Bioxinin Minoksidil %5 Deri Spreyi 60 Ml - 3 Adet

999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bioxinin Minoksidil %5 Deri Spreyi 60 Ml - 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PALİNA Satıcı Ünvanı: ERSİN AĞKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2218439207800001 Vergi Kimlik Numarası: 0100363133
    Bu ürün PALİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.bioxinin forte minoksidil %5 deri spreyi 60 ml - 3 adet bioxsininforte %5 60 ml deri saç spreyi( yeni ambalaj)bu ilaç sizin reçetesiz olarak temin edip bir doktor yardımı almadan eczacınızın tavsiyesi ile hafif bir hastalığı tedavi etmeniz içindir. Buna karşın, yine de en iyi sonuçları alabilmeniz için dikkatli kullanmanız gerekmektedirsaç dökülmesi olan bölgeye günde 2 kez 5 püskürtme (1 ml) sabah ve akşam olmak üzere uygulayınız.kuru saç ve kafa derisi dışında vücudunuzun hiçbir yerine kullanmayınız.bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
Geri Bildirim Ver

Bioxcin 1234567895 Minoksidil 3 Adet 60 ml %5 Deri Spreyi

Bioxinin Forte Minoksidil 5 3 adet 60 ml deri spreyi saç dökülmesi sorununun giderilmesine yardımcı olur. Etkili bir içeriğe sahip olan bu ürün, uzaması durmuş saç köklerinin beslenmesini sağlar. Minoksidil içeren spreyi kullanarak saçlarınızı eski sağlığına kavuşturabilirsiniz. Bu ürün, saç köklerini güçlendirerek uzamalarına yardımcı olur. Ürün paketinde 3 adet 60 ml'lik sprey mevcuttur. Bu set, uzun süreli bir kullanım için uygundur. Solüsyonu kolaylıkla uygulayabilir ve kısa sürede sonuç elde edebilirsiniz. Yoğun ve sağlıklı görünen saçlara kavuşmak için bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Bioxinin Forte Minoksidil 5 3 adet 60 ml deri spreyi kişisel kullanım için uygundur.

  • Paket İçeriği: 3 adet 60 ml sprey.
  • Ana Bileşen: Minoksidil.
  • Kullanım: Günde 2 kez 5'er püskürtme.

Bioxinin Forte Minoksidil 5 60 Ml Deri Spreyi Kimler Kullanabilir?

Bioxinin Forte Minoksidil 5 60 Ml Deri Spreyi Kimler Kullanabilir?

Saç dökülmesi sık görülen bir sorundur. Bu problemin birçok sebebi olabilir. Bioxinin Forte Minoksidil 5 3 adet 60 ml deri spreyi saç derisini besleyerek dökülmenin etkilerini ortadan kaldırır. Bu çözelti, bölgesel veya genel kelleşme problemi yaşayan kişiler için uygundur. Saç ekimi tedavisinde de kullanılabilen spreyin oldukça kolay bir kullanımı vardır. Bu ürün özel içeriği sayesinde saç köklerini besleyerek uzamayı destekler. Bioxinin Forte Minoksidil 5 60 ml deri spreyi erkeklerin saç ve deri yapısına uygun olarak üretilir. 18-65 yaş arasında kelleşme sorunu yaşayanlar bu ürünü tercih edebilirler. Bu yaş aralığının dışındaki kişilerin solüsyonu kullanmaları tavsiye edilmez. Kafa derisinin belirli bölgelerindeki saç seyrelmeleri için Bioxinin Forte Minoksidil 5 deri spreyi tercih edebilirsiniz. Sprey düzenli kullanımda yüksek etki sağlar.

Bioxinin Forte Minoksidil 5 60 Ml Deri Spreyi Etkili midir?

Bioxinin Forte Minoksidil 5 60 Ml Deri Spreyi Etkili midir?

Bioxinin Forte Minoksidil 5 3 adet 60 ml deri spreyi özel bir içerik ihtiva eder. Minoksidil adı verilen madde, temel olarak potasyumdan elde edilir. Minoksidil, saçların uzamasına katkı sağlayan bir etken içeriktir. Ürün, bu içerik sayesinde düzenli kullanımda etki gösterir. Saç dökülmesi probleminiz varsa spreyi 4 ay boyunca kullanmanız tavsiye edilir. Bu sürenin sonunda, dökülme sorunu olan bölgelerde saçların çıkmaya başladığını görebilirsiniz. İstenen etkiyi elde edebilmek için spreyin kullanımına dikkat etmek gerekir. Ürünün, bölgeye günde 2 kere sıkılması önerilir. Sıkılan sprey, kafa derisine iyice yedirilmelidir. Bioxinin Forte Minoksidil 5 3 adet 60 ml deri sprey, düzenli kullanımda saç köklerinin beslenmesini sağlar. Güçlenen saçlar, kuvvetli bir biçimde uzar.

Bioxinin Forte Minoksidil 5 Deri Spreyi 60 Ml 3 Adet Güvenilir midir?

Bioxinin Forte Minoksidil 5 3 adet 60 ml deri spreyi güvenilir bir üründür. Spreyin etki sağlamasına yardımcı olmak için dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunur. Ürünü uyguladıktan sonra bir süre güneşe çıkmamak gerekir. Güneş kremi kullanımı için sprey uygulandıktan en az 4 saat beklenmelidir. Solüsyonun kullanıldığı süre boyunca şampuan seçimi doğru yapılmalıdır. Bu anlamda deri spreyiyle uyumlu şampuanlar tercih edebilirsiniz. Saç şekillendirme işlemi, ürün kullanıldıktan en az 3 saat sonra yapılmalıdır. Ciltte tahriş veya iltihap görünüyorsa Minoksidil spreyin kullanılmaması önerilir. Bu ürünü kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Doktor tavsiyesi, sağlıklı bir kullanım için önemlidir. Kellik sorununu gidermek için bu ürünü Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz. Deri spreyini kullanan kişilerin deneyimlerini merak ediyorsanız Bioxinin Forte Minoksidil 5 3 adet 60 ml deri spreyi yorum ve puanlamalarını ürün sayfasından inceleyebilirsiniz.