Bmw 5 serisi E60 (2004-2009) Bmw E60 Custom Ön Tampon Lipi

445 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bmw 5 serisi E60 (2004-2009) Bmw E60 Custom Ön Tampon Lipi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAVİ TUNİNG Satıcı Ünvanı: TARIK KASIKSIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5270373579
    Bu ürün MAVİ TUNİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KENDİ İMALATIMIZ OLAN TÜM ÜRÜNLER SİZ MÜŞTERİLERİMİZE ÜCRETSİZ KARGO İLE GÖNDERİM YAPILMAKTADIR BOYASIZ FİYATIDIR BMW E60 ARKA CAM ÜSTÜ SPOİLER -ÜRÜNLERİMİZ KENDİ TASARIMIMIZ VE İMALATIMIZDIR ÜRÜNLERİN - ASTARSIA VE BOYASIZ FİYATIDIR Üretimini ve satışını yaptığımız ürünler kendi araçlarımızda bütün testleri yapılmış olup montaj esnasında aracınızda hiç bir tadilata gerek duymadan montaj yapabilir veya işininin ehli bir ustaya yaptırabilirsiniz firmamız kuruluduğu andan itibaren kimseyi mağdur etmeme konusunda titizlikle çalışmaktadır geri iade ve değişim vardır.Satış öncesi ve sonrası ürünlerimizin arkasındayız. Sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına lütfen stok durumu hakkında bilgi alınız. Yazmış olduğunuz mesajlara 24 saat içinde dönüş yapılmaktadır. Bizim için her şeyden önce müşteri memnuniyeti önemlidir. Herhangi bir mağduriyet durumunda lütfen bizim iletişime geçiniz. Türkiye'nin her yerine kargo gönderimi yapılmaktadır. Gelen siparişlerimiz kendi imalatımız olup siparişe göre imal edilmektedir Çalışma saatlerimiz 09:00 ila 19:00 arasındadır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Bmw E60
Geri Bildirim Ver