Bod Toyota Corolla Sedan Koltuk Koruyucu 2019 Sonrası

1.495 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bod Toyota Corolla Sedan Koltuk Koruyucu 2019 Sonrası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Otoaksesuarci Satıcı Ünvanı: BATKAN OTO DİZAYN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150052316900013 Vergi Kimlik Numarası: 1500523169
    Bu ürün Otoaksesuarci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İçeriği: Ön ve Arka Koltuklar Başlıklar Set Olarak gönderilmektedir. Ürün Özellikleri: Bod koltuk koruyucu,dört kat özel malzemeden imal edilmiştir. Kumaş ile astar arasındaki özel kullanılan malzeme sayesinde kumaşın üzerine dökülen bir sıvı aracın orijinal koltuğuna direk olarak temas etmez. Koltuk arkasındaki cepler her araç için standart olarak üretilmektedir. Ürün otomotiv endüstrisinde kullanılan kumaşların ipliklerinden dokunarak imal edilmiştir. Hava yastığı,kolçak,koltukların hareket kabiliyetleri gibi fonksiyonlarını engellemez. Kumaştaki kalite sayesinde terleme orijinal araç döşemeleriyle aynı orandadır. Ürün isminde yazan araca özel olarak imal edilmiştir. Emniyet kemer yerleri açılmıştır. Koltuk başlıkları aracın modeline göre şekil verilmektedir. Arka koltuğunuz 2 parça olarak katlanıyor yada 2 parça olarak kalkıyorsa ona göre dikilmektedir. Paket içinde montaj için gerekli kancalar mevcuttur. Ön ve arka kol dayamalar için kılıf üretilmemektedir. Montaj Talimatları: Ürün araca göre özel üretim olduğundan en geç 3 iş günü içinde kargoya verilmektedir. Ürün stoklarda var ise aynı gün kargoya teslim edilir. Montaj için gerekli olan kanca ve lastik tertibatı ürünle beraber gelir. Ürün isminde geçen araca uygulanması tavsiye edilir. Koltuklarınız temiz ve kuru iken kılıfı takınız. ÖNEMLİ NOT: Tüketicinin cayma hakkı bulunmayan ürünler kapsamında sayılan
  • İlgili Madde: Kişiye özel olarak üretilen veya özel hale getirilen ürünler Alıcının istediği renk doğrultusunda araca özel olarak üretimi gerçekleştirilen ürünlerin iadesi, istenilen üründen farklı gitmesi dışında(farklı model, farklı desen) iadesi kabul edilmemektedir.Lütfen ürün siparişinizi bu açıklamayı dikkate alarak veriniz.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Toyota Corolla
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver