Biokat's Kedi Kumu Bianco Fresh 10 Lt

330 TL
(33 TL / lt)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL333,08 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Biokat's Kedi Kumu Bianco Fresh 10 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mamadükkanı Satıcı Ünvanı: BİLAL GÖKÇÖL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5239648306600001 Vergi Kimlik Numarası: 4010230129
    Bu ürün mamadükkanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biokats Topaklanan Kedi Kumu Bianco Fresh Bahar Kokulu ? Biokat’s Bianco Fresh Hijyen Kontrolü Kedi Kumu, ekstra güçlü emiciliği olan beyaz topaklanan bentonit bir kedi kumudur ve orta tanelidir. Yeşil hijyen taneli ve bahar kokuludur. Maksimum koku emilimi ve uzun süre kalıcı taze koku için AromaProtect Formulü ™ içerir. ? Biokat’s Bianco ürünü özel, yüksek kaliteli doğal kil kullanılarak üretilir ve yüksek kaliteli bentonit kumunu karakterize eden tüm özelliklere uygundur. Biokat’s Bianco sıkı ve sürekli bir kalite güvencesine ve buna ek olarak rastgele örnekleme test planına tabi tesislerlerde üretilmiştir. Bu, doğal kilden ambalaja kadar uygulanabilir. Biokats Topaklanan Kedi Kumu Bianco Fresh Bahar Kokulu Özellikleri Ekstra güçlü emiciliğe sahiptir. Koku Emilimi: çok iyi Emiciliği: min.%250 Topaklanma: Süper Topaklanma Özelliği Renk: Beyaz / krem Tozsuz Kompost katkısı olarak çok uygundur (maks. 25kg / m³) Bianco Fresh Yeşil hijyen taneleri ve bahar kokusu ile Maksimum koku emilimi ve uzun süre kalıcı taze koku için AromaProtect Formula ™ ile Biokats Topaklanan Kedi Kumu Bianco Fresh Bahar Kokulu Kullanım Önerisi Dolum: Biokat’s kedi kumunun 2. torbası (ilk torba temel dolgu) Topaklar günde 3 kez çıkarılmalıdır. Dolum: Kedi Kumu kabına yaklaşık 7cm yüksekliğinde doldurunuz. Erişim = 50 gün (altlığa ve ambalajın boyutuna göre değişkenlik gösterebilir.) Biokats Topaklanan Kedi Kumu Bianco Fresh Bahar Kokulu Bilinmesi Gerekenler Lütfen aklınızda bulundurun: Gerekli doldurma yüksekliği aynı zamanda kedinin alışkanlıklarına da bağlıdır. Örn. yoğun pençeleme, idrar sıklığı ve çeşitli nedenlere göre değişebilir. Kullanılmış kumlar, normal evsel atıklarla ve ayrıca yerel yönetmeliklerin bölgesel düzenlemelerine bağlı olarak biyolojik atık kabı yoluyla bertaraf edilebilir. Önemli: Tıkanma tehlikesi nedeniyle, kullanılan bentonit kumlarını tuvalet veya kamu kanalizasyon sistemi yoluyla imha etmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kristal/Silika Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 1 - 5 L
  • Koku Tipi Fresh Kokulu
Geri Bildirim Ver

Biokats Bianco Fresh Kedi Kumu ile Kolaylığı Hisset

Biokats bianco fresh kedi kumu 10 lt bütün beklentileri karşılayabilecek düzeydedir ve kedilerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmıştır. Kedi kumları kedisi olan herkesin mutlaka sahip olması gereken bir malzemeler arasındadır. Özel olarak tasarlanan kaplara konularak kedilerin tuvalet ihtiyaçlarının giderilmesi sağlanır. Birbirinden farklı özellikteki modelleri ile piyasada bulunan kedi kumları içerisinden beklentiler doğrultusunda bir şekim yapılmalıdır. İnce, orta ve iri taneli; çeşit çeşit kokulu modelleri bulunmaktadır. Ayrıca ölçülerine göre de pek çok seçenek sunulmaktadır. Kedi sayısı ve kedi kumunun kullanım oranına göre istenilen ebatlarda satın alınabilmekle birlikte büyük boyda olanlar daha ekonomiktir. Biokats bianco fresh kedi kumu 10 lt özellikleri bakımından bir ihtiyaç duyulacak bütün donanımlara sahiptir. Yeşil hijyen taneleri ve yaydığı bahar kokusu sayesinde kokuları daha çok hapseder.

