Biolage Fulldensity Seyrelmiş Saçlara Özel Dökülme Karşıtı Ve Yoğunlaştırıcı Saç Bakım Kremi 200 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Biolage Fulldensity Seyrelmiş Saçlara Özel Dökülme Karşıtı Ve Yoğunlaştırıcı Saç Bakım Kremi 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tralleis cosmetics Satıcı Ünvanı: ERCAN DEMİRTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2825514915200001 Vergi Kimlik Numarası: 2890195782
    Bu ürün tralleis cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seyrek, ince telli ve dökülmeler görülen saçların daha kalın, dolgun ve sağlıklı yapıya ulaşması için profesyonel bakım gereklidir. Biolage Fulldensity serisi saç kaybını azaltmak için tasarlanmış özel bir sistemdir. Biotin, çinko PCA ve gluko-omega karışımı içeren formüller, yoğun, daha kalın hissettiren ve sağlıkla uzayan saçlar sağlar. Fulldensity Saç Bakım Kremi, her saç teline hafif bakım sağlar, daha fazla direnç ve parlaklık için saçları besler ve güçlendirir. Şampuan ve Saç Kremi sistemi olarak kullanıldığında, daha dolgun görünümlü ve sağlıkla uzayan saçlar için kırılmaların önemli ölçüde azalmasına yardımcı olur. Dökülerek seyrelmiş ince telli saçlar için idealdir. İncelmiş saç boylarını güçlendirir. Saçlar daha dolgun ve hacimli bir görünüm kazanır. Saçı ağırlaştırmayan ve kalıntı bırakmayan hafif yapıya sahiptir. Her bir saç telini yapılandırır, besler ve güçlendirir. FullDensity Dökülerek Seyrelmiş İnce Telli Saçlara Özel Dökülme Karşıtı ve Yoğunlaştırıcı Şampuan ile yıkanmış saçlarınıza uygulayın, 1-3 dk kadar bekletin ve iyice durulayın. Günlük kullanıma uygundur. Biotin,Zinc PCA,Gluco-Omega içerir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
Geri Bildirim Ver