Birlik 41 Parça Kesmeli Sebze-meyveler Manav Seti

489,97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
8.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,96 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Birlik 41 Parça Kesmeli Sebze-meyveler Manav Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Satıcı Ünvanı: EVREKA İNOVASYON VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383068339600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830683396
    Bu ürün Smart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kesmeli Sebze-Meyveler Manav Seti “ Gerçekçi sebze-meyve seti ile haydi en sağlıklı yemekleri yapalım! ” Çocuğunuz çeşit çeşit meyve ve sebzelerle tanışır. Güvenli bir şekilde kesme, bölme ve ayırma hareketlerini pratik edebilir. Çocuğunuz bu eğlenceli set ile sağlıklı yemekler yemeye ve hazırlamaya motive edilmiş olur. Rengarenk ve canlı renkleri ile görsel gelişimi için faydalıdır. Son derece sağlam, ABS plastiğinden üretilmiştir ve çok dayanıklıdır. Avrupa Standartlarına göre üretilmiş, CE sertifikalıdır. “Role-play” yaparak hayal dünyasında kendi mutfağının şefi olur ve kendisini çok keyifli , yaratıcı oyunlarda bulur. Farklı sertlikteki yüzeyleri ile dokunma hissiyatını geliştirir. +3 Yaş içindir. Tamamı Türkiye’de üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver