CandyShine Balkon Çamaşır Kurutma Askısı Çek As Çamaşırlık 24 Mt Kullanım 5 Ipli Geri Çekilebilir Çamaşır Askı

949,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CandyShine Balkon Çamaşır Kurutma Askısı Çek As Çamaşırlık 24 Mt Kullanım 5 Ipli Geri Çekilebilir Çamaşır Askı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CANDYSHINE Satıcı Ünvanı: CANDYSHİNE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200049516500001 Vergi Kimlik Numarası: 2000495165
    Bu ürün CANDYSHINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 İPLİ ÇEK-AS PORTATİF ÇAMAŞIR ASKISI Teknik Özellikler Balkonda, odalarda, yazlıkta, banyoda, karavanda, teknede, her yerde rahatlıkla kullanılabilir. Portatif tasarımı ile istenilen yere takılabilir. Yer işgal etmez. 5 Sıra ipi vardır (5*4,8 metre) Toplam 24 metre kullanım alanı Azami 4,8 metre mesafede istenilen ölçüde kullanılabilir İstenildiğinde ipler otomatik olarak toplatılabilir 5 metreye kadar ayarlanabilir uzatma mesafesi. Duvar montajı için vida ve dübeller ürünle gönderilir. Kaliteli makarası uzun ömürlüdür. Bir ucu duvara sabitlenir, çamaşır asılacağı zaman ipli mekanizma çekilerek karşı duvardaki aparata takılır. Çamaşırlar kuruyunca yaylı mekanizma ipleri tekrar içeri sarar. Ürün açıkken iplerin gerginliğini koruması için kilit mekanizması mevcuttur. KALİTESİZ, TAKLİT ÜRÜNLERLE LÜTFEN KARIŞTIRMAYIN

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Biotech Balkon Çamaşır Kurutma Askısı Çek As Çamaşırlık 24 metre Kullanım 5 İpli Geri Çekilebilir Çamaşır Askı

Yıkanan çamaşırların taze ve temiz bir hava eşliğinde kuruması için pek çok kişi balkonlarını, çamaşır kurutma için kullanır. Balkonda çamaşır kurutmak oldukça eskiye dayanan bir yöntemdir. Bu kurutma işleminin kolay ve pratik bir şekilde gerçekleşebilmesi için Biotech balkon çamaşır kurutma askısı ideal bir seçenektir. Kolay bir şekilde açılan ve çamaşırlar kuruduktan hemen sonra toplanabilen bu askı sayesinde, pratik bir şekilde çamaşırlarınızı kurutabilirsiniz. Balkon çamaşır kurutma askısı, geri çekilebilir ipin de yardımıyla balkonunuzun alanına göre kısaltılabilir ya da uzatılabilir. Böylece çamaşır yoğunluğuna göre askıyı ayarlama olanağınız olur. Ayrıca portatif özelliği sayesinde her yere taşınabilir ve çok alan kaplamaz. Evinizin her yerinde kolayca saklayabilirsiniz. Herkesi memnun eden bu ürün sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Portatif
  • İpli mekanizmalı
  • Kolay kullanımlı

Kolay Kullanımlı Biotech Çamaşır Kurutma Askısı

Kolay Kullanımlı Biotech Çamaşır Kurutma Askısı

Biotech çamaşır kurutma askısının kullanımı oldukça kolaydır. Pratik ve ergonomik olarak tasarlanan bu askı sayesinde, dilediğiniz her yeri çamaşır kurutmak için bir alana dönüştürebilirsiniz. Çamaşır kurutma askısı balkon için ideal bir üründür. Ancak dilerseniz teknede, karavanda, yazlıkta, evin bir başka odasında da kullanabilirsiniz. Çamaşırlarınızı asmadan önce askıyı açarak çamaşırlarınızın yoğunluğuna göre çekilebilir ipler yardımıyla kurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ardından çamaşır askılığını sabitleyebilirsiniz. Çamaşırlarınız kuruduktan sonra sabitlediğiniz yerden alarak geri çekilebilir iplerin de yardımıyla askıyı kolayca toplayabilirsiniz. Balkon çamaşır kurutma askısı çek as çamaşırlık, herkesin rahatça kullanabileceği şekilde tasarlanır. Kolay açılır kapanır özelliği sayesinde zaman kaybetmeden çamaşırlarınızı kurumaya bırakabilirsiniz. Yer kaplamaz özelliği sayesinde evin her yerinde muhafaza edebilirsiniz. Kullananların memnuniyetinin yüksek olduğu bu ürünü dilerseniz siz de hemen inceleyebilir, istediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Pratik Biotech Çamaşır Kurutma Askısı Özellikleri

Pratik Biotech Çamaşır Kurutma Askısı Özellikleri

Pratik Biotech çamaşır kurutma askısı, özellikleri bakımından oldukça dikkat çeker. Portatif özelliği sayesinde dilediğiniz yerde kullanıma uygundur. Çamaşır askısı, 5 sıra ipten oluşur. Bu ipler mekanizmasının içerisinde toplanmış halde yer alır, istenildiğinde 24 metreye kadar kullanım alanı sağlar. Azami olarak 4,8 metreye kadar ayarlanabilir uzatma mesafesine sahip olan bu ürün, hayatınızı kolaylaştırır. Biotech çek as çamaşırlık 24 mt kullanım 5 ipli geri çekilebilir çamaşır askı, yaylı mekanizması sayesinde ipleri geri toplar. Çamaşırlarınız asılıyken iplerin gergin durması için kilit mekanizması yer alır. Askıyı dilediğiniz yere sabitleyebilir, ardından yeniden kaldırabilirsiniz. Biotech çek as çamaşırlık 24 mt, her evin ihtiyacı olan başarılı bir tasarıma sahiptir. Dilerseniz siz de bu ergonomik ve çok kullanışlı ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Biotech Çamaşır Kurutma Askısı Yorumları

Biotech Çamaşır Kurutma Askısı Yorumları

Çamaşırların kolay bir şekilde kurumasını sağlayan Biotech kurutma askısı, kaliteli plastik yapısı ile sizlere sunulur. Portatif özelliği sayesinde her yerde kullanılabilir. Kullanan herkesin büyük beğenisini toplar. Hafif tasarımı sayesinde kolayca açılır ve kapanır. Çamaşırlarınızın geniş bir alanda kuruyabilmesi için uzun ip mesafesi sunar. Çamaşırlar kururken gergin bir şekilde duran ipler, kuruma işleminin ardından kolayca geri çekilerek mekanizmasının içine girer. Biotech balkon çamaşır kurutma askısı fiyat konusu, tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Tüm özellikleri değerlendirildiğinde bu ürün hakkında olumlu yorumlar olduğu görülür. Trendyol’da yer alan bu ürüne göz atmak isterseniz Biotech balkon çamaşır kurutma askısı yorum kategorisini inceleyerek, bu ürünü kullananların deneyimlerine dair bilgi alabilirsiniz. Siz de bu ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle hemen sipariş edebilirsiniz.