiniz. Ürünü daha küçük boyuttaki seyahat kaplarına alarak tatile de götürebilirsiniz. Böylece bebeğinizin cildi herhangi bir olumsuz durumdan etkilenmez. Sizler de Bioderma 1 l ABCDerm foaming cleanser fiyatını öğrenmek ve ürüne sahip olmak için Trendyol uygulamasına girebilirsiniz. Ayrıca web sitesi üzerinden de bu temizleyiciye ulaşmanız mümkündür.