Bitex Bit Spreyi 100 ml Şampuan 150 ml Çelik Tarak Hediyeli

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
120,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bitex Bit Spreyi 100 ml Şampuan 150 ml Çelik Tarak Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PNR SAĞLIK Satıcı Ünvanı: EBRU UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8990319419
    Bu ürün PNR SAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİTEX SET ŞAMPUAN VE SPREY

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Arındırıcı
  • Hacim 0-199 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bitex Bit Spreyi 100 ml + Şampuan 150 ml Çelik Tarak Hediyeli

Bit, son derece bulaşıcı ve rahatsız edici bir parazittir. Kalabalık ortamlar ve ortak kullanılan eşyalar üzerinden sıklıkla bulaşır. Etkili bir ürünle temizlenmediği sürece kolay kolay geçmez ve sağlığa ciddi zararlar verebilir. Bitex bit spreyi 100 ml + şampuan 150 ml çelik tarak hediyeli olan ürün bit ve sirkeler üzerinde son derece etkilidir. Ürün bu parazitlerin solunum yollarını tıkayarak havasız bırakır ve ölmesini sağlar. Bitex, cilt altına emilmediği için 6 aydan büyük bebekler, hamileler ve emzirenlerin kullanmasında sakınca yoktur. Sprey formundaki ürün, gözle teması engellenerek saç diplerine uygulanır. 30 dakika beklenir ve paketten çıkan tarakla yüzeye çıkan parazitler kolay bir şekilde temizlenir. Siz de ürünü kullananların yorumlarını inceleyerek satın alma işlemini pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Kolay uygulama
  • Etkili çözüm
  • Şampuan hediyeli

Bitex Bit Spreyi + Şampuan Çelik Tarak Hediyeli Özellikleri

Bitex Bit Spreyi + Şampuan Çelik Tarak Hediyeli Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan ürünler her zaman ön plana çıkar. Bitex bit spreyi kolay kullanımı ve sunduğu etkili çözüm ile beğeni toplar. Ürün tek kullanımda etki gösterir. Kalıcı çözüm sağlamak için ürünün paket içeriğinde gönderilen şampuanın düzenli olarak kullanılması önerilir. Bitex şampuan parazitlerin tekrar oluşmasını engeller. Saçlarda canlandırıcı etkiye sahiptir. Tüm saç tipleri için uygundur. Bitex spreyin ilk uygulamadan sonraki 7. günde tekrar uygulanması gerekir. Yumurtlama süresi 7 gün olan sirkelerin tekrar çoğalmasını engellemek için bu çok önemlidir. Daha sonra 3 hafta şampuan kullanılmaya devam edilir. Bu sayede kalıcı bir şekilde bu rahatsız edici parazitlerden kurtulmak mümkündür. Ürünü deneyimleyen müşterilerin yorumlarını inceleyebiliirsiniz. Siz de avantajlı fiyatı ile bu ürünü değerlendirebilir, siparişinizi hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Bitex Bit Spreyi + Şampuan Çelik Tarak Hediyeli Yorumları

Bitex Bit Spreyi + Şampuan Çelik Tarak Hediyeli Yorumları

Bit ve sirkeler genellikle çocuklarda sıklıkla görülür. Bunun sebebi çocukların okulda kalabalık sınıflarda fazlaca zaman geçirmesidir. Oluşan bu parazitler zamanla çoğalır, kaşıntı gibi durumlar ortaya çıkar. Toplu ortamlarda oldukça rahatsız edici olabilir. Bu sirke ve benzeri canlılardan kurtulmak için birçok geleneksel yöntemler uygulanabilir. Ancak kalıcı ve etkili olmadığı sürece bitlenme durumunun tekrarlaması kaçınılmazdır. Bitex sprey, pratik kullanımı ve rahatsız edici kokusu olamadığından sıklıkla tercih edilir. İçeriğinde zararlı kimyasallar ve böcek ilacı gibi farklı maddeler içermez. Bebek ve çocuklar dahil her yaştan müşteri için kullanıma uygundur. Siz de avantajlı özellikleriyle ürünü değerlendirebilirsiniz. Ürünün tüm özelliklerine ve fiyat bilgisine kolayca ulaşabilirsiniz. Ürünü satın alan müşterilerin Bitex bit spreyi 100 ml + şampuan 150 ml çelik tarak hediyeli yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Bitex Bit Spreyi + Şampuan Çelik Tarak Hediyeli Fiyatı

Bitex Bit Spreyi + Şampuan Çelik Tarak Hediyeli Fiyatı

Satın alınmak istenen ürünün ihtiyacı karşılaması tercih edilmesinde önemli bir etkendir. Beklentileri karşılaması ve kullanıldığında fayda sağlaması ürünün tercih edilme oranını artırır. Aynı zamanda uygun fiyatta olması müşteriler tarafından ürünün satın alma işleminin kolay olmasını sağlar. Bu nedenle Bitex bit spreyi 100 ml + şampuan 150 ml çelik tarak hediyeli fiyatı bakımından her bütçeye hitap ettiği için tercih edilir. Bebeklerin hassas cildine zarar vermeyen formülü ile güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca Bitex markalı ürün ile parazitlere karşı koruma sağlarken, aynı zamanda saçlarda onarıcı etki gösterir. Saçların daha canlı ve parlak görünmesini sağlar. Siz de Bitex bit spreyi 100 ml + şampuan 150 ml çelik tarak hediyeli kullananların ürün hakkında yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Avantajlı fiyatıyla bu ürünü değerlendirebilir, Trendyol üzerinden siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.