Biyotik Yayınları Tyt Soru Bankası Biyoloji 2021

269 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
267,50 TL

Ürün Bilgileri

Biyotik Yayınları Tyt Soru Bankası Biyoloji 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esat Kitap Satıcı Ünvanı: DENİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3335008222800001 Vergi Kimlik Numarası: 2751443327
    Bu ürün Esat Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biyotik Yayınları Tyt Soru Bankası Biyoloji 2021 YARDIMCI KAYNAK

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Biyoloji 2021

TYT Biyotik soru bankası üniversite hazırlık sürecinde son derece yardımcı olan bir soru bankasıdır. İçerik olarak sayısal ağırlıktaki öğrencilerin kendilerini en iyi şekilde hazırlanmasını sağlayarak avantajlar sunar. TYT Biyoloji soru bankası Biyotik Yayınları müşterilerine en kaliteli içerikleri oluşturarak her zamanki gibi genele hitap eden bir çalışma kitabı ortaya çıkarmış olup bu sayede müşteri memnuniyetini kazanır. Biyotik Yayınları TYT Biyoloji soru bankası tercih ettiğinizde geniş detaylarıyla ele alınan bir çalışmaya sahip olup sınavlardan başarılı olabilmeniz mümkün olur. Liseler için oldukça geniş kapsamlı bir içeriğe sahip olarak Biyoloji dersine farklı bir bakış açısı kazandırmaya yardımcıdır. Kitap içerisinde yer alan bilgilere online bir şekilde erişim imkanı sağlayarak okullarda yer alan akıllı tahta kullanımını ev ortamında da yaratabilme imkanına sahip olursunuz.

  • Akıllı tahta uyumlu
  • Video çözümlü
  • Konu anlatımlı

Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Biyoloji Avantajları

Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Biyoloji Avantajları

TYT Biyoloji Biyotik soru bankası Biyotik yayınlarının sunduğu soru bankası öğrenciler tarafından en çok tercih edilen kitaplar arasında yer alır. En önemli tercih nedenleri ise çeşitli avantajlar ile öğrenciyi desteklemesidir. Ürünün akıllı tahtayla uyumlu olması ve video çözümlerinin bulunması öğrencilere sunduğu önemli detaylar arasında yer alır. Özellikle video çözümlü olmasından dolayı herhangi bir kafa karışıklığı oluşturmadan tüm soruların cevapları net bir şekilde sizlere sunulur. Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Biyoloji 2021 yılının tüm müfredatlarını geniş bir şekilde görebileceğiniz soru bankasıdır. Biyoloji konusunda kaliteli bir eğitim sunarken aynı zamanda hem öğrenci hem de ebeveynler tarafından beğeni kazanır. Öğrencilerin kendini geliştirmeleri ve öğrendiklerini pekiştirmeleri açısından Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Biyoloji 2021 kullananlar oldukça fayda görür.

Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Biyoloji Özellikleri

Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Biyoloji Özellikleri

Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Biyoloji 2021 satın alarak birçok farklı avantajdan faydalanabilirsiniz. Sunduğu avantajların yanı sıra özellikleriyle de ilgi çeken soru bankası sıradan bir kaynak olmanın çok ötesindedir. ÖSYM’de çıkmış olan sorulara kolay bir şekilde erişilebilirken video çözümlü olmasından pekiştirilebilmesi oldukça kolaydır. Bu seçeneği kullananlar üniversite sınavı sürecinde başarılı yol kat ettiklerini ve yüksek başarılar elde ettiklerini dile getirirler. Öğretici ve eğitici bir soru bankası olmasının yanı sıra sıkılmadan kolay bir şekilde soruların çözülmesine yardımcı olan başarı sağlayan bir kaynaktır. Beğeni kazanan soru bankası karma bir sistemde düzenlenmiş olup her öğrencinin öğrenim kapasitesine uygun bir şekilde düzenlenmiştir. Kolay bir şekilde videolarla soru çözümlerine ulaşılması ve akıllı tahta uyumu da sunduğu avantajlar arasında yer alır.

Avantajlı Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Fiyatı

Avantajlı Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Fiyatı

Öğrencilerin özellikle sınav dönemlerinde sıklıkla para harcadıkları alanlar, kitaplar ve yardımcı kaynaklardır. Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Biyoloji 2021 fiyat kriterleri genel olarak ihtiyaçların üzerini karşılamasından öğrencileri zorlamaz. Soru bankası içerisinde yer alan bilgiler sayesinde fiyatlar göz ardı edilerek başarıya ulaşılması için edinilmesi gereken bir kaynaktır. Biyotik Yayınları TYT Soru Bankası Biyoloji 2021 yorumlarda genel olarak beklentileri en üst seviyede karşıladığı ve sağladığı avantajların yeterli olduğu görülür. Biyoloji alanında başarılı bir sınav süreci geçirmenize yardımcı olarak yüksek puanlar almanıza yardımcı olur. Sınava hazırlık süreci soru bankası sayesinde son derece verimli geçer. Metotları tamamen başarı odaklı olup sizleri başarıya ulaştırmaya yeterli seviyededir. Sizler de sınav sürecinde başarılı bir kaynak arayışındaysanız Trendyol’dan Biyotik Yayınlarına ait olan Biyoloji soru bankasını satın alabilirsiniz.