Biz Dijital Rönesans Tabloları, Eski Tablolar, Ünlü Ressamların Tabloları, Duvar Tablo, 12 Parça Mdf Tablo

235,84 TL
(19,65 TL / adet)
Boyut/Ebat: 15 x 20
15 x 20
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Biz Dijital Rönesans Tabloları, Eski Tablolar, Ünlü Ressamların Tabloları, Duvar Tablo, 12 Parça Mdf Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biz Dijital Satıcı Ünvanı: ZUHAL ALTINOLUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1954678925600001 Vergi Kimlik Numarası: 0640162040
    Bu ürün Biz Dijital tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rönesans Tabloları, Eski Tablolar, Ünlü Ressamların Tabloları, Duvar Tablo, 12 parça Mdf Tablo, Çoklu Tablo Seti
  • %100 mdf den üretilmiştir 12 adet olup High Quality baskı kalitesinde uv baskı makinesinde direkt olarak 3mm mdf üzerine baskıdır.
  • Görseldeki Tablo boyutları TEMSİLİDİR.
  • Tablo Ölçüleri :12 adet 20x15 cm dir.
  • Ürün açıklamasında yazan boyut gönderilecektir.
  • Tablolar' da çerçeve bulunmamaktadır. Çerçeve görünümü, baskı ile verilmiştir.
  • Ürünü duvara montelemek için yanında çift taraflı bant gönderilecektir.
  • 12 Parça Çerçeve Görünümlü Mdf Tablo Seti / Dünyaca Ünlü Sanatsal Tablolar

Ürün Özellikleri

  • Materyal MDF
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
  • Çeşit Dijital Baskı
Geri Bildirim Ver

Biz Dijital Rönesans Tabloları, Eski Tablolar, Ünlü Ressamların Tabloları, 12 Parça MDF Duvar Tablo

Biz Dijital rönesans tabloları, eski tablolar, ünlü ressamların tabloları, 12 parça MDF duvar tablo seti sayesinde dünyaca ünlü tablolardan bazılarını evinize ulaştırır. Klasik eserlerden 12 tanesini bulunduran bu set, yaşam alanlarınızı süslemek için boş duvarlarınıza asabileceğiniz bir alternatiftir. Salonunun yanı sıra oturma odası, yatak odası veya misafir odasına şıklık katmak isteyen müşterilere yardımcı olan set ofisler için de kullanışlıdır. Ayrıca sanat aşığı olan ve bu ünlü eserleri odasında görmek isteyen kişiler için de avantajlı bir seçenektir. Sanat öğrencilerinin yanı sıra sanat eserlerine ilgi duyan kişiler de bu setten faydalanabilir. Dönem sanatçılarının eserlerini barındıran Biz Dijital rönesans tabloları 12 parça setinde bulunan ürünlerle yaşam alanlarınıza şık bir dokunuş yapabilirsiniz.

  • 20x15 cm boyutlu MDF
  • Çerçeve görünümlü tasarım
  • Yüksek kaliteli baskı

Biz Dijital 12 Parça MDF Duvar Tablo Genel Özellikleri

Biz Dijital 12 Parça MDF Duvar Tablo Genel Özellikleri

Biz Dijital 12 parça MDF duvar tablo takımı birinci sınıf işçilikle ve A kalite materyallerle üretilerek müşterisine sunulur. Hali hazırda ayrı bir çerçeveye konulmayan bu tablolar duvara monte edilmesi için çift taraflı bantları yapıştırılmış olarak gönderilir. Biz Dijital ünlü ressamların tabloları 12 parça olarak gelir ve eserler 3 mm MDF üzerine yüksek kalite çözünürlüğüyle basılır. Çözünürlüğün yüksek olması ürünlerin net görüntü ile sergilenmesi için önemli bir avantajdır. 12 parça MDF tablo seti içerisindeki ürünlerin tamamı 20x15 cm boyutunda bulunur. İdeal ebatları sayesinde tüm ürünleri istediğiniz gibi konumlandırabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz alana göre isterseniz tüm tabloları bir arada sergileyebilir isterseniz ayrı yerlerde küçük gruplar oluşturarak asabilirsiniz. Canlı ve parlak renkleriyle kusursuz bir baskı kalitesi vadeden Biz Dijital markalı eserleri güvenle satın alabilirsiniz.

Biz Dijital Eski Tablolar 12 Parça Seti Eserleri

Biz Dijital Eski Tablolar 12 Parça Seti Eserleri

Biz Dijital Eski Tablolar 12 parça ayrı eserden oluşur ve Rönesans dönemi ressamlarının yapıtlarından derlenen resimleri yaşam alanlarınıza kolaylıkla asmanızı sağlar. Takım olarak sunan ürün içinde Vincent van Gogh’dan Leonardo da Vinci’ye, Michelangelo’dan Giovanni Bellini’ye kadar bir çok önemli ressamın yapıtı göze çarpar. Bu sayede de ünlü ressam tablo çeşitlerini evinde bulundurmak isteyen müşterilere kolaylık sunulur. Bu eserler de Orta Çağ sonrası Avrupa’da gelişen sanat akımlarını en iyi şekilde yansıtır. Çünkü bu dönemde sanat konusunda kilise baskısı gerek coğrafi keşifler, gerekse Avrupa çapında yapılan reform hareketiyle sona erer. Rönesans akımı ilk olarak İtalya’da ortaya çıkar ve daha sonra tüm Avrupa’ya yayılır. Bu sayede sanatçılar kendilerine yeni bir alan bulur ve düşündükleri resimleri tuvale geçmeye başlayarak yüzyıllardır beğenilen eserler ortaya koyar.

Biz Dijital 12 Parça MDF Duvar Tablo Fiyatı ve Yorumları

Biz Dijital 12 Parça MDF Duvar Tablo Fiyatı ve Yorumları

Söz konusu eserlerin orijinalleri genellikle müzelerde bulunur. Ancak sanat eserlerini çok beğenen müşterilerin bu resimleri evlerinde de sergilemek istemeleri nedeniyle alternatif yöntemler geliştirilir. Kopya olan dijital baskılar hem ekonomik hem de avantajlı seçeneklerdir. Biz Dijital 12 parça MDF duvar tablo fiyatı her bütçeye hitap eden rakamlarıyla isteyen herkesin bu eserlere sahip olmasını sağlar. Siz de bu üründen sipariş vererek hem kendi evinizde hem de hediye etmek istediğiniz yakınlarınızın evlerinde sergilenmesini sağlayabilirsiniz. Biz Dijital 12 parça MDF duvar tablo kullananlar ürünle ilgili deneyimlerini yorumlar kısmında paylaşırlar. Trendyol üzerinde şeffaf şekilde paylaşılan Biz Dijital 12 parça MDF duvar tablo yorumları gerçek müşterilerin deneyimlerini öğrenebileceğiniz referanslardır. Ayrıntılı bilgileri öğrenmek isterseniz ürün altında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında fikir elde edebilirsiniz.