Bioderma Çok Kuru ve Atopik Ciltler için Nemlendirici Krem 200 ml 3401381463359

592 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
590,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
590,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Çok Kuru ve Atopik Ciltler için Nemlendirici Krem 200 ml 3401381463359

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOLOGUE Health & Beauty Satıcı Ünvanı: İLKE ITRİYAT ECZA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473036093400010 Vergi Kimlik Numarası: 4730360934
    Bu ürün DERMOLOGUE Health & Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok Kuru ve Atopik Ciltler için Nemlendirici Krem 200 m

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Atopik
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Bioderma Çok Kuru ve Atopik Ciltler - Nemlendirici Krem 200ml

Gün içerisinde cilt birbirinden farklı olumsuz duruma maruz kalır. Bu noktada Bioderma kuru hassas ve atopik ciltler için nemlendirici krem yüksek performansı ile cildinizi yıpranmalara karşı korur. Bu ürün kuru ve hassas ciltleri korumak ve olumsuz durumların yaşanmasını önlemek için kullanılan bir bakım kremidir. Cilt bariyerini yumuşatmaya ve tahriş edici maddelerin nüfuz etmesini önlemeye yardımcı olur. İçerisinde yüksek oranda yer verdiği petrolatum ve gliserin kompleksi ile epidermisinin en derin katmanlarda bile su tutulmasını destekler. Kaliteli ve özel formülü ile güzel sonuçlar almanıza yardımcı olur. Markanın uzmanlığı ile özenle üretilen bu malzeme her müşterinin kullanması gereken bir üründür. Parfüm içermez ve sağlıklı içeriği sayesinde müşterilerin hayatlarına kolaylık ve konfor katar. Markanın güvencesi sayesin bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Kalite formül
  • Sağlıklı içerik
  • Koruyucu

Çok Kuru ve Atopik Ciltler İçin Nemlendirici Krem Özellikleri

Çok Kuru ve Atopik Ciltler İçin Nemlendirici Krem Özellikleri

Mevsimsel değişiklikler, yaşlanma, uyku bozuklukları, güneşe maruz kalma ve rahatsızlıklar hassas cildinize zarar verebilir. Cilt bakımı, düzenli temizlik, su dengesi bakımı ve özel önlemler gerektirir. Bu bakımı sağlamak ve cilt sağlığını sağlamak için Bioderma çok kuru ve atopik ciltler için nemlendirici krem 200 ml kullanılır. Yetişkinlerde, yaşlılarda ve çocuklarda rahatlıkla uygulanabilir. İstenilen herhangi bir zamanda kullanım sağlanabilir. İçerdiği gliserin sayesinde çok uzun süre kuru cildinizin nemli kalmasına yardımcı olur. Kaliteli ve sağlıklı formülü ile doğal nem dengesini koruma işlevini başarı ile gerçekleştirir. Çok yüksek oranda nem çıkışı direnci sağlama özelliğine sahiptir. Parfüm dahil değildir. Bioderma nemlendirici kremi kullanmadan önce cildinizi temizlemeniz ve kurulamanız önerilir. Bu şekilde günde bir, iki kez temiz cilde uygulama yapabilirsiniz. Bioderma nemlendirici krem, banyodan sonra hafif nemli cilde uygulandığında en iyi nemlendirme etkisine sahiptir.

Bioderma Nemlendirici Krem Fiyatları

Bioderma Nemlendirici Krem Fiyatları

Kuru ve hassas ciltlere başarılı bir koruma ve nem dengesi sunan Bioderma 3401381463359 ürünü sağlıklı içeriği ile müşterilerin beğenisini kazanmayı başarır. Bu kaliteli ürün sayesinde ihtiyaç duyduğunuz cilt sağlığına kavuşabilirsiniz. Kalite ve sağlık odaklı olan Bioderma markasının güvencesiyle konforlu bakımın tadını çıkarabilirsiniz. Tüm vücuda güvenle uygulayabileceğiniz bu Bioderma kremi, dilediğiniz miktarda alıp kullanabilirsiniz. Kısa sürede sağlayacağı nem ile hassas ve kuru cildinize bakım sağlayabilirsiniz. Her yaştan kişi gönül rahatlığı ile Bioderma ürününü kullanılabilir. Uygun fiyatı sayesinde her bütçe grubunda yer alan kişi bu ürünü ihtiyaçlar dahilinde satın alabilir. Bioderma çok kuru ve atopik ciltler için nemlendirici krem 200 ml fiyatı bütçe zorlamayan bir aralıkta yer alır. Kampanya ve indirim günlerinde rahatlık bu ürünü temin edebilirsiniz.

Bioderma Nemlendirici Krem Kullanıcı Yorumları

Bioderma Nemlendirici Krem Kullanıcı Yorumları

Bioderma kalitesiyle üretilen bu ürünle cilt sağlığınızı koruyabilirsiniz. Soğuk havalarda yüksek performans sunan bu krem sayesinde cildinizi çatlama gibi istanmeyen durumlara karşı güvence altına alabilirsiniz. Markanın özel bu ürünü, kendinizi daha çok önemsediğinizi hissettirir. Bütün bunlara ek olarak marka, içerik kalitesi ve sağlamlık konusunda her zaman alanında liderlerdir. Markanın benzersiz bakım formülü, kullanımdan sonra anında etki gösterir. Bioderma kuru hassas ve atopik ciltler için nemlendirici kullananlar deneyimleri hakkında yorum yapabilir. Yeni müşteriler Bioderma çok kuru ve atopik ciltler için nemlendirici krem 200 ml yorumlarına dayanarak karar verebilir ve benzersiz bir deneyime ulaşabilir. İhtiyacınız olan bu ürüne online alışveriş konforu ile sahip olabilirsiniz. Satın alacağınız bu ürünle cildinize ihtiyacı olan nemi güvenli şekilde kazandırabilirsiniz.