Blizzard Ps4 Diablo 3 Ultimate Evil Edition Oyun

699 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
700 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Blizzard Ps4 Diablo 3 Ultimate Evil Edition Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erc-shop Satıcı Ünvanı: ERGÜN ÇILGINOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2557113608800017 Vergi Kimlik Numarası: 2500415227
    Bu ürün Erc-shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Blizzard Diablo 3 Ultimate Evil Edition PS4 Oyun

Oyun konsolu sektörü, uzun yıllardan beri insanların oyun ve eğlence ihtiyaçlarını aynı anda karşılayabilmeleri, boş vakitlerini kaliteli bir şekilde geçirebilmelerini sağlamak için ürün çeşitliliğini artırmaktadır. Teknolojinin öncülüğünü yaptığı bu gelişmelerle oyun konsolları giderek çağ atlamakta ve son çıkan sürümleri ile oyun severlerin başucu ürünü olmaktadır. Gerek farklı tasarımları gerekse depolama alanları ile kendilerinden oldukça fazla söz ettiren, uzaktan oynama desteğini üst düzey grafiklerle sunan PlayStation 4 gibi ürünler oyun deneyiminizi geliştirecektir. Bu oyun konsolları, her biri farklı gereksinimlere sahip, her yaşa hitap edebilen oyun kapasiteleri ile birçok farklı oyun desteğini sizlere sunmaktadır. Özellikle karanlık dünyaların efsanelerini keşfetmek, yeni yolculuklara çıkmak ve krallıkların hüküm sürdüğü bir diyarda kahraman olmak için Diablo 3 ultimate evil edition oyununu oynamayı tercih edebilirsiniz.

  • PS4 Oyun Konsolu Desteği
  • Aksiyon ve Macera Temalı
  • Yüksek Performanslı Exclusive Deneyimi

Blizzard Diablo 3 Ultimate Evil Edition ile Yüksek Görüntü Kalitesi

Blizzard Diablo 3 Ultimate Evil Edition ile Yüksek Görüntü Kalitesi

Oyun dünyasında mobil telefonlar önemli bir yere sahip olsa da konsol ile oynanan oyunlar mobil telefonlardan da önce oyun severlerin hayatlarında büyük bir yere sahip olmaktadır. Çok eski yıllardan beri atariler ile başlayan ve akşam grupça toplanıp oynanan oyunların şimdi yerini alan üstün grafik kaliteli, son teknolojik donanımlara sahip aygıtlar bulunmaktadır. Bunların başında yer alan ve küresel çapta büyük bir kullanım alanına sahip PlayStation 4 oyun konsolu, her yaşa hitap etmesiyle oyun severlerin tutkunu olduğu cihazlardan olmaktadır. Piyasaya çıktığından beri kendisinden oldukça fazla söz ettiren Diablo 3 ultimate evil edition PS4 oyun konsolu desteği ile exclusive oyun deneyimini evinizde rahatça yaşayabilirsiniz. Standart + Eklenti oyun baskısına sahip bu oyun paketi ile Diablo serisinin heyecanlı maceralarına kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Blizzard Diablo 3 Ultimate Evil Edition PS4 Oyun 5030917144516 sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Diablo 3 Ultimate Evil Edition PS4 Avantajlı Oyun Seçenekleri

Diablo 3 Ultimate Evil Edition PS4 Avantajlı Oyun Seçenekleri

Küresel çapta büyük potansiyele sahip exclusive içerikli oyunlar, özel ayrıcalıklar ile gamerlara gerçek bir oyun deneyimi yaşatmaktadır. Yeni nesil PS4 ile oynanan oyunlar verdiği keyif ve alternatif donanımlar sayesinde her seviyede farklı şeyler öğrenmenizi sağlamaktadır. Özellikle karanlık dünyaların sırlarını merak edenler ve iblislerle olan büyük çarpışmalarda tarafını seçmek isteyenlerin sıkça tercih ettiği Diablo 3 ultimate evil edition ps4 oyun içeriklerine bakış açınızı değiştirecektir. Diablo’nun devam serisi niteliğinde olan bu oyunda, geliştirilmiş yaratık öldürme komplolarının ve daha hızlı hareket edebilme seçeneklerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Yaşamla verilen bu mücadelede aksiyon ve RPG (rol yapma oyunu) türüne ev sahipliği yapması ile sizlere oyun içerisinde büyük kolaylıklar sunan kombinasyonlara sahiptir. Diablo 3 ultimate evil edition ps4 oyun fiyatı da herkes için uygundur.

Diablo 3 Ultimate Evil Edition PS4 ile İyileştirilmiş Oyun Deneyimi

Diablo 3 Ultimate Evil Edition PS4 ile İyileştirilmiş Oyun Deneyimi

Hikaye oyunları günümüzde oldukça fazla ilgi alanına sahip olmasıyla oyun severlerin yeni maceraları deneyimlemesini sağlamaktadır. Bu maceralar arasında en çok tercih edilen ve devam serisi olan Diablo 3, Blizzard oyun üreticisinin en sık oynanan oyunları arasında yer almaktadır. Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu tarafından M (Olgun) statüsünde olan bu ürün PEGI sınıflandırmasında 16 yaş ve üzeri oyun kategorisinde yer almaktadır. Diablo 3 ultimate evil edition PS4 oyun yorum kısmında özellikle belirtmeleri üzerine daha fazla harita ve daha hızlı ögeler içermektedir. İstediğiniz karakter olmanıza izin veren bu oyun ile ister büyücü isterseniz de krallıktan biri olarak iblislerle kıyasıya mücadele verebilirsiniz. Fantastik dünyanın sonsuz evrenlerinde maceraya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ürün içeriği hakkında daha detaylı bilgi almak ve müşteri yorumlarını incelemek için Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Diablo 3 ultimate evil edition ps4 oyun satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.