9
Tuvalet Kağıtlığı kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

biray home Tuvalet Kağıtlık Ayaklı Wclik , Peçetelik Banyo Aksesuarı

119,17 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
169,90 TL

Ürün Bilgileri

biray home Tuvalet Kağıtlık Ayaklı Wclik , Peçetelik Banyo Aksesuarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitchen Store Satıcı Ünvanı: KİTCHENSTORE İMALAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0564118750800001 Vergi Kimlik Numarası: 5641187508
    Bu ürün Kitchen Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayaklı Tuvalet Kağıtlığı, banyo veya tuvaletlerde kullanılan kağıt rulolarını düzenlemek ve kolay erişilebilir bir şekilde saklamak için tasarlanmış pratik bir üründür. Şık ve şık tasarımıyla her türlü dekorasyon tarzına uyum sağlar. Bu ayaklı tuvalet kağıtlığı, yüksek kaliteli metal malzemeden üretilmiştir ve dayanıklılık sağlar, böylece uzun ömürlü kullanım sunar. Ayrıca, sağlam yapısı sayesinde, kağıt rulolarını güvenli bir şekilde tutar ve düşmesini engeller. Kompakt ve yer tasarrufu sağlayan tasarımı ile bu tuvalet kağıtlığı, banyo alanınızda veya banyo dolabınızda az yer kaplar. Ayaklı bir yapıya sahip olduğu için, yerden tasarruf edersiniz ve temizlik işlerinizi daha kolay hale getirirsiniz. Ayrıca, kullanımı da oldukça basittir. Kolayca monte edilebilir ve istediğiniz yere taşınabilir. Bu ayaklı tuvalet kağıtlığı, ev, otel, ofis ve diğer her türlü ticari mekanlar için ideal bir seçenektir. Misafirlerinizin veya müşterilerinizin kullanımı için pratik bir çözüm sunar ve tuvalet kağıtlarını organize bir şekilde saklar. Estetik ve kullanışlı bir ürün olması nedeniyle, banyonuzun veya tuvaletinizin görünümünü tamamlar ve daha düzenli bir ortam yaratır. Ürün Ölçüleri :Yükseklik: 64 cm Genişlik: 13cm En: 12cm Ürün Özellikleri: Yerli üretimdir Montaj için gerekli ayaklık parçaları ambalaj içerisinde mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
Geri Bildirim Ver

Biray Home Tuvalet Kağıtlık Ayaklı Wc'lik Peçetelik Banyo Aksesuarı

Aksesuarlar, banyo dekorasyonunda önemli bir yere sahiptir. Banyonun düzenli ve derli toplu görünmesi için organizer ürünlerini kullanabilirsiniz. Biray Home tuvalet kağıtlık ayaklı WC'lik çok yer kaplayan rulolar için kullanım kolaylığı sağlar. Banyonuza şık ve ferah görünüm kazandıran ürün, havlu kağıtları için de ayrı bir bölmeye sahiptir. Elleri kurulamak için kullanılan havlu kağıtlar, bu aksesuar sayesinde dolap içlerinde durmak zorunda kalmaz. Havlu kağıtlar için bulunan bölmede tek bir ürün saklanabilir. Kullanım sıklığına göre havlu kağıtlarda değişim yapabilirsiniz. Minimal tasarımıyla her alana rahatlıkla giren bu ürün tuvaletler için de tercih edilebilir. Kısa rulolar için özel tasarlanan bölmeye tuvalet kağıtlarını kolayca yerleştirebilirsiniz. Montaja ihtiyacı olmayan bu dayanıklı ve sağlam modeli satın alarak pratik şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Metal malzeme
  • Şık tasarım
  • İdeal boyut

Kullanışlı Modeliyle Biray Home Ayaklı Peçetelik

Kullanışlı Modeliyle Biray Home Ayaklı Peçetelik

Biray Home tuvalet kağıtlık ayaklı WC'lik, peçetelik banyo aksesuarı metal malzemeden üretilir. Siyah rengiyle kaliteli ve şık durur. Banyo dekorasyonunda sıklıkla kullanılan bu ürün tasarımıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Banyo dışında tuvalet için de tercih edilebilir. Yer kaplayan tuvalet kağıtları ve havlu kağıtlarının kullanımını kolaylaştırır. Mini boyutu sayesinde küçük alanlara da rahatlıkla yerleşir. Paslanmaz metal malzemesi sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Üzerinde biriken kir ve tozu nemli bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam olan ürün banyo dekorasyonuna uyum sağlar. Ev dışında ofis yaşamında da kullanılabilir. Ayaklarında bulunan plastikler sayesinde zemini çizmez. Ürünü 3-4 adet tuvalet kağıdını aynı anda depolamak için kullanabilirsiniz. Müşterilerin tercihine göre havlu kağıt bölmesi tuvalet kağıdı için kullanılabilir. Banyoyu derli toplu gösteren bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Dayanıklı ve Sağlam Biray Home Banyo Aksesuarı

Dayanıklı ve Sağlam Biray Home Banyo Aksesuarı

Biray Home tuvalet kağıtlık ayaklı WC'lik, peçetelik banyo aksesuarı A5830S05 kodu ile ürüne zaman kaybetmeden ulaşabilirsiniz. Markanın geniş ürün skalasında yer alan bu ürün, şık tasarımı ve dayanıklı yapısıyla müşterilerin öncelikli tercihleri arasındadır. Ürün, banyo ve tuvalet içinde kullanılan tuvalet kağıtları ve havlu kağıtları tek bir yerde muhafaza etmeyi kolaylaştırır. Biray Home tuvalet kağıtlık ayaklı WC'lik peçetelik kullanım yerlerinin ölçüsü idealdir. Büyük ve küçük her türlü kağıdı kolayca yerleştirebilirsiniz. Havlu kağıt kullanmayanlar ayrıca birden fazla tuvalet kağıdını depolamak için bu ürünü kullanabilir. Tuvalet kağıtlarını üst üste koyarak saklayabilirsiniz. Metal malzemeden üretilen bu aksesuarda soyulma ya da paslanma olmaz. Temizliğini nemli bezle yapabilirsiniz. Uzun süreli kullanım için ürünün ıslak bırakılmaması önerilir. Bu noktalara dikkat ettiğiniz takdirde bu ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Avantajlı Biray Home Peçetelik Banyo Aksesuar Fiyatı

Avantajlı Biray Home Peçetelik Banyo Aksesuar Fiyatı

Biray Home tuvalet kağıtlık ayaklı WC'lik, peçetelik banyo aksesuarı fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Modelin boyutu, malzemesi, tasarımı ve fonksiyonu fiyatlandırılmasında etkilidir. Tuvalet ve banyoda tercih edilen ürün şık bir depolama aksesuarıdır. Herkesin zevkine hitap eden ürün banyonuza ferah bir görünüm katar. İhtiyaç duyulan havlu kağıtların bir arada bulunmasını sağlar. Ürün hakkındaki detaylı bilgilere Biray Home tuvalet kağıtlık ayaklı WC'lik, peçetelik banyo aksesuarı kullananların yorumları ile ulaşabilirsiniz. Sizden önce bu ürünü satın alıp kullananlar Biray Home tuvalet kağıtlık ayaklı WC'lik, peçetelik banyo aksesuarı yorumları ile aksesuar hakkındaki deneyim ve tavsiyelerini diğer müşterilere aktarır. Siz de aklınıza takılan soruların cevaplarını bu yorumlar sayesinde öğrenebilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı bu banyo aksesuarı hakkındaki yorumları Trendyol’dan inceleyebilir, uygun fiyata satın alabilirsiniz.