Birkenstock London Shearlıng Tea Sneaker

7.290 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 36
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Birkenstock London Shearlıng Tea Sneaker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FASHION BRANDS Satıcı Ünvanı: GRUP TEKİN AYAKKABI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0885041554200013 Vergi Kimlik Numarası: 8850415542
    Bu ürün FASHION BRANDS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LONDON

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Birkenstock London Shearling Tea Sneaker

Rahat oluşuyla ön plana çıkan sneaker ayakkabılara günlük hayatta çok ihtiyaç duyulur. Birkenstock sneaker, kürklü olarak tasarlanır. Ayaklarınızı sıcak tutma özelliğiyle beğeninizi kazanan bu ürünü gece ve gündüz kullanabilirsiniz. Günlük aktivitelerinizi yerine getirirken ya da şömine önünde uzanırken giyebilirsiniz. Kalıbının rahat oluşu sayesinde ayaklarınız ağrımaz. Her tarz kombine uyar. Rengi ve görünüşüyle ilginizi çeken Birkenstock London Shearling Tea Sneaker hafiflik hissi vererek rahatlığın tadını çıkarmanızı sağlar. Tabanının rahatlığı ve yumuşaklığı sayesinde konforun tadını gün boyunca çıkarabilirsiniz. Bir ürün satın alırken markasının güvenilir oluşuna ve kullanım kolaylıklarına bakarsınız. Sneaker seçiminde zorlanmayacağınız şık bir ürün olma özelliğine sahiptir. Çok amaçlı ayakkabı modelleri arasında yer alan Birkenstock London ayakkabı ile şık giyinme deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Konforlu yapı
  • Sıcak tutan iç astar
  • Spor ve şık

Birkenstock Shearling Tea Sneaker Kullananlar

Birkenstock Shearling Tea Sneaker Kullananlar

Güzel görünmeye önem verenler şık olmak isteyerek ayakkabılarıyla bütünleşirler. Bu anlamda sneakerlar tercih edilen ürünler arasında başta yer alır. Birkenstock London Shearling her an dolabınızda hazırdır. Evde ya da dışarıda giyilebilen bu ürün sayesinde şıklığınızdan ödün vermezsiniz. Çok amaçlı kullanılmasıyla dikkatinizi çeken Birkenstock London Shearling Tea ayaklarınızı sıcak tutma özelliğiyle ön plana çıkar. Keyifli aktivitelere katılmak için Birkenstock London'ı tercih edebilirsiniz. Kaliteli ve rahat oluşuyla size hitap eder. Kombinlerinizin tamamlayıcısı olan ayakkabılar içinde önemli yer tutar. Birkenstock London Shearling Tea Sneaker kullananlar ürünü sevdiklerine hediye olarak da alabilirler. Fiyatının hakkını veren bu ürünün kaliteli yapısı tercihinizde büyük rol oynar. Günün yorgunluğuyla oluşan stresi azaltmada size yardımcı olur. Okul kombinlerinde ya da ofis şıklığında tercih edeceğiniz sneaker sayesinde kendinizi iyi hissedersiniz.

Şık Tasarımıyla London Shearling Tea Sneaker

Şık Tasarımıyla London Shearling Tea Sneaker

Her ortamda ve her zaman kullanılan shearling tea sneaker, farkınızı yansıtmanıza yardımcı olur. Olduğundan çekici görünmek isteyenler bu ürünü rahatlıkla tercih eder. Kaliteli oluşunun yanında rahat ve kullanışlı olması ilginizi çeker. Şıklığınızı tamamlayarak beğeninizi kazanan Birkenstock sneaker, ayaklarınızı sıcak tutma özelliğiyle ön plana çıkar. Bu ürünü kullananlar şık görünüme sahip olurlar. Ayaklarınızın konforunu düşünen Birkenstock London Shearling Tea Sneaker yorumlarını inceleyerek fikir sahibi olursunuz. Gün içerisinde ayaklarınızın sıcak olmasını sağlayan Birkenstock markasının ürününü tercih ederek konforlu vakit geçirebilirsiniz. Hafif oluşuyla sizi cezbeden sneaker eşsiz bir gün yaşamanıza yardımcı olur. Şık görünmekten taviz vermeyenlerin konforunu da sağladığı için güvenle tercih edilir. Esnek oluşuyla ilgi çeken Birkenstock ayakkabıyı birçok ortamda kullanırsınız. Rahat ve şık olan bu ürünü kullanmayı alışkanlık haline getirirsiniz.

Uygun Birkenstock Shearling Tea Sneaker Fiyatı

Uygun Birkenstock Shearling Tea Sneaker Fiyatı

Birkenstock sneaker şıklığın ve konforun birleşimiyle ortaya çıkar. Kürklü oluşu rahat hissetmenizi sağlar. Ayaklarınızı sıcak tutarak beğeninizi kazanan bu ürünü marka güvencesi altında tercih edebilirsiniz. Birkenstock London Shearling Tea Sneaker satın alınca beğendiğiniz bu ürünü eşinize de hediye ederek ikili kombin oluşturabilirsiniz. Kaliteli ve kullanım kolaylığına sahip ayakkabı yaşam kalitenizi artırmaya yarar. Birkenstock London Shearling Tea Sneaker fiyatı ürünün kaliteli özellikleri incelenerek belirlenir. Sıcak tutması müşteriler için bir avantajdır. Rahatlığıyla ön plana çıkan bu ürün şıklığıyla da ilginizi çeker. Beğeni toplayan ürünler arasında yer alır. Markasının güvenli olması yanında spor ve şık kombinlerinizi tamamlayan bir ürün olmasıyla da size hitap eder. Hafif yapısıyla ayaklarınızı rahat hissettiren Birkenstock markasının bu özel ayakkabısına sahip olmak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.