biofen Evcil Hayvanlar Için Bit, Pire, Kene Ve Haşere Temizleme Tozu Profarm Lcs 3

148 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

biofen Evcil Hayvanlar Için Bit, Pire, Kene Ve Haşere Temizleme Tozu Profarm Lcs 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Demirler Tarım Satıcı Ünvanı: DEMİRLER ZİRAİ ÜRÜNLER İNŞAAT GIDA EMLAK OTOMOTİV TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0278095191900012 Vergi Kimlik Numarası: 2780951919
    Bu ürün Demirler Tarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profarm LCS-3 Doğal Pire, Kene ve Haşere Temizleme Tozu 120gr Doğal tatlı su orjinli diatom toprağı. Tatlı su orjinli olması sebebiyle kılıç sayısı diğer diatom topraklarına göre fazla olup yürüyen tüm haşere grubunun kitin tabakasını keserek canlıyı oksijensiz bırakıp 24-48 saat arasında ölümünü gerçekleştirir. Ayrıca food grade sertifikasına sahip ve EPA onaylı doğal insektisit olan LCS-3 yürüyen haşerelere karşı herhangi bir bağışıklık kazanmadığı için diğer ürünlere göre ayırt edici özelliğe sahiptir. Hiç bir kimyasal içermeyen , Dünya Sağlık Örgütünce onaylı ürün olan LCS3 ile bit,pire,kene,karınca,hamamböceği,güve,tahtakurusu ve tüm yürüyen haşerelere karşı etkili bir üründür. 1. Direk evcil hayvanlarımızın , sırtına, kanat altına ve yattıkları yerlere dökülür. Talaşlarına ve yuvalıklarının içine dökülür. Döküldükten sonra bir gün boyunca evcil hayvanınızı lütfen ıslatmayınız. Çünkü diiatom toprağı kuru iken etkisini gösterir. 2. 15 kg yeme 1 tatlı kaşığı dökülerek yemde oluşan güvelenmeyi engeller. 3. Hayvanlarınızın yemesi herhangi bir sorun oluşturmaz. Çünkü, food grade yani yenilebilir sertifikalı bir üründür. 4. Ortamdaki nemi ve kokuyu giderir. 5. Evinizin bahçesinde rahatlık ile hem sıvı hem toz olarak kullanabilirsiniz. 6. Ortamdaki bitkilere de kullanılarak oluşacak zararlıların önüne geçebilirsiniz. Hiç bir kimyasal içermeyen , Dünya Sağlık Örgütünce onaylı ürün olan LCS3 ile bit,pire,kene,karınca,hamamböceği,güve,tahtakurusu ve tüm yürüyen haşerelere karşı etkili bir üründür Kullanılacağı zemin kesinlikle kuru olmalıdır. Evcil Hayvanlar İçin Kullanım: Kedi,köpek,kemirgenler ve kanatlı hayvanların üzerine serpilerek,tüylerinin arasına girmesi sağlanarak kullanılabilir.Kullanıldıktan 24 saat sonra etkisini göstermeye başlar.Hayvanların solunum bölgelerine gelmeyecek şekilde kullanınız.Hayvanların gözlerine gelmeyecek şekilde kullanınız.Doğal food grade (gıda kalitsinde) bir ürün olduğu için hayvanların ürünü yalaması ya da yemesi herhangi bir sağlık problemi yaratmaz. *Kediler,köpekler,kemirgenlerde,kanatlı hayvanlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver