Bioflex Collagen saç Serumu Derinlemesine Besler Ve Nemlendirir Özel Collagen Bakım Yağı 100 ml

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bioflex Collagen saç Serumu Derinlemesine Besler Ve Nemlendirir Özel Collagen Bakım Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİOFLEX Satıcı Ünvanı: ELİZZA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0641032354000019 Vergi Kimlik Numarası: 6410323540
    Bu ürün BİOFLEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİOFLEX COLLAGEN Derinlemesine besler ve nemlendirir Özel Collagen Bakım Yağı 100 ml Bioflex Collagen Yağı 100 ml Ürün İçeriği: Bioflex Kolajen Saç Bakım Yağı 100 ml Bioflex Kolajen Saç Bakım Yağı saçlarınızı çevresel faktörlere karşı korurken, derinlemesine besler ve nemlendirir. İçerisindeki collagen ve pro vitamin B5 ile aşırı yıpranmış, zarar görmüş saçları onarır, canlılık ve dolgunluk kazandırır. Bioflex Biotin Saç Bakım Yağı Nasıl Kullanılır? Nemli saçınıza yeteri kadar Bioflex Biotin Saç Bakım Yağını saç uçlarına masaj yaparak uygulayın. Durulama Gerektirmez. Temiz ve kuru saça anında parlaklık kazandırmak için az miktarda uygulanabilir. Saçı doğal olarak nemlendirir,karışmasını engelleyerek taramada kolaylık sağlar Özellikle uzun saçlarda saç taramada ve kurutmada meydana gelecek koparak dökülmeleri en aza indirger Zor şekil alan saçları kolaylıkla şekillendirmeye yardımcı olur Saçları UV ışınlarından gelen zararlı etkilere karşı korur Saçları yaşlanma etkilerine karşı korur Tüm saç tipleri için uygundur Kullanım Şekli: 1-2 pompa ürünü kuru veya nemi alınmış saça durulanmayan bakım olarak uygulayınız Saçın uzunluğu ve kalınlığına göre miktarı artırabilirsiniz Sonrasında daha pürüzsüz saçlar için kurumaya bırakabilirsiniz Gözlerle temas halinde bol su ile durulayınız Dikkat: Isı ve ışıktan koruyunuz Göze temas ettirmeyiniz İlaç değildir Çocuklardan uzak tutunuz Haricen kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver