BizimGross Kılıf Galaxy Tab A7 Lite Mor+Ekran Koruyucu+Kalem

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL

Ürün Bilgileri

BizimGross Kılıf Galaxy Tab A7 Lite Mor+Ekran Koruyucu+Kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AQUA AKSESUAR Satıcı Ünvanı: ELİF KAVAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5281201868
    Bu ürün AQUA AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung tablet kılıfı cihazın arka tarafında çıkıntı oluşturarak ayakta durmasını sağlar. Dönen yapısı sayesinde cihazın ergonomik şekilde hareket etmesini mümkün kılar.
  • Set halinde olan Galaxy Tab A7 Lite kılıf ile birlikte akıllı kalem ve uygun ölçüdeki ekran koruyucu sunulur. Bu parçalar cihazın ömrünü uzatır ve işlevselliğini arttırır.
  • Samsung Galaxy Tab A7 Lite SM-T220 kılıf modelinin arkasında yer alan tutma kısmı sert plastikten üretilir. Dayanıklı yapıdaki bu parça tabletin ağırlığının taşınmasına yardımcı olur.
  • Samsung Galaxy Tab A7 Lite silikon kılıf temizlenebilirliği yönü ile fayda sağlar. Hem cihazın arkasını temiz tutar hem de silinebilir yüzeyi sayesinde leke, parmak izi, kir, toz durumlarını ortadan kaldırır.
  • Mor tablet kılıfı canlı rengi sayesinde tabletlere estetik görsel sağlar.
  • Kılıflar sert yapısı sayesinde çevrelediği cihazı kırık, çizik, ıslaklık gibi durumlara karşı korur. 360 derece dönebilen tutma aparatı, cihazın ayakta ya da yan şekilde durmasını mümkün kılar.

Ürün Özellikleri

  • Uyumlu Marka Samsung Uyumlu
  • Uyumlu Model Galaxy Tab A7 Lite SM-T220
  • Renk Mor
  • Uyku Modu Var
  • Kılıf Tipi Kapaklı Kılıf
Geri Bildirim Ver

Bizimgross Samsung Galaxy Tab A7 Lite SM-T220 Dönebilen Tablet Kılıfı + Ekran Koruyucu + Kalem Seti

BizimGross Samsung Galaxy Tab A7 Lite SM-T220 dönebilen tablet kılıfı+ekran koruyucu+kalem seti tablet kılıfı, temperli ekran koruyucu ve dokunmatik kalem olarak set halindedir. Kılıfın mikrofiber iç yüzeyi ve kuvvetli iç panelleri, ergonomik nitelikleriyle tabletinizi korur. Kullanımınızı kolaylaştırarak konfor sağlar. 360 derece dönebilen arka kapağıyla farklı bir stand duruşu ortaya koyar. Bu yolla tabletinizi dilediğiniz biçimde yerleştirebilirsiniz. Kılıfın tableti tutan kısmı sert ve plastiktir. Böylece cihazınız emin ellerde olur. Kayma vb. aksi durumlarla karşılaştığınızda endişelenmenize gerek kalmaz. Setle birlikte cihazınızı darbelere karşı koruyabilirsiniz. Kırılmalara karşı dayanıklı bir görev üstlenir. Uygun kalıp kesimi sayesinde tabletinizle tam uyumludur. Açma ve kapama işlemlerine elverişli lastik kapağa sahiptir. Aygıtınızı kılıfından çıkarmadan tüm özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

