Biolage Keratindose Çok Yıpranmış Saçlar Için Pro-keratin Özlü Yenileyici Bakım Şampuanı 400 ml

890 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.400 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449 TL
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Biolage Keratindose Çok Yıpranmış Saçlar Için Pro-keratin Özlü Yenileyici Bakım Şampuanı 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NAZE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CÜNEYT KULAKSIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2809044353800001 Vergi Kimlik Numarası: 5910120770
    Bu ürün NAZE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hasarlı, aşırı işlenmiş saçlar yumuşaklık ve parlaklığını kaybeder. Pro-Keratin ve ipek özleri ile ile formüle edilen Biolage Keratindose Yenileyici Şampuan, aşırı işlem görmüş, güçsüz ve kırılgan saçlara özel geliştirilmiş profesyonel bir protein destekli onarıcı şampuandır. Aşırı işlem görmüş, gücünü kaybetmiş, zayıf veya kırılgan saçlara yoğun onarım ve bakım yapmayı hedefler. Aşırı işlem görmüş, yıpranmış ve hassaslaşmış saçlar için geliştirilmiş formülü, saçı yenilemek üzerine çalışır. Pro-keratin desteği sağlayan yapısı, saçın yitirdiği keratin seviyesini dengeler. Saçta dolgu görevi üstlenen keratin, saçın hasarlı bölgelerini onararak yenilenmesine ve canlanmasına yardımcı olur. İpek özleri, saç yüzeyini sararak yumuşak ve parlak bir his yaratır. Kusursuz bir temizlik sağlayarak yumuşaklık etkisini anında hissettirir. Saçın doğal yapısını korur ve destekler. Brezilya fönü, boya, perma, röfle gibi kimyasal işlemler sonucu yıpranan saçlar için idealdir. Serinin diğer ürünleri ile birlikte uygulandığında, ilk kullanımda itibaren %90’a kadar onarım etkisi sağlar. Islak saça masaj yaparak uygulayın. Köpürterek tüm saça yayın. İyice durulayın. İşlemi gerektiği kadar tekrar edin. Biolage Keratindose Yenileyici Saç Bakım Kremi ile günlük bakımınıza devam edin. Günlük kullanıma uygundur. Keratindose Saç Bakım Kremi ve Durulanmayan Bakım Sütü ile birlikte kullanıldığında, çok işlem görmüş, hasarlı saçlarınız için gereken beslenme, arınma ve nem dengesini sağlar. Bir uygulamadan sonra saçlar % 90 daha fazla nem dengesini sağlar.* *Biolage Keratindose Şampuanı, Saç Kremi ve Keratindose Yenileyici Durulanmayan Bakım Sütü ürünlerinin kullanımı ile bakım etkisi sağlamayan şampuan kullanımı karşılaştırıldığında. Pro-keratin içerir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Arındırıcı
  • İçerik Keratin
Geri Bildirim Ver