Bodivi Saf Soğuk Pres Organik Hint Yağı 100 Ml

869 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bodivi Saf Soğuk Pres Organik Hint Yağı 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bodivi Satıcı Ünvanı: BODİVİ KOZMETİK VE ORGANİK BAKIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178155393600001 Vergi Kimlik Numarası: 1781553936
    Bu ürün Bodivi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Bodivi Saf Soğuk Pres Organik Hint Yağı 100 Ml

Kişisel bakım malzemeleri arasında yer alan Bodivi saf soğuk pres organik Hint yağı 100 ml bitkisel içeriği ile doğal yapıya sahip bir modeldir. İdeal hacimli şişesi ile uzun zaman kullanım imkanı sunar. Damlatmalı kapak tasarımı sayesinde pratik bir şekilde kişisel bakım yapmanızı sağlar. Pek çok işlem için tercih edilen seçeneği kaliteli hem dış hem de iç kutu ambalajıyla dilediğiniz yere taşımanız mümkündür. Gece yatmadan kirpiklere ve saçlara sürülmesi ile dilediğiniz amaca kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Aynı zamanda cildi güzelleştirmesinden dolayı birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Kimyasal ve zararlı maddeler içermeyen yapısı ile beğeni alır. Böylece ürünün sahip olduğu kaliteli tasarımı sayesinde dilediğiniz işlem için tercih edebilirsiniz.

  • 100 ml hacim
  • Damlatmalı kapak tasarım
  • Organik ve bitkisel içerik

Bodivi Saf Soğuk Pres Organik Hint Yağı 100 Ml Özellikleri

Bodivi Saf Soğuk Pres Organik Hint Yağı 100 Ml Özellikleri

Bodivi Hint yağı ürünü 100 ml hacme sahip bir kişisel bakım malzemesidir. Tüm beden üzerinde rahat bir şekilde kullanılabilen damlatmalı kapak tasarımı bulunur. Ekonomik fiyatı ve beden de istenen yerde kullanılabilir olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Küçük ve kullanışlı şişe tasarımı sayesinde çantanızda rahatlıkla her yere götürebilirsiniz. Kullanışlı bir şişe tasarımına sahip olan Hint yağı modeli, özellikle saçlardaki kepekler için kullanılır içeriği mevcuttur. Yüzdeki sivilce ve akne ile savaşan özelliği kullananlar tarafından beğeni almasını sağlar. Kuru ayak ve çatlamış görünümü ortadan kaldırır. Model tüm cilt tiplerinde kullanılabilir olmasıyla dikkat çeker. Oldukça işlevsel olan Bodivi markasının bu modeli, vücutta 4 farklı kullanım yeri başta olmak üzere pek çok yerde kullanılması sayesinde siz de rahatlıkla istediğiniz amaç için tercih edebilirsiniz.

Bodivi Saf Pres Hint Yağı 100 Ml Fiyatı

Bodivi Saf Pres Hint Yağı 100 Ml Fiyatı

Bodivi markasının saf soğuk pres organik Hint yağı bakım malzemesi sıklıkla saç, yüz ve ayakta kullanılır. Çatlamış topuk, yavaş uzayan kirpik, saçta oluşan kepek gibi sorunları olanlar tarafından tercih edilir. Her gece yatmadan önce kullanılması ile istenen sonuca kolaylıkla ulaşmayı sağlar. Aynı zamanda pratik kullanımlı kapak tasarımı olan model, dilediğiniz yerinize rahat ve kontrollü bir şekilde kullanım avantajı sağlar. İdeal şişesi sayesinde sizi her daim memnun eder. Hafif ve kullanışlı olan Bodivi saf soğuk pres organik Hint yağı 100 ml fiyatı modelin tüm bu avantajları ve 100 ml hacmi göz önünde bulundurularak belirlenir. Bütçe dostu olan seçenek, günlük olarak kullanılabilen yapısı ile beğeni kazanır. Siz de isterseniz cep yakmayan fiyatıyla Bodivi saf soğuk pres organik Hint yağı 100 ml satın alabilirsiniz.

Bodivi Saf Pres Hint Yağı 100 Ml Yorumları

Bodivi Saf Pres Hint Yağı 100 Ml Yorumları

Her gece kullanılan ve kişisel bakım malzemeleri arasında yer alan organik Hint yağı, özellikle yaz aylarında estetik görünümlü olmak isteyenler tarafından tercih edilir. Pratik kullanımı ve fazla büyük olmayan tasarımı ile kullananlar tarafından beğeni toplar. Kaliteli yapısı olan bu yağın hem ambalaj kutusu hem de şişe tasarımı ilk günkü yapıda modeli muhafaza eder. Aynı zamanda cam materyalli özel tasarımlı kapakla Bodivi markası tarafından üretilmesi müşteriler için zahmetsiz kullanım avantajı sağlar. Seçeneğin bu avantajı özellikle yeni kişisel bakım yapmaya başlayanlar için işlem kolaylığı sunar. Kimyasal ve katkı maddeleri içermeyen özelliği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ayrıca merak ettiğiniz tüm fikir ve deneyimler için Bodivi saf soğuk pres organik Hint yağı 100 ml yorumları kısmını inceleyebilir, Trendyol sayesinde beğendiğiniz bu ürünü satın alabilirsiniz.