  • Sağlam koruyucu yapı
  • Çok yönlü fonksiyon
  • Şık tasarım

BizimGross Samsung Galaxy Tab A7 Lite Set Özellikleri

BizimGross Samsung Galaxy Tab A7 Lite Set Özellikleri

BizimGross Samsung Galaxy Tab A7 Lite tablet kılıfını döner tabanıyla her türlü yönlendirebilirsiniz. Kaliteli ekran koruyucusuyla tahribatlara karşı önlem alabilirsiniz. Bu durumda başınıza gelebilecek olası ekonomik masrafları engelleyebilirsiniz. Maliyet-performans açısından elinizi güçlendirerek tabletinizi kullanabilirsiniz. Dokunmatik kalemle yazılar yazabilir veya çizimler yapabilirsiniz. Notlarınızı hızlıca alıp işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Detaylı çalışmalarınızda sağladığı kolaylıkları elde ederek pratik kalemi değerlendirebilirsiniz. Kılıfın mikrofiber yapısı, cihazınızın kir tutmamasını mümkün kılar. Bunun sonucunda rahatsız edici lekelerden korunabilirsiniz. Canınızı sıkan kirlerin hijyenik sorunlar oluşturmasının önüne geçebilirsiniz. Kılıf, güvenilir tutamaçlarıyla aygıtınızın kaymasına müsaade etmez. Düzgün bir zemin ortaya koyarak tabletinizi iyice kavrar. Aşınmaların aygıtınızda neden olabileceği doku kayıplarını engeller. Koruyucu bir tutum benimseyip cihazınızın değer kaybı yaşamasına izin vermez. Sunduğu ayrıcalıklardan faydalanmak için ürünü hemen denemeye başlayabilirsiniz.

BizimGross Tablet Kılıfı+Ekran Koruyucu Avantajları

BizimGross Tablet Kılıfı+Ekran Koruyucu Avantajları

BizimGross Samsung Galaxy Tab A7 Lite ekran koruyucusu, ekranınızdaki görüntü kalitesini korur. Cihazınızın tüketim ömrünü artırarak gönlünüzü ferahlatır. Darbelere karşı dayanıklılık göstererek hasarlı sonuçların doğmasına karşı koyar. Tabletinizin ekranını tamamen kaplayarak eksiksiz bir hizmet sunar. Sert metallerin çizikler meydana getirmesi gibi olaylara karşı önleyici hazırlıklar yapar. Kılıfın katmanlı yapısı sayesinde düşme durumlarında güvenlik sağlar. Hoş görünümü tabletinize yeni bir boyut kazandırır. Alışılagelmişin dışına çıkıp mor renkteki dizaynıyla yenilik getirir. Böylelikle cihazınızın sağlığı kadar aynı zamanda tasarımını da iyileştirmiş olursunuz. Çok taraflı işlevleriyle isteklerinizi yerine getirir. Kreatif çözümleri nedeniyle ürünün tatmin edici yanlarını görebilirsiniz. BizimGross Samsung Galaxy Tab A7 Lite SM-T220 dönebilen tablet kılıfı+ekran koruyucu+kalem seti yorumlarını inceleyerek modeli daha önce kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz.

BizimGross Tablet Kılıfı+Ekran Koruyucu+Kalem Seti Fiyatları

BizimGross Tablet Kılıfı+Ekran Koruyucu+Kalem Seti Fiyatları

BizimGross Samsung Galaxy Tab A7 Lite SM-T220 dönebilen tablet kılıfı+ekran koruyucu+kalem seti fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Setle beraber tabletiniz ısı ve toz direnci elde eder. Bulunduğunuz ortam koşullarına göre fark etmediğiniz ancak cihazınızda belli bir sürenin ardından problem yaratabilecek toz parçacıklara önlem alır. Tamir edilmesi yüksek maliyetlere yol açabilecek dokunmatik ekranınızı koruyarak mali açıdan cebinizi rahatlatır. Tabletinizi sabitleyerek kullanma imkanı verir. Modeli yatay ve dik olarak kullanabilirsiniz. Standı nasıl değerlendireceğiniz tamamen size bağlıdır. Arzuladığınız gibi biçimlendirerek dilediğiniz yönde durmasını sağlayabilirsiniz. Küçük ve zarif duruşuyla dikkat çeken kalemle işaretlemelerinizi yapabilirsiniz. Yazılı çalışmalarınızı zahmet çekmeden hayata geçirebilirsiniz. Gelişmiş olanaklarıyla ön plana çıkan ve beklentilere yanıt veren seti Trendyol’da güvenli şekilde satın alabilirsiniz.