Bioderma Photoderm Max Cream Spf 50+ Güneş Kremi 40 Ml

635 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Photoderm Max Cream Spf 50+ Güneş Kremi 40 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmetika Satıcı Ünvanı: DAYNE SAĞLIK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271080215000017 Vergi Kimlik Numarası: 2710802150
    Bu ürün Dermokozmetika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuru ve çok kuru ciltler için çok yüksek güneş koruyucu UVA ve UVB ışınlarına karşı hücreden başlayan koruma sağlar. Nemlendirici etkili krem dokuya sahiptir. Uygulama sonrası yağlı bir his ve beyaz leke bırakmaz. • Güneşe çıkmadan önce yüz ve vücut bölgesine bolca ve eşit bir şekilde uygulanır. • Etkin koruma için 2 saatte bir tekrarlanması tavsiye edilir. • Özellikle yüzmeden ve ürünün cilt yüzeyinde kalmasını engelleyen aktivitelerden sonra tekrarlanmalıdır. • Kullanmadan önce iyice çalkalanmalıdır. Genç ve Yetişkin kullanımı için uygundur...

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Kuru
  • Görünüm Renkli
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Bioderma 3401353790339 Photoderm Max Cream Spf 50+ 40 ml Güneş Kremi

Bioderma, birçok kategoride olduğu gibi güneş kremlerinde de kalitesiyle ve içeriğiyle adından söz ettiren bir markadır. Bioderma Photoderm Max SPF 50+ 40 ml cream, güneşten gelen UVA ve UVB ışınlarına karşı güçlü bir şekilde korur. Bioderma güneş kremi, su bazlıdır. Bu sayede ciltte yağlılık hissi bırakmadan güneşin zararlı etkilerinden korunmayı sağlar. Kuru ve çok kuru cilt yapısına uygun olan Bioderma Photoderm Max SPF 50+ 40 ml güneş kremi, nemlendirici etkisiyle de beğeni kazanır.

  • Form: Krem.
  • Koruma düzeyi: SPF 50+.
  • Gözeneklerin tıkanmasına yol açmayan formül.

Bioderma Photoderm Max Spf 50+ Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Bioderma Photoderm Max Spf 50+ Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Bioderma Photoderm Max SPF 50+ cream, yüz bölgesinde kullanılmaya uygundur. Cilt, kremi kolayca emer. Gözeneklerin tıkanmasına yol açmayan formül, suya dayanıklı yapıdan oluşur. Bu sayede hem uzun süre etki sağlar hem de denize ya da havuza girerken kullanıma uygundur. Ürünün yapısı akışkan ve hafiftir. Sürümün kolay olmasını sağlayan formül, güneşten etkili şekilde korumaya sağlar. Yüksek koruma özelliği sunan Bioderma Photoderm Max SPF 50+ 40 ml cream, her mevsim kullanıma uygundur. Ancak özellikle yaz aylarında güneşin zararlı etkilerine karşı cildi başarılı bir şekilde korur. Tüp şeklindeki şişenin ucu incedir. Bu durum uygulama işlemini kolaylaştırır. Bioderma Photoderm Max SPF 50+ 40 ml cream sayesinde güneşin cilt lekesi oluşturmasının da önüne geçmek mümkündür. Ürün, renksiz formüle sahiptir. Yumuşak dokulu krem, ciltten kolayca emilir.

Bioderma Photoderm Max Cream Spf 50+ Güneş Kremi Kimler İçindir?

Bioderma Photoderm Max Cream Spf 50+ Güneş Kremi Kimler İçindir?

Bioderma Photoderm Max SPF 50 40 ml cream, gençlerin ve yetişkinlerin kullanımına uygun formülasyona sahiptir. Ürün, genellikle kuru cilt tipine sahip olan kişilerin tercihleri arasında yer alır. Yağlı ve karma cilt tipine sahip olan kişilerin kullanması tavsiye edilmez. Ürünün kokusuz olması, yoğun parfüm kokusuna karşı hassasiyeti olan kişilerin de kullanma nedenlerindendir. Bioderma Photoderm Max cream güneş kremi, sivilce problemi yaşayan kişilerin de tercih ettiği bir üründür. Kremin yeni sivilce oluşmasına neden olmaması sayesinde cilt problemi yaşayan kişiler de tercih eder. Güneş kremi, ciltte canlandırıcı etki sağlar. Bu sayede cildini güneşten korurken parlaklık da kazandırmak isteyen kişiler Bioderma Photoderm Max SPF 50+ 40 ml creami tercih eder. Bioderma Photoderm Max SPF 50 40 ml cream hassas cilt tipinde kullanıma uygundur.

Bioderma Photoderm Max Cream Spf 50+ Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Bioderma Photoderm Max SPF 50+ 40 ml creami uygulamadan önce gereken talimatlara uygun hareket edilmesi gerekir. Krem, üzerinde de belirtildiği gibi güneşe çıkmadan 20 – 25 dakika önce kullanılmalıdır. Ürün, yüz bölgesinde kullanıma uygundur. Güneş kremi, gerekli miktarda uygulanmalıdır. Az miktarda krem sürülmesi, ürünün koruyuculuk faktörünü tam olarak ortaya koymasını engeller. Temiz cilde masaj yaparak güneş kremi sürmek, etkili sonuç almak için gereklidir. Güneş kreminin belirli periyotlarda tekrarlanarak sürülmesi oldukça önemiir. Etkin koruma için 2 saatte bir güneş kremi tazelenmelidir. Ayrıca suya girdikten ve aktivitelerden sonra da uygulanması önemli detaylar arasında yer alır. Bioderma Photoderm Max SPF 50+ 40 ml creami kullanmadan önce çalkalamak gerekir. Ürün hakkında kullanıcıların fikirlerinden faydalanmak için Bioderma Photoderm Max SPF 50+ 40 ml cream yorum ve değerlendirmeler bölümüne göz atmanız gerekir. Gerçek kullananların değerlendirmelerini dikkate alarak seçim yapmanız, güneş kremi alışverişinizi güvenli ve kolay hâle getirir.