Bioderma Pigmentbio H2o Leke Karşıtı Micellar Makyaj Temizleme Suyu 250 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (39)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL335 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
380,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Pigmentbio H2o Leke Karşıtı Micellar Makyaj Temizleme Suyu 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Recete Satıcı Ünvanı: HEDEF DAĞITIM KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249041411999339 Vergi Kimlik Numarası: 2490414119
    Bu ürün Recete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Leke sorunu yaşayan hassas ciltler için aydınlatıcı etkili durulama gerektirmeyen temizleyici misel su -Cildi derinlemesine temizlemeyi ve dış etkenlerin zararlı etkilerine karşı korumayı hedefler. -Formülünde yer alan miseller, cildin doğal dengesine saygı gösterirken yabancı maddelerin ciltten derinlemesine arındırılmasını hedefler. -Patentli aktif bileşenlerin kombinasyonu sayesinde lekelerin oluşumuna karşı etki gösterir. Kullanım Önerileri -Bir pamuk parçası yardımıyla yüz ve göz temizlenir ve/veya makyaj çıkarılır. İçerik: aqua-su-cilo-sulo-soiy, hazirlaşi , ksantan zamki, sodyum sitrat, benzoik asit, propandiol, akrilat / vinil isodecanoate çapraz polimeri, mannitol, ksilitol, ramnoz, tokoferol, helianthus annuus (ayçiçeği) tohumu yaği, lizin, azelaik asit, andrographis paniculata yaprak ekstresi, fruktooligosakkaridler, kaprilik / kaprik trigliserit , hidrojen palm glycerides citrate, laminaria ochroleuca özü, fragrance (parfum).

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Bioderma Pigmentbio H2O 250 ml

Leke sorunu yaşayan hassas ciltler için üretilen Bioderma Pigmentbio H2O, temiz içeriği ile dikkat çeker. Zararlı ve yabancı maddelerin ciltten arındırılmasını sağlar. Cildi aydınlatır, tene ışıltı ve sağlıklı bir görünüm verir. Cilt bariyerine zarar vermeden deriyi nazikçe temizler. Durulama gerektirmeyen formülü sayesinde ürünün kullanımı oldukça pratiktir. Lekeli ve hassas ciltlerin kullanımına uygundur. İçeriğinde yer alan miseller sayesinde cildin doğal nem dengesini bozmadan yabancı maddelerden arındırılmasını sağlar. Patentli aktif bileşenler içeren formülüyle yeni lekelerin oluşumunu engellemeyi hedefler. Hava koşullarına, kozmetik ürünlere karşı toleransı artırır. Genç ve yetişkin bireylerin kullanımına uygundur. Ürünü makyaj pamuğuna döküp yüzünüzü hafifçe temizlemeniz yeterli olur. Günlük bakımınıza dahil edebilir ve her gün kullanabilirsiniz.

  • Lekeler için özel formül
  • Hassas ciltlere uygun
  • Derinlemesine temizlik

Cildi Derinlemesine Temizleyen Bioderma Pigmentbio H2O

Cildi Derinlemesine Temizleyen Bioderma Pigmentbio H2O

Cildiniz gün içinde hem kozmetik ürünler hem dış etkenler sebebiyle kirlenir ve yağlanır. Bu durum cilt sağlığına zarar verebilir. Pigmentbio H2O bioderma doğal yapısını bozmadan cilt sağlığını korumayı hedefler. Misel teknolojisi sayesinde cildi nazikçe kirden ve yabancı maddelerden arındırır. Lekeli ve hassas ciltler için özel olarak formüle edilen ürün, aynı zamanda dış etkenlere karşı toleransı artırır. Özellikle göz makyajı ürünlerini arındırmak zordur. Bioderma Pigmentbio H2O 250 ml göz çevresinde kullanıma uygundur. Böylece zorlu göz makyajı çıkarma işlemini kolayca yapabilir ve göz çevrenizi kozmetik maddelerden derinlemesine arındırabilirsiniz. Lekeli, renk tonu eşitsizliği yaşayan ciltler için tasarlanan ürün, yeni leke oluşumunu engellemeyi hedefler. Durulama gerektirmediği için temizleme işlemi sonrasında cildinizi kurutmaz. Böylece cildin doğal bariyerini korur. Işıltı ve aydınlık vererek sağlıklı bir cilt görünümü kazandırır.

Leke Sorunu Yaşayanlar İçin Bioderma Pigmentbio H2O

Leke Sorunu Yaşayanlar İçin Bioderma Pigmentbio H2O

Güneş ışınları, sivilce izleri gibi sebeplerle cilt lekeleri oluşabilir. Leke ve iz görünümü sizi rahatsız edebilir. Pigmentbio H2O 250 ml leke sorunu yaşayanlar için özel olarak üretilir. Leke sorunu yaşayan hassas ciltlere aydınlatıcı etki veren ve sağlıklı bir görünüm kazandıran misel sudur. Düzenli kullanıldığında lekelerinin tonunu açmayı ve yeni leke oluşumunu engellemeyi amaçlar. Işıltılı, aydınlık ve sağlıklı bir görünüm elde etmenizi sağlar. Kozmetik ürünler, dış etkenler cilde zarar verebilir. Bu ürünlerin cilt yüzeyinde uzun süre kalması sivilce, siyah nokta, gözeneklerde tıkanıklık gibi birçok soruna yol açabilir. Ürün, yüzü kirden arındırırken nazikçe temizler. Zorlu kozmetik ürünlerini bile rahatlıkla çıkarır. Cildin doğal yapısına zarar vermez, toleransını artırır. Uygulama sonrası gerginlik hissi oluşturmaz. Derinlemesine temizlik sağlayan ürün durulama gerektirmez. Uygulamadan sonra pamuk yardımıyla yüzünüzü silebilirsiniz.

Bioderma Pigmentbio H2O Fiyatları ve Yorumları

Bioderma Pigmentbio H2O Fiyatları

Bioderma temiz içerikli bakım ürünleriyle tercih edilen bir markadır. Pigmentbio ise markanın leke sorunu yaşayanlar için ürettiği misel su çeşididir. Hassas ve lekeli ciltlerin kullanımına uygundur. Patentli aktif bileşenleri sayesinde lekelerin renk tonunu açar ve leke oluşumuna karşı etki gösterir. Yüzünüzü kir ve yabancı maddelerden derinlemesine arındırır. Temizlerken cildin doğal nem dengesine ve bariyerine zarar vermez. Toleransı artırarak yüzünüzü dış etkenlerin zararlı etkilerine karşı korur. Lekeli veya hassas cilde sahipseniz, Bioderma H2O 250 ml misel suyu kullanabilirsiniz. Ürün, yüz ve göz makyajını nazikçe temizler. Zorlu makyaj malzemelerini bile pamuk ve Pigmentbio misel su kullanarak rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Durulama gerektirmeyen ürünün kullanımı oldukça pratiktir. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Bioderma H2O 250 ml yorumlarını okuyabilirsiniz. Bioderma Pigmentbio H2O 250 ml fiyatını Trendyol’dan inceleyebilir, ürünü kolayca satın alabilirsiniz.