10
ErkekŞampuan kategorisinde
en çok satılan 10. ürün

Bioxcin Aqua Thermal Kepek Karşıtı Şampuan 300ml Tüm Saç Tipleri

198 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioxcin Aqua Thermal Kepek Karşıtı Şampuan 300ml Tüm Saç Tipleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Kepek oluşumunun önüne geçer. Ürün Faydası Kepek karşıtı Zinc Pyrithione içeren formülü sayesinde kepek ile mücadele eder. B6 Vitamini Pridoksin ile kepek oluşumunu engellemeye yardımcı olur. İçeriğinde saçta en fazla bulunan amiinoasitlerden biri olan arginine bulunmaktadır. Saçlara parlaklık, ışıltı ve canlılık katar. Saçlı derinin nemini korur.Sls, Sles, paraben, silikon ve ftalat içermez. Kükürtlü termal su: Kepek oluşmunu engellemeye yardımcı olur. Probiyotikler: Cildinizi güçlendirmeye yardımcı olur. %100 Bolu Göynük Termal Suyu. Kullanım Şekli Düzenli kullanıma uygun olan Bioxcin Aqua-Thermal Kepek Şampuanını ıslak saçınıza yeterli miktarda nazik masaj hareketleri ile uygulayınız ve 1 dk bekletiniz. Ilık su ile uygulayınız. Gerekli ise uygulamayı tekrarlayınız. Gözlerle teması halinde bol su ile yıkayınız. İçermez Sls, Sles, paraben, silikon ve ftalat içermez.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Kepek Önleyici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver