Bizim Mutfak Toz Tavuk Suyu Bulyon 150 Gr 6'Lı Paket

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bizim Mutfak Toz Tavuk Suyu Bulyon 150 Gr 6'Lı Paket

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Paket İçeriği
  • Bizim Mutfak Toz Tavuk Suyu Bulyon 150 Gr x 6 Adet İçindekiler Tuz, aroma arttırıcılar (monosodyum glutamat, disodyum inosinat, disodyum guanilat), nişasta (mısır), şeker, bitkisel yağlar (palm, kanola), aroma vericiler, kurutulmuş soğan, asitlik düzenleyici (sitrik asit), kurutulmuş tavuk eti (%0,1), renklendirici (sade karamel), baharat (ışınlanmıştır), peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), buğday unu, yumurta tozu, kereviz. Ürün nasıl tüketime hazır hale gelir? PİLAVINIZ İÇİN: Yayvan bir tencereye soğuk su ile yıkadığınız 2 su bardağı (340 g) pirinci ve 3 yemek kaşığı (45 ml) sıvı yağı koyup kavurun. 2,5 su bardağı (500 ml) sıcak suda 1 tatlı kaşığı (10 g) Bizim Mutfak bulyonu eritin. Daha sonra kavrulmuş pirince ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın, pilavınızı kısık ateşte pişirip demlendirin. Tavuk bulyon kattığınız yemeğinizin tadını kontrol etmeden tuz ilave etmeyin. Afiyet olsun. ÇORBA VE YEMEKLERİNİZ İÇİN: 1 litre (5 su bardağı) kaynar su içerisine 20 g (2 tatlı kaşığı) Tavuk Bulyon ilave ediniz ve iyice karıştırınız. Bu suyu tüm çorba, pilav, sos ve yemeklerinizde lezzet arttırmak için kullanabilirsiniz. Ürünle ilgili başka neler bilebiliriz? Besin Değerleri Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için Enerji 540 kJ / 128 kcal
  • Yağ 4,1 g
  • Doymuş yağ 3,1 g
  • Karbonhidrat 22,2 g
  • Şekerler 8,1 g
  • Protein 0,6 g
  • Tuz 52,5 g Ortalama değerler

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Tavuk Suyu
Geri Bildirim Ver

Bizim Mutfak 150 gr 6'lı Paket Toz Tavuk Suyu Bulyon

Tavuk bulyon, daha çok küp formunda üretilen, yemeklere tavuk suyu lezzeti katmak için kullanılan bir üründür. Tavuk suyu toz bulyon, bu tip ürünlerin alışılmış yapısından farklı bir forma sahiptir. 150 gr’lık paket içinde, toz hâlinde satışa sunulmuştur. Bu sayede yemeklere istenilen miktarda katılabilir. Bu da, tercih edilen düzeyde tavuk suyu aroması elde etmeyi kolaylaştırır. Bizim Mutfak tavuk bulyon, 6 adet 150 gr’lık paket içerir. Bu paketi satın almanız hâlde uzun bir süre boyunca yeniden, bu tür bir ürün ihtiyacı duymazsınız. Toplam 900 gr ürün içermesi nedeniyle, evler kadar yemek servis edilen iş yerleri için de uygundur. Tavuk suyu toz bulyon ile tariflerinize eşsiz lezzetler katabilirsiniz.

  • İçeriğinde 6 adet 150 gr’lık paket bulunur
  • Koruyucu içermez
  • Toz formundadır

Bizim Mutfak Toz Tavuk Suyu Bulyonun İçeriği Nasıldır?

Toz Tavuk Suyu Bulyon 150 Gr 6'Lı Paket Fiyatı

En lezzetli tavuk etleri kullanılarak üretilen tavuk suyu bulyon, koruyucu madde içermemesi ile dikkat çeker. Alerjen olabilecek maddelerden süt ve süt ürünleri, yumurta tozu, kereviz ve buğday içerir. Vegan beslenmeye uygun değildir. İçeriğinde şu maddeler bulunur: Tuz, şeker, kurutulmuş soğan, aroma arttırıcılar (monosodyum glutamat, disodyum inosinat, disodyum guanilat), nişasta (mısır), bitkisel yağlar (palm, kanola), kurutulmuş tavuk eti (%0,1), asitlik düzenleyici (sitrik asit), renklendirici (sade karamel), aroma vericiler, baharat (ışınlanmıştır), peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), kereviz, buğday unu, yumurta tozu. Tavuk suyu toz bulyon ürününün 100 gr’ında 128 kalori bulunur. Besin değerleri ise şöyledir: 3,1 gr doymuş yağ, 22,2 gr karbonhidrat, 0,6 gr protein, 52,5 gr tuz, 4,1 gr yağ, 8,1 gr şeker.

Toz Tavuk Suyu Bulyon Kaliteli ve Güvenilir midir?

Toz tavuk bulyon, kullanıcıların beğenisine sunduğu gıda ürünleri beğeni kazanan Bizim Mutfak markasının etiketini taşır ve markanın kalite alışkanlığını devam ettirir. Koruyucu madde içermez, sağlık açısından oldukça güvenilirdir. Ürünün paketi de oldukça kaliteli bir malzemeden üretilmiştir. Bu ambalaj, içindeki gıdanın besin değerlerini, tazeliğini ve tadını korumasına yardımcı olur. İlk kez açıldıktan sonra hava almayacak şekilde yeniden kapatılabilen paketi ile bu ürün, her kullanımda aynı yoğun aromayı vermeye devam eder. Ayrıca bulyonun, kuru ve serin ortamlarda saklanması tavsiye edilmektedir. Ürünün, küp yerine toz hâlinde olması, istenilen yemek tariflerinin hazırlanması için daha işlevseldir. Çünkü bu sayede, yemeklerin içine katılacak bulyon miktarı kolaylıkla ayarlanabilir. Damak zevkinize en uygun yemekleri, iştah açıcı kokusuya öne çıkan tavuk suyu toz bulyon ile zorlanmadan yapabilirsiniz.

Bizim Mutfak Toz Tavuk Suyu Bulyon Nasıl Tüketilebilir?

Tavuk suyu bulyon nasıl kullanılır, bu malzemeyi daha önce kullanmamış olan kişilerin sıklıkla sorabileceği bir sorudur. Tavuk suyu toz bulyon, kullanımı oldukça kolay bir malzemedir ve başta pilav ve çorbalar olmak üzere birçok farklı yemek türünün içine katılabilir. En lezzetli pilavlar için öncelikle soğuk su ile yıkanmış 2 su bardağı pirinç, 3 su bardağı sıvı yağ ile birlikte yayvan bir tencere içinde kavrulur. 1 tatlı kaşığı tavuk suyu toz bulyon, 2,5 su bardağı sıcak su içinde eritilir. Sonrasında bu karışım, kavrulmuş pirince ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılarak kısık ateşte pişirilir. Çorba ve yemekler için ise 5 su bardağı kaynayan suya eklenen 2 tatlı kaşığı tavuk suyu toz bulyon ile elde edilen sos kullanılabilir. Bu sos, yaptığınız yemeklerin lezzetini daha da çarpıcı kılar. Toz tavuk suyu bulyon 150 gr 6'lı paket yorumları da ürünün lezzet artırıcı özelliğini öne çıkarmaktadır. Bu ürünü Trendyol üzerinden rahatlıkla satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.