BioRLX Aloe Vera Ginseng Q10 Turmeric Jel 250 ml

202 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BioRLX Aloe Vera Ginseng Q10 Turmeric Jel 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmoprof Satıcı Ünvanı: COSMOPROF PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212046686500011 Vergi Kimlik Numarası: 2120466865
    Bu ürün Cosmoprof tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yorgunluk ve yaşlanma karşıtı jel
  • Ginseng : Antioksidandır
  • Coenzyme q-10: Hücreleri yeniler, sıklaştırır ve cilt kırışıklıkları ile savaşır
  • Aloe vera: Cildi besler, nemlendirir, aydınlatır
  • %100 orijinaldir ve ambalajı açılmış ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Jel
Geri Bildirim Ver

BioRLX Aloe Vera Ginseng Q10 Turmeric 250 ml Jel

BioRLX Aloe Vera Jel, kapsamlı bir cilt bakım rutininde bulunması gereken son derece etkili bir üründür. Doğal içerikli olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Hem gençler hem de yetişkinler tarafından kullanılabilen bu ürün, erkek ya da kadın fark etmeksizin tüm kullanıcıların cilt bakımı için tamamlayıcıdır. Zengin içeriği ile cildin birden fazla ihtiyacını karşılar ve çok yönlü bir bakım ürünü olarak kullanılabilir. BioRLX Aloe Vera Ginseng Q10 Turmeric Jel, hem içeriği hem faydalı olması hem de ambalajı ile dikkat çeken bir üründür. Ürünün özgün tasarımlı ambalajı, kullanım sırasında avantaj sağlayacak bir şekilde dizayn edilmiştir. Bununla birlikte çanta taşınması da kolaydır ve bu sayede seyahatlerde de kullanılabilir.

  • Yorgunluk ve yaşlanma karşıtı jel
  • Doğal aloe vera ve gliserin içerikli
  • Paraben ve silikon içermez

Biorlx 250 ml Aloe Vera Jel’in İçeriğinde Neler Bulunur?

Biorlx 250 ml Aloe Vera Jel

BioRLX Aloe Vera Jel içeriği ile öne çıkan bir bakım ürünüdür. Kullanıcılar, doğal bileşenler içerdiği için sıklıkla bu ürünü tercih etmektedir. BioRLX markası tarafından üretilen bu jel, kullanıcıların doğal bir şekilde bakım yapabilmesini amaçlamaktadır. Bu nedenle jelin formülasyonunda cilde zarar verebilecek bileşenlere yer verilmemiştir. Kimyasal maddeler yerine doğal maddeler tercih edilmiştir ve ürün yağsızdır. BioRLX Aloe Vera Jel’in içerdiği doğal maddelerden biri aloe veradır. Jelin ana etken maddesi olan aloe vera, cilde olan faydaları ile bilinen bir bitkidir. Doğal aloe veranın yanında jelin formülü, gliserin ile desteklenmektedir. Gliserin de cilt için önemli bir maddedir. Ayrıca jelin içerisinde ginseng, coenzyme Q10 ve turmeric de bulunmaktadır. Bu doğal ve bitkisel malzemelerin arasında paraben, silikon ve bunlara benzer zararlı kimyasal maddeler yoktur.

Biorlx 250 ml Aloe Vera Jel’in Cilde Faydaları Nelerdir?

BioRLX Aloe Vera Jel, düzenli kullanıldığında cilde önemli faydalar sağlar. Cilde genel bir bakım yapar, cildi korur ve besler. Ana madde olan aloe veranın en önemli etkisi cildi beslemesidir. Cildin sağlıklı kalabilmek için ihtiyaç duyduğu destek bu madde ile sağlanır. Ayrıca aloe veranın cildi aydınlatma ve nemlendirme gibi etkileri de vardır. Nem, cilt için son derece önemlidir ve cildin nem oranı her zaman dengede tutulmalıdır. BioRLX, bu ihtiyacı karşılayarak faydalı olur. Ginseng, ürünün içerisinde bulunan bir diğer faydalı maddedir. Antioksidan olarak bilinir ve cildin yorgunluğunu alır. Bu sayede cildi daha canlı gösterir, enerji verir. Coenzyme Q10 ise doğrudan hücrelere etki eder ve hücre yenilemesine destek olur. Sıkılaşma sağlayarak cilt kırışıklıklarına karşı etki gösterir. Anti aging özellikli, yaşlanma karşıtı bir jeldir.

Biorlx 250 ml Aloe Vera Jel Sağlıklı mıdır?

BioRLX Aloe Vera Ginseng Q10 Turmeric Jel 250 ml ağırlığındaki şişesi ile ihtiyaçları uzun süre karşılar ve cilde uzun süre fayda sağlar. Hem uzun ömürlü hem de uygun fiyatlı olduğu için ekonomik bir üründür ve düzenli bir şekilde kullanılabilmesi mümkündür. BioRLX Aloe Vera Jel’in cilt bakımı için favori ürünler arasında yer almasını sağlayan detaylardan biri ekonomik olması iken diğer detay, ürünün sağlıklı olmasıdır. BioRLX Aloe Vera Jel yorumları incelendiğinde, cildine sağlıklı bir şekilde bakım yapmak isteyenlerin bu ürüne yöneldikleri görülmektedir. Cilde zarar vermeden, doğal ve sağlıklı bir bakım yapabilen jel, başta kadınlar olmak üzere neredeyse tüm kullanıcılardan olumlu yorumlar almıştır. Kimyasal madde içermemesi en önemli avantajlardan biri iken gösterdiği olumlu sonuçlar ile de sıklıkla tercih edilmektedir.