Biorganic Keratin Maske 500 ml

630 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.258 TL

Ürün Bilgileri

Biorganic Keratin Maske 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİRTUTKUM Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ÖĞÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Vergi Kimlik Numarası: 6520182457
    Bu ürün BİRTUTKUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biorganic Keratin Maske 500 ml İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Keratin Saç Maskesi, yıpranmış ve zarar görmüş saçların onarımında etkilidir.
  • Saçlarınız parlaklık kazanır, kolay taranır ve ipeksi yumuşaklığa kavuşur.
  • Kırık saç uçlarının onarılmasında yardımcı olur.
  • %100 orjinal üründür.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Biorganic Keratin Maske 500 ml

Her kadın ve erkek saçlarının görünümüne önem verir. Birçok farklı etkenden dolayı saç bakımının düzenli olarak yapılması fayda sağlar. Çevresel etkenler ya da yapılan işlemlerden dolayı yıpranan tellerin sağlığına kavuşması için bakım yapılması gereklidir. Uygun olan ürünleri kullanırsanız daha sağlıklı ve çekici bir tel yapısına sahip olmanız oldukça kolay hale gelir. Son zamanlarda popülerlik kazanan Biorganic keratin saç bakımı, uygun şekilde yapıldığında istediğiniz görünümü elde etmenize de yardımcı olur. Saçınızda, cildinizde ve tırnaklarınızda bulunabilen keratin, bir protein türüdür. Bezleriniz ve iç organlarınızda da bulunabilir. Buna ek olarak keratin, vücudunuzun ürettiği diğer hücre türlerine göre çizilme veya yırtılma olasılığı daha düşük olan koruyucu bir proteindir. Tellerin canlılığına hızlıca kavuşmasına yardımcı olur.

  • Arzu edilen görünüm
  • Sağlıklı saç
  • Güçlü yapı

Dikkat Çeken Keratinli Biorganic Maske Özellikleri

Dikkat Çeken Keratinli Biorganic Maske Özellikleri

Keratin, saçlarınız için vazgeçilmez bir yapı taşı özelliği taşır. Saçlarda oluşan kırılmaları, nem kaybını ve kabarıklığı önlemek başlıca görevidir. Teller işlem görmeye başladığı andan itibaren oluşan zararı aza indirgemek, kendi doğal yapısını korumak ve güçlenmek için bakıma ihtiyaç duyar. Keratin, saçı oluşturan hücreleri yumuşatır. Kütikül olarak da bilinen bu hücreler keratini emer ve saçınızın hem dolgun hem parlak görünmesini sağlar. Bakımınızı düzenli olarak yaptığınız zaman saçlarınızı kolayca şekillendirebilirsiniz. Biorganic keratin maske sayesinde telleriniz yumuşak, parlak ve taranması kolay hale gelir. Ürün, kırık uçların yenilenmesine yardımcı olur. Biorganic keratin maske 500 ml’nin ayrıca kıvırcık saçların daha az kıvırcık olmasına, kolay şekillendirilmesine ve düz görünmesine yardımcı olduğu da bilinir. Saçlarının güzel görünmesi ve sağlığına kavuşması adına zaman ayırmak isteyen kişiler için keratin bakımı yapmak kaçınılmaz hale gelir.

Biorganic Keratin 500 ml Maske BİO0017 Kullananlar

Biorganic Keratin 500 Ml Maske BİO0017 Kullananlar

Biorganic keratin maske 500 ml BİO0017 kullanmanın asıl amacı, saçı orijinal formuna geri döndürmek ve varsa boşlukları doldurmaktır. Keratin eksikliği durumunda tellerde ve hatta vücutta birtakım problemler ortaya çıkabilir. Eğer saçlarda keratin azalması yaşanırsa, saçın kurumasına, yıpranmış görünmesine, parlaklığını yitirmesine neden olur. Dolayısıyla saçta matlaşma görülür. Bu sebeple de kırılmalar yaşanabilir ve herhangi bir önlem alınmazsa saçlarda dökülmelerin meydana gelmesine sebep olur. Biorganic keratin maske 500 ml BİO0017 kullananlar bilir ki, ürün bu problemleri azaltıp engellemek adına kullanılan bir bakım ürünüdür. Bu maske sayesinde saçınızı eski sağlığına kavuşturabilirsiniz. Çünkü saç sağlığı da insanı olumlu ve olumsuz açıdan etkiyebilecek bir durumdur. Özellikle de sosyal yaşamınız açısından, bakımlı olmak ve saçlarınızın canlı görünmesi için düzenli olarak bakımınızı yaparak istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

Biorganic Keratin 500 ml Maske BİO0017 Fiyatları ve Yorumları

Biorganic Keratin 500 Ml Maske BİO0017 Fiyatları ve Yorumları

Biorganic keratin maske 500 ml BİO0017 fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün sayesinde saçınızın kaybettiği canlılığı, gücü ve parlaklığı geri kazandırabilirsiniz. Ürünün avantajlardan bir diğeri ise bu bakımı evde yapabilme şansına sahip olursunuz. Ürünü istediğiniz yer ve zamanda kullanmak size konfor sağlar. Fazla işleme maruz kalmış saçları olanlar bilir ki saçı sık yıkamak, yıkarken çok sıcak su kullanmak, yanlış veya eksik ürün kullanmak saça zarar veren diğer dış etkenlerdir. Fakat bu maske sayesinde bu problemlerden kurtulabilir ve saçınızı memnun edebilirsiniz. Biorganic keratin maske 500 ml BİO0017 yorumları sayesinde müşteri memnuniyetlerini okuyabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. Fotoğraflı yorumlarla birlikte, ürünü kullananların tecrübelerini inceleyebilirsiniz. İlgiyi üzerine toplayan bu ürünü avantajlı fiyatıyla güvenli bir şekilde Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.