  • Bakterilerden Kurtulmak için Çözüm
  • Uzun Süre Kullanım
  • Kaliteli ve Kullanışlı

Biokats Bianco Fresh Kedi Kumu Özellikleri

Biokat’s kedi kumu 10 lt bakteri ve mikrop üretmeyen yapısı sayesinde ev ortamında hijyeni sağlayarak evde yaşayanların sağlığı konusunda bir tehlike oluşturmaz. Kediler rahat bir şekilde doğal ortamındaymış hissiyle tuvalet ihtiyaçlarını giderebilirler. Bununla birlikte kumun temizliğinin yapılması ve belirli aralıklarla değiştirilmesi ihmal edilmemelidir. Temizlenmesi oldukça kolay olup zaman almadan kısa sürede gerçekleştirilir. Tuvalet ihtiyacının giderildiği kumlarda zamanla doğal olarak kötü kokular oluşabilir. Bahar kokulu bu model kokuları daha yüksek derecede hapsetme gücü ile çok daha kullanışlıdır. Biokats bianco fresh kedi kumu 10 lt içeriği tamamen doğal olduğu için ne kedilere ne de sahiplerine herhangi bir zararı olmaz. Ayrıca kediler kendilerini doğal ortamlarında gibi hisseder ve strese girmezler. Yüksek kalitedeki doğal kilden üretildiği için emiciliği de üst seviyededir.

Biokats Bianco Fresh Kedi Kumu İçeriği

Kedi kumu satın alınacağı zaman kalitesine ve özelliklerine dikkat edilmesi gerekmektedir. Aynı markaya ait bile pek çok farklı özellikte kedi kumu mevcuttur. Her birinin gösterdiği performans birbirinden farklıdır. İnsanlar kedilerinin yapısına ve gereksinimlerine en uygun seçimi yaptıkları takdirde en yüksek performans elde edebilirler. Kil ana maddesinden üretilen kedi kumlarının emiciliği daha yüksek olmasından dolayı çok fazla önerilmektedir. Tozutma yapmayan kedi kumları da evin temiz kalması açısından önemlidir. Biokats bianco fresh kedi kumu 10 lt yorumları genel anlamda olumlu içeriktedir. Kullanıcıların ürün hakkındaki olumlu olumsuz düşüncelerine yorumlardan ulaşılabilir. Bu nedenle satın alamdan önce yorumlara göz atılması önemlidir.

Biokats Bianco Fresh Kedi Kumu Fiyatları

Hem son derece kullanışlı hem de fiyat olarak her bütçeye uygun olan 6096142 kedi kumları kullanım açısından ideal bir üründür. Kalite ve özellikleri bakımdan pek çok model bulunmaktadır. Kaliteli bir marka seçimi yapıldığı zaman daha yüksek bir performans elde edilir ve daha uzun süreler boyunca kullanılabilme imkânı sağlanır. Biokats bianco fresh kedi kumu 10 lt fiyatı modellerine ve boyutlarına göre değişiklik göstermektedir. Pek çok farklı olan kedi kumları arasından müşteriler ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre bir seçim gerçekleştirebilirler. Biokats bianco fresh kedi kumu 10 lt kullananlar kişiler tarafından yapılan yorum ve değerlendirmeler satın alacak kişiler için büyük bir referans oluşturur. Kullanan kişiler genel olarak memnun kalıp çevresine de tavsiye etmektedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almak isterseniz, siz de hemen sipariş verebilirsiniz.