Bo Hui Bo Huı Infrared Dıjıtal Temassız Ates Olcer

125 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bo Hui Bo Huı Infrared Dıjıtal Temassız Ates Olcer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Teknoloji Satıcı Ünvanı: EYLÜL ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1803262053000001 Vergi Kimlik Numarası: 2361610424
    Bu ürün Mavi Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bo hui ınfrared dijital temassız ateş ölçer termometre

Ürün Özellikleri

  • Tür Dijital
Geri Bildirim Ver

Bo Hui Ateş Ölçer Infrared Dijital Temassız Uzaktan Termometre

Ateş ölçer, insan sağlığı için oldukça önemli bir medikal cihazdır. Ev, iş yeri, ofis, sağlık ocağı ve hastane gibi her alanda bulunması gerekir. Ateş ölçer, vücutta yaşanan ani ısı değişimlerini saptar ve komplikasyonlara karşı erken tespiti kolaylaştırır. Bo Hui infrared dijital temassız ateş ölçer termometre vücudun sıcaklığını kısa sürede algılar. Ergonomik ve temassız kullanım özellikleri sayesinde pratiklik sunar. Bo Hui termometre, özellikle bebekler için kullanılır. Bebek vücudunda yaşanan ısı değişimleri termometrenin temassız kullanımı ile kolayca tespit edilebilir. Böylece kısa sürede müdahale etmek mümkün hâle gelir. Termometrenin temassız özelliği insan sağlığını korumaya yardımcı olur. Özellikle bulaşıcı hastalıklarda herhangi bir yayılım riski olmaksızın ölçüm yapılmasına olanak sağlar.

  • Renk: Mavi - Beyaz
  • Tip: Temassız
  • Sıcaklık Ayarı: C - F

Bo Hui Infrared Dijital Ateş Ölçerin Özellikleri Nelerdir?

Bo Hui Infrared Dijital Ateş Ölçerin Özellikleri Nelerdir?

Bo Hui infrared dijital temassız ateş ölçer termometre kullanıcıya kolaylıklar sunmak üzere geliştirilmiştir. dijital termometre, non-invaziv kullanımlar için üretilmiştir. Yüksek hassasiyete sahip termometre, cerrahi bir işlem ya da dokunuş gerektirmeden vücut ısısını saptar. Termometrenin derece ayarı C ya da F olarak ayarlanabilir. Bo Hui infrared dijital temassız ateş ölçer termometrenin önceden ayarlanmış bir alarm sembolü kurulumu bulunur. Varsayılan vücut ısısı 38 derece olarak belirlenmiştir. Ateş ölçer, 38 derecenin üzerinde bir vücut ısısı ile karşılaştığında alarm verir. Uzun kullanımlarda son ölçülen 32 vücut ısısını saklar. Son ateş ölçümlerini görüntülemek için cihazın üst ve alt tuşlarına basmanız yeterlidir. Böylece çevrenizdeki insanların vücut ısıları hakkında uzun süreli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bo Hui Dijital Ateş Ölçer Termometre Kullanışlı mıdır?

Bo Hui Dijital Ateş Ölçer Termometre Kullanışlı mıdır?

Bo Hui infrared dijital temassız ateş ölçer termometre kullanımı oldukça basit olan bir cihazdır. Dijital temassız ateş ölçeri kişinin alın bölgesine yaklaştırarak tuşa basmanız yeterlidir. Cihaz kısa sürede vücut ısısını algılar. 38 derece üzerinde gördüğü vücut ısılarında uyarı verir. Ateş ölçerin otomatik veri saklama özelliği sayesinde son ölçümleri öğrenebilirsiniz. Böylece hastalıkların ilerleme durumuna ilişkin bilgi edinmeniz kolaylaşır. Bo Hui infrared dijital temassız ateş ölçer termometreyi kullanırken alın bölgesinde ter, saç ve şapka olmaması gerekir. Alın terlemesi gibi durumlarda vücut sıcaklığı doğru algılanmayabilir. Ürün, kullanıcıların karanlıkta kullanabilmesi için arkadan aydınlatmalı LCD ekran özelliğine sahiptir. Aydınlatmalı modu açmak için cihaz açıkken düğmeye 8 saniye boyunca basmanız yeterlidir. Termometre test moduna geçtikten sonra aydınlatma işlevini aktif hâle getirebilirsiniz.

Bo Hui Dijital Temassız Ateş Ölçer Termometre Kaliteli mi?

Bo Hui Dijital Temassız Ateş Ölçer Termometre Kaliteli mi?

Bo Hui infrared dijital temassız ateş ölçer termometre yorumları, kullanıcıların ürünün kalitesini memnun kaldığını göstermektedir. Cihazın yüksek hassasiyeti sayesinde ateş ölçümü esnasında ekstra çabaya gerek kalmaz. Temassız ateş ölçer, kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Böylece dış kaynaklı deformasyon tehlikesine karşı dayanıklılık gösterir. Ergonomik kullanım özelliği sayesinde el bölgesinden kaymaz. Sağlam bir tutuş imkânı sunan ateş ölçeri vücut ısılarını kontrol etmek için güvenle kullanabilirsiniz. Bo Hui infrared dijital temassız ateş ölçer termometre yüksek çözünürlüğe sahiptir. Kısa sürede ölçtüğü vücut ısı değerini ekrandan kolayca görebilirsiniz. Ateş ölçerin ömrünü arttırmak için uzun süreli kullanımlardan sonra temizlemeniz gerekir. Deterjan kullanmadan ıslak bir bez yardımıyla gövde ve tutma alanlarını silebilirsiniz. Cihazı bol su ya da deterjanla temizlemek arızalanmasına neden olabilir. Bo Hui garantisiyle üretilen infrared dijital temassız ateş ölçer termometre Trendyol’da uygun fiyatla satışa sunulur.