Biradlı Boston Shaker Tın Tın Stable

452 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.7
merchant-badge-image
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
780,85 TL

Ürün Bilgileri

Biradlı Boston Shaker Tın Tın Stable

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEDEOĞLU ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: DEDEOĞLU ZÜCCACİYE TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272007228100012 Vergi Kimlik Numarası: 2720072281
    Bu ürün DEDEOĞLU ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapasite: 1300 ml Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bar, Restoran, Otel ve ev kullanımı için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Biradlı BRD-3200 Boston Shaker

Biradlı Tın Tın Stable Boston shaker, tasarımı ve özellikleriyle ilgi çeker. İçki hazırlamak amacıyla kullanılan çalkalayıcı, sıvı ve toz formların homojen bir hâle gelmesini sağlar. İki parçadan oluşan metal shaker, genelde profesyonel kullanımlar için tercih edebileceğiniz özelliklere sahiptir. Barmenlerin kokteyl hazırlaması için tasarlanan ürün, içindeki sıvının taşmaması amacıyla iç içe geçen parçalardan oluşur. Ürün, sıvı koyup kapatıldıktan sonra pratik bir şekilde tek elle kullanılabilir. Arzu edilen içkinin eşit bir şekilde dağılmasını ve lezzetli olmasını sağlar. Biradlı Tın Tın Stable Boston shaker, içki hazırlamayı seven amatörler tarafından da kullanılabilir. Evde arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için bu ürünle birbirinden güzel karışımlar yapabilirsiniz. Shaker kapasitesiyle birkaç bardak içki yapmanızı sağlar. Kısa sürede dilediğiniz kokteyli hazırlayıp servis edebilirsiniz.

  • Kapasite: 1300 ml
  • Malzeme: Metal
  • Renk: Metalik

Biradlı Boston Tın Tın Stable Shakerın Özellikleri Nedir?

Biradlı Boston Tın Tın Stable Shakerın Özellikleri Nedir?

Biradlı Tın Tın Stable çelik Boston shaker, iki farklı parçadan oluşur. Koni şeklinde tasarlanan bu bölümler metalden üretilir. İç içe geçerek kullanılan shaker, çalkalayıcı olarak içeceklerin hazırlanmasına destek olur. Shaker yapısı itibarıyla bu işlem sırasında sıvıların dökülme ve taşmasını engeller. Söz konusu ürünün kapasitesi, 1300 ml olarak belirtilir. Bu sayede bir bardaktan fazla içecek hazırlanmasını sağlar. Genelde profesyonellerin tercihi olan Boston shaker; ev, otel, bar veya restoran gibi yerlerde kullanabileceğiniz özelliklere sahiptir. Çelik malzemeden üretilen çalkalayıcı uzun ömürlü ve sağlıklıdır. Biradlı Tın Tın Stable Boston shaker, birçok barmen tarafından tercih edilen bir ürün olarak öne çıkar. Ürünün tasarımı sayesinde karışımın atlayış hızı uzun olur ve içeceğin hazırlanması ve tamamen homojen hâle gelmesi daha kolaydır.

Biradlı Boston Tın Tın Stable Shaker Temizliği Nasıldır?

Biradlı çelik Boston shaker, kokteyl gibi içeceklerin hazırlanması amacıyla kullanılan bir üründür. Bu tarz içkiler genelde kokulu özelliklere sahiptir. Her yeni karışımda lezzetli ve kaliteli sonuçlar almak için shakerın temiz tutulması önemlidir. Bunun için içkileri hazırladıktan sonra ürünü bulaşık deterjanıyla yıkamak gerekir. İçine sinen kokunun çıkması için bir miktar sirkeli suyla silebilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra ürünü kontrol ederek yeni bir içecek hazırlayabilirsiniz. Böylece içeceğin tadı ve aroması dilediğiniz gibi olur. Aynı zamanda çalkalayıcı, gün sonunda bulaşık makinesinde de yıkanabilir. Biradlı Tın Tın Stable Boston shaker, metal malzemeden üretilmesi sebebiyle hijyeniktir. Ayrıca bu özellik sayesinde temizliği kolay olur. Söz konusu ürünü yıkama yaptıktan kurulayarak kaldırabilirsiniz ve uygun koşullarda muhafaza ettiğinizde yıllarca kullanabilirsiniz.

Biradlı Boston Tın Tın Stable Shaker ile Neler Yapılır?

Biradlı Tın Tın Stable Boston shaker, lezzetli kokteyller hazırlamak için kullanılan bir üründür. Çalkalayıcı olarak da bilinir ve buz küpleriyle belirli oranlarda kullanılan içkinin lezzetli bir hâle gelmesini sağlar. Sıcak yaz günlerinde meyveli, kahveli ve diğer aromalı alkolsüz soğuk içeceklerin hazırlanması için de shakerdan yardım alabilirsiniz. Böylece karışımın eşit oranda dağılmasını ve istenen lezzete dönüşmesini sağlarsınız. Sporcuların protein tozlarıyla sağlıklı atıştırmalıklar yapabilmesi için de shakerlar kullanılabilir. Ev veya kafelerde birbirinden güzel içeceklerin elde edilmesi amacıyla bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Sevdiğiniz aromaları, içkileri ve buz küplerini içine koyup çalkaladığınızda size özel lezzetleri hazırlama şansınız olur. Biradlı Tın Tın Stable Boston shaker yorumları arasında, kullanım kolaylığı ve kısa sürede güvenle ulaştığı bilgisi yer alır. Aynı zamanda Biradlı Tın Tın Stable Boston shaker fiyatı, performansı ve kullanım süresi düşünüldüğünde beklentileri karşılar. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un cazip ödeme seçenekleriyle bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz.