Bioderma Photoderm KID Spray SPF 50+ 200 ml

940 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bioderma Photoderm KID Spray SPF 50+ 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dercosmetic Satıcı Ünvanı: MEHMET DAĞILMIŞGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2660331987
    Bu ürün Dercosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioderma Photoderm Kid Spray SPF 50+ 200 ml Ürün Adı:Bioderma Photoderm Kid Spray SPF 50+ 200 mlÜrün Markası:BiodermaÜrün Boyutu:200 mlÖzet Bilgi:Hassas çocuk ciltleri için yüksek koruma sağlayan güneş koruyucu spreyÜrün Faydaları: Anti UVA ve UVB filtreleme sistemi çocukların hassas cildi için güvenli koruma sağlanmasına yardımcı olur. Parfümsüz. Gözenekleri tıkamaz. Suya dayanıklıdır. Yüz ve vücut kullanımına uygundur.Kullanım Şekli: Kullanmadan önce kutu iyice çalkalanmalıdır: Güneşe çıkmadan önce yüz ve vücut bölgesine bol miktarda ve eşit bir şekilde uygulanır. (Kullanılan ürün miktarının azalması koruma seviyesinin azalmasına sebep olacaktır) Sıklıkla ve özellikle yüzmeden önce, friksiyondan ve spordan sonra tekrar uygulanmalıdır. Gözlere direkt temas ettirmeyiniz. Bebekler ve küçük çocuklar güneşe direkt maruz bırakılmamalıdır. Güneşe aşırı maruz kalmak sağlığa zarar verebilir.Ürün Bileşimi:AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, DIISOPROPYL SEBACATE, METHYLENEBIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,ETHYLHEXYL TRIAZONE, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, DECYL GLUCOSIDE, METHYLPROPANEDIOL,C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, ECTOIN, COMPLEXE BREVETÉ D.A.F., FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, MICROCRYSTALLINECELLULOSE, CREATINE, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDE, 1,2-HEXANEDIOL,CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID,SODIUM HYDROXIDE, DISODIUMEDTA. [BI 552]

Ürün Özellikleri

  • Tip Sprey
  • SPF SPF 50 +
Geri Bildirim Ver