BLUEAIR 411 Pac Hava Temizleyici

18.999 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BLUEAIR 411 Pac Hava Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blue 411 blue 411 blueair'in hepasilent ™ teknolojisi, 0,1 mikron boyutuna kadar havadaki partiküllerin en az %99,97'sini yakalar, mikropları öldürür ve elektrostatik ve mekanik filtreleme teknolojilerini birleştirerek yüksek performans ve verimlilik sağlar. Blueair'in öncülüğünü yaptığı bu kombinasyon, fısıltı sessizliğinde çalışma ve yüksek enerji verimliliği ile yüksek temiz hava dağıtım oranı (cadr) sunar. Aslında, bir blueair hava temizleyici o kadar sessiz çalışır ki, yanında rahatlıkla uyuyabilirsiniz ve hatta açık olduğundan emin olmak için kontrol etmeniz bile gerekebilir. Blueair hava temizleyiciler en düşük ayarında, bir ampulden daha az elektrik kullanır. Blueair rakiplerine göre aynı anda birçok parametrede yüksek performans sunar. Blueair hava temizleyicileri yalnızca havadan gelen zararlı virüsleri ve bakterileri yakalamakla kalmaz, aynı zamanda tescilli hepasilent ™ teknolojisi sayesinde mikropları da öldürür. Üç katmanlı filtreleme kumaş ön filtre, evcil hayvan kılı ve toz gibi büyük parçacıkları yakalar ve ana filtrenin ömrünü uzatarak ilk koruma katmanını sunar. Partikül + karbon filtre kombinasyonu, evdeki kötü kokuları (ör: Evcil hayvanlardan, yemeklerden, sigaradan gelen) filtrelemek için aktif karbon katmanı kullanırken, ana partikül filtresi polen, toz, evcil hayvan tüyleri, vb. Gibi havadaki partikülleri temizler. Teknik özellikler renkler : Mavi odanın boyutu: 15 m² temiz hava dağıtım hızı (cadr) dumanı : Duman: 105 cfm / 180 m3 /saat. Toz: 120 cfm / 200 m3 /saat polen: 120 cfm / 200 m3 /saat filtre değişim göstergesi : Var hızlar : 1-2-3-Kapalı boyutlar (yxgxd): 425 x 200 x 200 mm ağırlık: 1,52 kg hava akış hızı: 60 - 200 m3/sa. (35 - 120 cfm) hava değişimi : Saatte 5 kere (15 m² büyüklüğünde oda) güç kullanımı: 1,5 - 10 w ses düzeyi: 17 - 46 db(a) ortalama filtre servis ömrü: Ortalama altı ay (7 gün 24 saat kullanıldığı takdirde)

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver