Black Noble Nıchole Kadın Oversize Siyah Kiremit Kürklü Deri Ceket

12.860 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Black Noble Nıchole Kadın Oversize Siyah Kiremit Kürklü Deri Ceket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Black Noble Satıcı Ünvanı: DERİ SARAYI DERİCİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293000202900018 Vergi Kimlik Numarası: 2930002029
    Bu ürün Black Noble tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Materyal Hakiki Deri
  • Astar Durumu Astarsız
  • Model Fonksiyonel
  • Stil Trend
  • Renk Siyah
  • Kol Boyu Uzun
  • Koleksiyon Design
  • Kalınlık Kalın
  • Ortam Casual/Günlük
  • Persona Cool & Comfort
  • Yaş Tüm Yaş Grupları
Geri Bildirim Ver

Black Noble Nıchole Kadın Oversize Siyah Kiremit Kürklü Deri Ceket

Ev dışında giydiğimiz her kıyafetin tarzımızı yansıtmasını isteriz. Özellikle soğuk havalarda kıyafetlerin üzerine tercih edilen ceketler, tarzı yansıtmasının yanı sıra konforlu özellikleriyle de öne çıkar. Deri ceketlerin tarzına eşlik eden kürkler, klasik ve modern bir görünümü birleştirmeyi başarır. Black Noble Nichole kadın oversize siyah kiremit kürklü deri ceket, tarzını kıyafetleri her an yansıtmak isteyen bireylere hitap eder. %100 Türk kuzusundan elde edilen kürk, doğanın değerlerini kalite standartları ile buluşturur. Rahatlık ve şıklık gözetilerek üretilen kürklü ceket, kiremit kürk detaylarıyla birleşen deri formlara sahiptir. Bel kemerli ve fermuar cepli ürünü modern bir görünüm arzuladığınız her an güvenle kullanabilirsiniz. Black Noble Nichole serisi, tarzını ve kıyafetlerini ön plandan tutan bireyler için idealdir.

  • Menşei: Türkiye
  • Malzeme: Kuzu Kürkü
  • Boy: 74 cm

Black Noble Kadın Kürklü Deri Ceketin Özellikleri Nelerdir?

Black Noble Nıchole Kadın Oversize Siyah Kiremit Kürklü Deri Ceket Yorum

Black Noble kadın deri mont, kaliteli bir cekette aranan tüm özellikleri karşılamak üzere üretilmiştir. %100 kuzu kürkünden üretilen model, standart deri ceketlerin aksine kış mevsiminde gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Soğuk havalarda deri ceketle dışarı adım attığınızda kalıcı bir sıcaklığın keyfini sürersiz. Deri ceketin her iki tarafında da fermuar cepler bulunur. Kolayca açılıp kapanan fermuarlar ile eşyalarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz. Modern siyah deri detaylarına eşlik eden kiremit rengi, ceketin estetik bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur. Boyun bölgesine bir pamuk gibi dokunan kürk detayı, her anı konforlu kılmayı başarır. Bel bölgesinde yer alan kemeri arzunuza göre bağlayabilir ya da aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Standart kalıplara sahip deri ceket, kullanıcının konforunu düşünen tasarımı ile kış aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olmaya adaydır.

Black Noble Kiremit Kürklü Deri Ceket Şık ve Kaliteli midir?

Black Noble Nıchole Kadın Oversize Siyah Kiremit Kürklü Deri Ceket Yorum

Black Noble Nichole kadın oversize siyah kiremit kürklü deri ceket yorumları incelendiğinde ürünün birçok kullanıcın ihtiyaçlarını karşıladığı görülür. Siyahın asil deri görünümü ile birleşen kiremit rengi kürk, cekete dikkat çekici bir şıklık kazandırır. Bel ve yaka bölgesinde bulunan kemer detayları, ceketin özgürlük temasını destekler. Black Noble deri montun üretiminde kaliteli kuzu kürkü kullanılmıştır. Yumuşak ve esnek bir yapıya sahip olan kuzu derisi, montun hareket özgürlüğünün yüksek olmasına yardımcı olur. Şık tasarım detaylarına sahip olan ürün dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Fermuar detaylarında kullanılan metal, ürünün darbelere karşı dayanıklı olmasını sağlar. Kaliteli üretimi ve sağlam materyalleri ile farklı tarzdaki kombinlerde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür.

Black Noble Kadın Oversize Deri Ceket Sıcak Tutar mı?

Black Noble Nıchole Kadın Oversize Siyah Kiremit Kürklü Deri Ceket Yorum

Black Noble Nichole kadın oversize siyah kiremit kürklü deri ceket, kış sezonunda soğukla mücadele etmeyi başarır. Üretiminde kullanılan kuzu kürkü, ceketin sıcaklığı içeride tutmasına yardımcı olur. Böylece en soğuk havalarda bile güvenle dışarıya çıkabilirsiniz. Bilek bölgesinde yer alan kürkler, soğuk havanın el kısmından içeriye girmesini engeller. Bu sayede soğuk kış aylarında bir an dahi üşümezsiniz. Kaliteli metallerden üretilen fermuarlar, montun sıkıca kapanmasını sağlar. Fermuarlar, kolay bozulmaz ve darbelere karşı ekstra dayanıklılık gösterir. Ürün, kaliteli bir bel kemeriyle desteklenir. Montun fermuarlarını kapattıktan sonra bel kemerini de bedeninize göre sıkılaştırarak dilediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Black Noble garantisiyle üretilen Nichole kadın oversize siyah kiremit kürklü deri ceket, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de ürün hakkında yapılan yorumları inceleyerek bu şık ceketi hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.