Genel Markalar Dijital Alından Temassız Ateş Ölçer Termometre D_6941159610380

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dijital Alından Temassız Ateş Ölçer Termometre D_6941159610380

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WENTER Satıcı Ünvanı: CB DEMİR ÇELİK SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203072317100001 Vergi Kimlik Numarası: 2030723171
    Bu ürün WENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dijital Alından Temassız Ateş Ölçer Termometre D_6941159610380 Orjinal-Adınıza Faturalı-Ücretsiz Kargo->Sahinecza Güvencesi ile Bo Hui Infrared Dijital Alından Temassız Ateş Ölçer Termometre AÇIKLAMASI · Bu ürünü kullanmadan önce lütfen bu talimatları dikkatlice okuyun ve talimatları saklayınve termometreyi güvenli bir yerde saklayın. · Cihazı doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayın ve tozsuz, kuru bir yerde saklayın.5 ? ? 40 ? ve en iyi 25 temperature sıcaklıkta · Lütfen bu ürünü 50 above 'nin üzerinde veya 0 ?' nin altında bir sıcaklıkta kullanmayın. · Elektrik çarpmasını önlemek için, lütfen bu ürünü elektronik olan hiçbir ürünün yakınında kullanmayın. · Ürünü, bağıl nemin% 85'in üzerinde olduğu ortamlarda kullanmayın. · Cihazı elektromanyetik aralığa çok yakın hareket ettirmeyin. (ör. radyo, cep telefonu vb.). · Cihazı güneş ışığına, soba veya sıvıya maruz bırakmayın. · Cihazı vurmayın veya düşürmeyin, hasar varsa lütfen kullanmayın. · Ölçüm mesafesinin 5 cm içinde olduğundan emin olun. · Alındaki terleme nedeniyle alın sıcaklığı vücut sıcaklığına doğru şekilde yansımadığında veya diğer nedenler, kulak memesinden ölçün. · Temizlik gerektiğinde, gösterge yüzeyini alkolle silin. · Ürün herhangi bir sorun distribütör ile irtibata, kendi başına ürün tamir edemez. · Ortam sıcaklığı değişiklikleri büyük olduğunda sıcaklık ölçümleri yasaktır.

Ürün Özellikleri

  • Çalışma Tipi Pilli
  • Ölçüm Şekli Uzaktan
  • Tür Dijital
Geri Bildirim Ver