5
Emici Külot kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

BK Premium Care Sıvı Geçirmez Yıkanabilir Hasta Bezi Külodu

450 TL
Beden: L
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BK Premium Care Sıvı Geçirmez Yıkanabilir Hasta Bezi Külodu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BKPremiumCare Satıcı Ünvanı: BELGİN KASAPOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1520593393000001 Vergi Kimlik Numarası: 9680219180
    Bu ürün BKPremiumCare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

BK Premium Care GNZ1001 Sıvı Geçirmez Hasta Bezi Külodu

Yatağa bağımlı yaşayan ya da bir hastalığı olan kişiler için üretilen Bk Premium Care sıvı geçirmez külot, özel olarak tasarlanan yapıya sahiptir. Oldukça kullanışlı ve rahat olan ürün, yetişkin hastalara ergonomik olarak tam uyum gösterir. Sıvı geçirmez külodun kolay kullanıma uygun olması hem hastanın hem de kendisiyle ilgilenen kişilerin beğenisini kazanır. Bk Premium Care sıvı geçirmez külot, farklı beden aralıklarına uyum sağlayarak sızma ve akma gibi problemlerinin önüne geçer.

  • Ekoteks belgesine sahip kumaştan üretilir.
  • Antibakteriyel özellik gösterir.
  • Nefes alabilen kumaş yapısıyla rahat kullanım imkânı.

BK Premium Care Sıvı Geçirmez Külodunun Özellikleri Nelerdir?

BK Premium Care Sıvı Geçirmez Külodunun Özellikleri Nelerdir?

Bk Premium Care hasta bezi külodu, geceleri mesaneden sızan idrarın kıyafetleri ve yatağı kirletmesini engeller. Ürünün özel olarak geliştirilen kumaş yapısı, hastanın rahat etmesini sağlar. Ürünün belinin lastikli olması sayesinde hastanın bedenine uygun olarak ayarlanır. Bk Premium Care sıvı geçirmez külot, ekoteks belgesine sahiptir. Uluslararası geçerliliği olan bu belge, tekstil belgesine sahiptir ve ürünün insan sağlığına herhangi bir zararlı madde içermediğini gösterir. Ürünün kumaş özellikleri ve yapısı da beğeni kazanır. Antibakteriyel kumaş yapısı, kullanım ve yıkama konusunda kolaylık sağlar. Külot, tekrar kullanıma uygundur. 40 yıkamaya kadar garanti veren Bk Premium Care sıvı geçirmez külot, yırtılmaya karşı da dayanıklıdır. Sıvı geçirmez yapıya sahip ürün, vücudu tam olarak sarar. İşlevsel tasarım, sıvının akmasını engelleyerek rahatlık ortaya koyar.

BK Premium Care Hasta Bezi Külodu Nasıl Temizlenmelidir?

BK Premium Care Hasta Bezi Külodu Nasıl Temizlenmelidir?

Bk Premium Care sıvı geçirmez külot, kolayca yıkanarak kullanıma hazır hâle gelir. Ürünün makinede yıkanmaya uygun olması, temizlik ve hijyen açısından önemlidir. Bez, kirlendikten sonra uygun sıcaklıkta yıkanır. Temizlenen hasta bezi külodu, yeniden hastaya giydirilir. Ürün, kısa programda da yıkanabilir. Bu sayede az zamanda etkili temizlik elde etmek için yıkanabilir. Makinede yıkanırken uygun sıcaklığın ayarlanması gerekir. Ayrıca hasta bezi külodu elde yıkanarak da kullanılabilir. Ürün, temizlendikten sonra iyice kurumadan hastaya giydirilmemelidir. Aksi takdirde hastada pişik meydana gelebilir. Hastaların rahatlığını ön planda tutan Bk Premium Care sıvı geçirmez külot, yıkanırken doğal deterjan kullanılması önerilir. Hastanın tenine zarar vermeyen deterjan kullanılması sağlık açısından önemlidir. Sıvı geçirmez külodun uzun ömürlü kullanımı için çamaşır suyu gibi sert kimyasallar kullanılmamalıdır.

BK Premium Care Sıvı Geçirmez Hasta Bezi Külodu Kullanımı

BK Premium Care Sıvı Geçirmez Hasta Bezi Külodu Nasıl Kullanılmalıdır?

Bk Premium Care sıvı geçirmez külot, gece kullanılan mesane bezinin üstüne giydirilir. Mesane bezinden idrarın sızmasını engelleyen ürün, bedeni tamamen sarar. Ürünün, bedene tam olarak uyumlu olması gerekir. Gereğinden büyük olan hasta külodu, sızıntı oluşmasına neden olur. Rahat kullanım ve kolay temizleme olanağı sunan Bk Premium Care sıvı geçirmez külot, kişisel temizliği kolaylaştırır. Güvenli ve ergonomik bir seçenek olan külot kirlendiğinde, yıkanarak yeniden kullanıma hazır hâle gelir. Ürünün dayanıklı yapısı sayesinde hem hastanın hem de kendisiyle ilgilenen kişilerin rahat etmesi sağlanır. İlk kez bu tarzda bir ürün alacak olan kişiler, kalite ve kullanım şekli hakkında kafa karışıklığı yaşayabilir. Bu durumda Bk Premium Care sıvı geçirmez külot yorum ve değerlendirmeler bölümüne göz atılması tavsiye edilir. Gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanarak seçim yapılması, alışverişten elde edilen memnuniyeti arttırır. Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde Bk Premium Care sıvı geçirmez külot satın alabilirsiniz.