Bioxcin Forte Serum

449,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.600 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioxcin Forte Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOMŞU ECZANE Satıcı Ünvanı: EES KOZMETİK SAĞLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324073954100001 Vergi Kimlik Numarası: 3240739541
    Bu ürün KOMŞU ECZANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • serum

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bioxcin 3'lü 3x30ml Forte Serum Çeşitleri Trendyol'da!

Bioxcin Forte 3'lü serum, saç dökülmesi probleminin giderilmesi için üretilmiştir. Set hâlinde tüketiciye sunulan ürün, 30 ml hacminde 3 adet serumdan oluşur. Bu serumların temel işlevi saçları güçlendirmek ve dökülme problemini ortadan kaldırmaktır. Bioxcin Forte serum tamamen bitkisel bileşenler kullanılarak geliştirilmiştir. Ürün düzenli kullanımda saç dökülmesi probleminin yavaşlamasına veya ortadan kalkmasına olanak sağlar. Bioxcin Forte 3'lü set, telleri kalınlaştırarak saçlara hacim kazandırır. Böylece saçlar daha canlı ve sağlıklı bir hâl alır. Ürün ideal pH değerinde olduğundan, saç derisi ve farklı cilt tipleri ile uyumludur. Söz konusu serum dermatolojik olarak test edilmiştir. Ürünün saç derisine bilinen bir zararı yoktur.

  • Kullanım Amacı: Saç Dökülmesi
  • İçerik: Bitkisel
  • Serumun Hacmi : 30 ml

Bioxcin Forte Serumun Özellikleri Nelerdir?

Bioxcin Forte Serumun Özellikleri Nelerdir?

Bioxcin 3'lü serum, saçlarınızın daha sağlık olması ve dökülme sürecinin sonlanması için geliştirilir. Ürün düzenli kullanımda olumlu sonuçlar doğurur. Söz konusu serumun içeriğinde çok sayıda vitamin ve mineral bulunur. Özellikle; B1, B2, B5, B6, B9 gibi vitaminler saça nüfuz ederek dökülmeyi önler. Tüm bunlara ek olarak ürünün içeriğinde bakır, çinko, demir, kalsiyum, magnezyum ve potasyum gibi bileşenler de yer alır. Bioxcin Forte 3'lü serum yağ asitleri bakımından da zengindir. Cilde son derece faydalı olan omega 3 ve omega 6 yağları ürünün içeriğini zenginleştirir. Son olarak serumların formülünde bal ve biotin gibi maddelerin de olduğunu belirtmek gerekir. Set her biri 30 ml hacminde olan 3 adet serumdan meydana gelir. Söz konusu ürün, tüm saç tiplerine uygundur.

Bioxcin Forte Serum Ne Amaçla Kullanılır?

Bioxcin Forte Serum Ne Amaçla Kullanılır?

Bioxcin Forte 3 x 30 ml 3'lü serumun temel kullanım amacı saç dökülmesini engellemektir. Ayrıca ürünün mevcut dökülmeyi azaltmak gibi bir işlevi de bulunur. Ürün düzenli kullanıldığında kısa sürede etkisini gösterir. Öte yandan Bioxcin Forte 3'lü serumun tek işlevi bu değildir. Ürün dökülmeyi önlemenin ve azaltmanın yanı sıra saçların daha dolgun ve hacimli görünmesini de sağlar. Ürün saçlara parlaklık vererek canlılık kazandırır. Bu, hayalinizdeki görünüme kavuşmanızı ve saçlarınızın dikkat çekici bir hâle gelmesini mümkün kılar. Bioxcin Forte 3 x 30 ml 3'lü serum son derece kaliteli bir içeriğe sahiptir. Yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiş olan bu serum, saç tellerini kalınlaştırır ve dış etkenlere dayanıklı hâle getirir.

Bioxcin Forte Serum Nasıl Kullanılır?

Bioxcin Forte Serum Nasıl Kullanılır?

Bioxcin Forte 3'lü serum saç köklerine ve tellerine damlatılarak kullanılır. Ürün kök kısımları başta olmak üzere tüm saça 15-20 damla dökülerek yedirilir. Ardından serumun yaklaşık 8 saat saçta beklemesi gerekir. Daha sonra ise isteğe göre saçlar yıkanabilir. Bioxcin Forte 3'lü serum hem gündüz hem de gece sürülebilir. Tüm bunların yanı sıra kişiler, çabuk sonuç almak amacıyla ürünü hem sabah hem de akşam kullanabilir. Bioxcin Forte 3'lü serum yaklaşık 2 dakika boyunca hafif masaj hareketleri eşliğinde saç derisine uygulanmalıdır. Söz konusu serumun durulanmasına gerek yoktur. Söz konusu ürün deride kaldığında bilinen bir zarara neden olmaz. Ürün kullanıcılardan tam not alır. Saç dökülmesi problemini gidermek için serumu tercih eden pek çok kullanıcı, ürünün etkili sonuçlar doğurduğundan bahseder. Bioxcin Forte 3'lü serum yorumlarında da kişilerin memnuniyeti görülür. Siz de saç dökülmesi problemini etkili bir şekilde çözmek için bu serumları tercih edebilirsiniz. Memnuniyet yaratan sonuçlar doğuran bu kaliteli ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.