Biradlı Profesyonel Kokteyl Hazırlama Bar Shaker Seti 550 Ml

545 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL

Ürün Bilgileri

Biradlı Profesyonel Kokteyl Hazırlama Bar Shaker Seti 550 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendy Kitchen Satıcı Ünvanı: ŞEF SEPETİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0801141225800001 Vergi Kimlik Numarası: 8011412258
    Bu ürün Trendy Kitchen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Shaker: 550 ml Jigger: 20/40 ml Profesyonel Kokteyl Süzgeç Kokteyl Karıştırıcı Tüm ürünler komple paslanmaz çeliktir.304 Kalite Paslanmaz Çelikten İmal Edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Biradlı Profesyonel Kokteyl Hazırlama Bar Shaker Seti Çeşitleri Trendyol'da!

Biradlı beyaz profesyonel kokteyl hazırlama bar shaker seti, kullanışlı ve pratik bir üründür. Evinde sık sık misafir ağırlayan veya parti vermeyi seven bireylerin tercihine uygundur. Yeni kokteyl tarifleri denemeyi sevenlere de hitap eden set, bar ve kafe gibi içki servisi yapan işletmeler için de doğru bir tercihtir. İlk defa kokteyl hazırlayan kişiler bile zahmetsiz bir kullanım sunan bu seti satın alabilir. Hem standart hem alkolsüz kokteyller için kullanıma uygun olan ürün, çok parçalı tasarımı ile profesyonellerin ilgisini çeker. Üretiminde sağlığa zararlı hiçbir malzemeye yer verilmeyen bu dayanıklı kokteyl setini, uzun yıllar güvenle kullanmanız mümkündür.

  • 4 parçalı bir settir.
  • Tek kişilik kokteyl için yeterli hacim
  • Paslanmaz çelik malzeme

Biradlı Profesyonel Shaker Setinin İçerisinde Neler Vardır?

Biradlı Profesyonel Shaker Setinin İçerisinde Neler Vardır?

Biradlı beyaz profesyonel kokteyl hazırlama bar shaker seti, toplam 4 parçadan oluşur. Ürün, bir kokteyl hazırlamak için ihtiyacınız olan tüm ekipmanı içerir. Setin içerisinde 550 ml shaker, 20/40 ml jigger, profesyonel kokteyl süzgeci ve karıştırıcı mevcuttur. 550 ml hacme sahip olan shaker, tek kişilik kokteyller hazırlamak için yeterlidir. Ürün, malzemelerin homojen şekilde iç içe geçmesine yardımcı olur. Jigger ölçeğin bir tarafı 20 ml sıvı alır. Küçük ölçeğe ihtiyaç duyduğunuzda jiggerın bu tarafını kullanmanız mümkündür. Jiggerın diğer tarafı ise tam ölçülüdür. Bu parça, 40 ml sıvı hacmine sahip olduğu için büyük ölçekli tariflere uygundur. Profesyonel süzgeç sayesinde buz ve benzeri katı parçalar kolayca süzülür. Set içerisindeki uzun karıştırıcı çubuk ise hem kokteyl hazırlama sırasında hem de sonrasında kullanıma uygundur.

Biradlı Profesyonel Shaker Setinin Özellikleri Nelerdir?

Biradlı beyaz profesyonel kokteyl hazırlama 550 ml bar shaker seti, tamamen birbirine uyumlu parçalardan oluşur. Set içerisinde yer alan karıştırıcı, standart shaker modelidir. Shaker, karıştırmanız gereken tüm içecekleri hazırlarken tercih edebileceğiniz bir üründür. Süzgecin yaylı olması da tüm shaker modellerine uyum sağlar. Süzgeci yalnızca bu setle değil, elinizdeki boston shaker ile kullanmanız da mümkündür. Set içerisindeki jigger ölçüleri ise Türkiye standartlarına uygundur. Biradlı profesyonel kokteyl hazırlama bar shaker setini kullanarak gin fizz, french martini, iceland, votka collins ve banana boat gibi içecekler hazırlamanız mümkündür. Watermelon cooler ve mockingbird gibi birçok alkollü içecek de bu shaker seti ile hazırlayabileceğiniz kokteyller arasında yer alır. Ayrıca bu ürün ile alkolsüz kokteyl tariflerini uygulamanız da mümkündür.

Biradlı Profesyonel Shaker Seti Dayanıklı mıdır?

Biradlı beyaz profesyonel kokteyl hazırlama bar shaker setinin içerisindeki tüm ürünler, paslanmaz çelik malzemeden imal edilir. Gıda ile temasa uygun olan paslanmaz çelik, insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermez. Alkol ile temasında toksik madde açığa çıkmaz. Aynı zamanda bu malzeme, parçaların dayanıklı olmalarına da katkı sağlar. Paslanmaz çeliğin kendine has bir mukavemeti bulunur. Çelik shaker seti; kullanım, temizleme, taşıma ve saklama sırasında alabileceği düşme, çarpma ve sürtüne gibi darbelere karşı yüksek direnç gösterir. Bu darbeler sonucunda ürünler çizilmez, çatlamaz, kırılmaz ve kolay deforme olmaz. Asit ile temasta aşınmayan set, uzun yıllar performansını korur. Aynı zamanda ürün, paslanmaya ve diğer dış etkenlere karşı da dirençlidir. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Biradlı beyaz profesyonel kokteyl hazırlama bar shaker seti yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu shaker setini Trendyol'dan satın alabilirsiniz.