BİORAD Sıvı Vazelin 1000 Ml.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
8.3
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
199 TL180 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

BİORAD Sıvı Vazelin 1000 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEZ DEPOSU Satıcı Ünvanı: BUKET GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4130736271
    Bu ürün BEZ DEPOSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biorad Sıvı Vazelin 1000 Ml. (Farma Kalite) (Helal Sertifikalı) Ağzı Kapalı olarak ısı ve ışıktan korunmalıdır. TF 1974' e uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500+ ml
Geri Bildirim Ver

Biorad Sıvı Vazelin 1000 ml

Genellikle vücudu yumuşatmak için kullanılan Biorad sıvı vazelin 1000 ml hem yaz hem de kış mevsiminde rahatlıkla kullanılabilir. Her yaştan kişinin rahatlıkla kullanabileceği tasarımıyla dikkat çeker. Kuru ciltlerin favorisi olan bir üründür. Ayrıca doğal içeriğinden dolayı birçok kişinin vazgeçilmezidir. Katkı maddesi olmayan ürün, kokusuz olmasıyla kokuya hassasiyeti olanlar başta olmak üzere pek çok kişi için avantaj sunar. Kullanışlı ve fazla büyük olmayan şişe tasarımı olduğu için her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Sürüldüğünde renksiz bir görüntüsünün olması ile vücudunuzda dikkat çekmez. Günlük yaşamda kullanım imkanıyla oldukça işlevsel bir ürün olduğunu gösterir. Ayrıca sıvı içeriğe sahip olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. 1000 ml olan bu kokusuz ürünü herhangi bir problem yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Kokusuz yapı
  • Minimal şişe tasarımı

Dikkat Çeken Biorad Sıvı 100 ml Vazelin Özellikleri

Dikkat Çeken Biorad Sıvı 100 ml Vazelin Özellikleri

Sıklıkla soğuk havalarda kullanılan sıvı vazelin 1000 ml içeriğe sahiptir. Vücudu soğuktan koruduğu gibi nemlendiren yapısından dolayı kuru ciltli olan kişiler için ideal bir tasarımdır. Alkol gibi zararlı maddeler içermediğinden sıklıkla tercih edilir. Vücuda sürüldüğünde sıvı yapısı hızla emilir. Sürdüğünüz yerde belli olmaz. Böylece sizi her anlamda memnun eder. Organik yapıda olan Biorad sıvı vazelin ergonomik şişe tasarımının pratik kullanımıyla, müşteriler için avantajlıdır. Ağır kokmayan yapısıyla cildin görünümünü her koşulda korumaya yardımcı olur. Kullandıktan sonra ısı ve ışık görmeyen yerde muhafaza ederek ürününüzün ömrünü uzatabilirsiniz. Cildinizi kolayca nemlendiren bu model, hem tıpa hem de pompa başlık aksesuarlı olduğu için beğeni kazanır. Bu başlıklar sayesinde rahat kullanım imkanı sunar. Her açıdan koruma sağlayan bir ürüne ihtiyacınız varsa markanın bu modeline göz atabilirsiniz.

Bütçe Dostu Biorad Sıvı 1000 ml Vazelin Fiyatı

Bütçe Dostu Biorad Sıvı 1000 ml Vazelin Fiyatı

Biorad markalı olan model, kokusu olmayan içeriğiyle vücudunuzu soğuktan ve kuruluktan korumaya yardımcı olur. Sıvı yapısı ile hızlı bir şekilde sürüldüğü yerde emilim sağlar. Aynı zamanda Biorad sıvı vazelin 1000 ml kullananlar içeriğinde doğal özlerin yer aldığını ifade ederler. Soğuk havalarda kuruyan cildi nemlendirir. Bir bakım ürünü olan bu seçenek, uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli organik yapısını korur. Ürünü ısı ve sıcaktan uzak tutarak son kullanma tarihine kadar verimini muhafaza edebilirsiniz. Cilt sorunlarına pratik bir şekilde destek olması, birçok kişiye hitap eder. Bütçe dostu Biorad sıvı vazelin 1000 ml fiyatı, ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kuruyan cilt problemlerine doğal yollardan yardımcı olan içeriği ile öne çıkan bu ürünü uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Etkili İçeriğiyle Biorad Sıvı 1000 ml Vazelin Yorumları

Etkili İçeriğiyle Biorad Sıvı 1000 ml Vazelin Yorumları

Kullanım kolaylığı ile beğeni toplayan Biorad markalı kişisel bakım ürünü, cildin gün boyu nemli kalması için ideal bir modeldir. Günlük yaşamda kullanabilir olmasıyla ön plana çıkar. Cildin temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olduğu gibi cildin kuruyan yerlerini 24 saat boyunca nemli tutar. Markanın ürünü, sıklıkla kuru cilt sahipleri tarafından tercih edilir. Lakin herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir içeriğe sahiptir. Her açıdan güvenilir bir ürün olan vazelin, kaliteli yapıdaki organik formülü ile kimyasal, katkı maddesi ve alkol içermez. Renksiz olmasıyla kullanılmaya başlandığı andan itibaren vücuttaki değişimi fark ettirebilir. Aynı zamanda renksiz yapısıyla istediğiniz zaman kullanma imkanı sunar. İsterseniz Biorad sıvı vazelin 1000 ml yorumları bölümüne göz atabilirsiniz. Bu modeli uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek Trendyol aracılığıyla güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.