Biokat's Eco Light Pelet Kedi Kumu 5 Lt X 2 Adet

159 TL
(15,90 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Biokat's Eco Light Pelet Kedi Kumu 5 Lt X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Acilpetmama Satıcı Ünvanı: ASLI EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4825668117800001 Vergi Kimlik Numarası: 3530517176
    Bu ürün Acilpetmama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biokat's Pelet Kedi Kumu Eco Light 5lt - 2 Adet Barkod: 4002064613505 Biokat’s Eco Light Kedi Kumu, doğal bitki liflerinden yapılmış bir topaklaşan kedi kumudur. %500’e varan bir emiciliğe sahiptir. Bitki liflerinin özel boru şeklindeki yapısı sayesinde istenmeyen kokuları hızla emer ve uzun süre bastırır. Biokat’s Eco Light Kedi Kumu tozsuzdur ve kedinizin pençelerine yapışmaz. • Doğal bitki liflerinden oluşan kedi kumu • Koku emilimi: Çok iyi • Emicilik: %500'e kadar • Renk: bej / kahverengi • % 100 Biyo-bozunur • Topaklaşabilen • %99 Tozsuz Biokat’s Eco Light Kedi Kumundan aynı anda tuvalete birden fazla yığın koymayın! Kedi kumu çöpünün geri kalanı, ev tuvaletinde bertaraf etmek için uygun değildir. Sadece bir kompost veya organik atık kutusuna atılmalıdır. Lütfen yerel düzenlemeleri takip ettiğinizden emin olun.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık / Hacim 5 - 10 L
Geri Bildirim Ver

Eco Light Pelet Kedi Kumu ile Kullanımı Kolay Kedi Kumu

Biokats eco light pelet kedi kumu 5 lt x 2 adet kedi sahibi olan herkesin mecburen kullanması gereken bir malzemedir. Kedilerin ev ortamında tuvalet ihtiyaçlarını giderebilmelerine konusunda yardımcı olarak onları doğal ortamlarındaymış gibi hissettirir. Kedi kumuna tuvaletini yapmaya alışan kediler bunu dışında hiçbir yere tuvaletlerini yapmazlar. Seçim yaparken de en iyisi olmasına özen gösterilir. Biokats eco light pelet kedi kumu 5 lt x 2 adet içeriği tamamen doğal bitki liflerinden oluşmaktadır. Topaklaşan bir yapıda olmasından dolayı temizliği konusunda insanlara zorluk çıkarmaz. Topaklanmasından dolayı etrafa toz çıkarmaz bu sayede evin temiz kalması sağlanır. Yüzde yetmiş gibi çok yüksek bir emiş gücüne sahiptir. Bu sayede kötü kokuları uzun süreler boyunca hapsederek etrafa herhangi bir rahatsızlık vermez.

  • Yüksek Emicilik Oranı
  • Kokuyu Hapsetme Gücü
  • Rahat Kullanım

Biokats Eco Light Pelet Kedi Kumu Özellikleri

Biokats Eco Light Pelet Kedi Kumu Özellikleri

Kedilere en uygun olan kedi kumunu bulabilmek zahmetli ve araştırma yapılması gereken bir süreçtir. Kedi sağlığını koruyacak, güvenilir içerikli ve kaliteli bir ürün seçimi yapılması gerekir. Biokats eco light pelet kedi kumu insanlar için çok değerli olan kedilerinin kimyasal maddelere maruz kalmamaları için tamamen doğal ve zararsız maddelerden üretilmiştir. Biokats eco light pelet kedi kumu 5 lt x 2 adet kullananlar rutin olarak temizliğinin gerçekleştirilmesi halinde daha uzun süreler boyunca kullanımının mümkün olabileceği hakkında görüş bildirmektedir. Böyle olmakla birlikte ayda en az bir defa kumun tamamen yenilenmesi ve kabının da detaylı bir şekilde temizlenmesi önerilir. Temizlenme sıklığı kaç tane kedi olduğuna ve kedilerin dışkılama sıklığına göre değişiklikler gösterebilmektedir.

Biokats Eco Light Pelet Kedi Kumu İçeriği

Biokats Eco Light Pelet Kedi Kumu İçeriği

125biokatspelet23259 kolay temizlenebilir bir yapıda olmasından dolayı çok fazla tercih edilmektedir. Topaklanan özellikte olan kumlar diğerlerine kıyasla daha hijyeniktir. Çünkü düzenli olarak temizlenmeye uygun bir yapıdadır. Kediler tuvalet ihtiyaçlarını giderdikten sonra eşeledikleri zaman kum dışkıyı emer. Topaklandığı için de pis olan kısım etrafa sıçramaz veya kedilerin patilerine bulaşmaz. Bu sayede oluşabilecek bakteri ve mikropların bütün eve yayılmasına da engel olunur. Biokats eco light pelet kedi kumu 5 lt x 2 adet kullanımı oldukça kolaydır. Kedi sahibi olan herkesin rahat bir şekilde kullanılabileceği bir malzemedir. Temizliği konusunda da çok fazla hassas davranılması gerekmektedir. Ancak bu sayede hijyen sağlanabilir. Düzenli bir şekilde pis kumların temizlenmeli ve atılmalı, yerine yenisi eklenmelidir.

Biokats Eco Light Pelet Kedi Kumu Fiyatları

Biokats Eco Light Pelet Kedi Kumu Fiyatları

Piyasada bulunan pek çok çeşit kedi kumu bulunmaktadır. Bunlar temel manada topaklanan ve topaklanmayan olarak ikiye ayrılır. Biokats eco light pelet kedi kumu 5 lt x 2 adet fiyatı barındırdığı özelliklere, ağırlıklarına göre değişiklikler gösterebilmekle birlikte oldukça farklılık gösterir. Kedi sahibi olan kişiler ihtiyaçları ve ayırdıkları bütçeye bir seçim yapabilir. Bu seçimi gerçekleştirmeden önce gerekli bütün araştırmalar yapılmalıdır. Kaliteli ve doğal bir ürün seçimi yapıldığı zaman daha fazla performans elde edilebilir. Biokats eco light pelet kedi kumu 5 lt x 2 adet yorumları ve değerlendirmeleri satın alamdan önce üzerinde durulması gereken bir konudur. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.