Bmairclean Bm Ozon Jeneratörü Makinesi Virüs Ve Bakterilere Karşı %99,9 Etkili Bm Ozon Cihazı 10gr

3.800 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bmairclean Bm Ozon Jeneratörü Makinesi Virüs Ve Bakterilere Karşı %99,9 Etkili Bm Ozon Cihazı 10gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MertKlima Satıcı Ünvanı: MERT KLİMA DOĞALGAZ MEKANİK ELEKTRONİK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618003609200016 Vergi Kimlik Numarası: 6180036092
    Bu ürün MertKlima tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 30 Yıllık Kurumsallığıyla Mert Klima güvencesi %99.9 Etkili Ozon Jeneratörü 10Gr/S - CE, LVD ve İSO9001 BELGELİ OZON JENERATÖRÜ BMPA 10 ANALOG TİMERLI MODU BM OZON JENERATÖRÜ KORUMA SAĞLANMIŞ, UZUN YILLAR GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KULLANABİLECEĞİNİZ, 2 YIL GARANTİLİ, ORTAMDAKİ BAKTERİLERE, KÖTÜ KOKULARA, VİRÜSLERE KARŞI %99.9 DEZENFEKTE SAĞLAYAN CİHAZDIR. OZON JENERATÖRÜ NE İŞE YARAR Ozon üç oksijen atomundan oluşan bir kimyasal bileşiktir (O3). İki atomlu normal atmosferik oksijenin (O2) çok yüksek enerji taşıyan bir şeklidir. Ozon gazı bilinen en güçlü ve hızlı dezenfektasyon maddesidir. Oksijen moleküllerinin atomlara parçalanıp tekrar birleşmesiyle oluşan O3 Kapalı ortam hava kalitesini yükseltmekte önemli rol oynar. Ortama yayılan Ozon içindeki tek Oksijen atomu, çok reaktif olduğu için O2’yi terk edip ortamda bulunan insan sağlığı için sorun teşkil edebilecek yüzlerce mikro organizma, kimyasal, gaz, bakteri, küf, mantar ve alerjen gibi mikrobiyolojik oluşumları okside etmek suretiyle ya tamamen yok eder yada minimum miktara indirir. Akla gelebilecek her türlü kokuyu çok kısa bir sürede yok eder. Çok güçlü okside etme ve çok etkili dezenfekte etme özelliği sayesinde, Dünya çapında içme suyu sağlayan arıtma ve gıda üretim tesislerinde mikrop öldürücü olarak kullanılmaktadır. Tüm dünyada birçok hastalığın tedavisinde ve anti-aging uygulamalarında kullanılmaktadır. Ozon Bilinen en etkili dezenfektandır. Ozon Klordan yaklaşık 3125 kat daha hızlı dezenfekte etkisi gösterir Ozonun etkisi anlıktır, depolanamaz. Oksijene dönüşür, atık bırakmaz. Ozon çevre dostudur, haşere popülasyonunu azaltır. Ozon Tüm mikroorganizmaları, virüs, alerjen, bakteri, küf, mantarı yok eder ve oluşumunu engeller.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver